Fena aldatiliyorum sanki koşun yetişin ahali..

ben dün neredeyse tüm gün kardeşimle yazıştım whatsapptan sonra da kardeşim dahil tüm yazışmaları sildim çok yer tutuyor diye. eşim de bana böyle bişey dese, iyi bi laf sokardım heralde. bence fazla alınganlık yapmışsınız, çok şüpheleniyorsanız sorun ya da takip edin

Bakın şimdi dün benle mesaljlasti 11 50 gibi mesajlaşma bitti bunun öncesinde bakmadım eşime ki zaten bakmıyordum,sonra ablamla bir şey için dışarı çıkmamış gerekti eşime haber vereyim diye girdim çevrim iciydi 13 19 bu saatteki konuşma var yanındaki arkadaşına çay fotosu atmış,sonraki saatlerde sürekli girdi çıktı ve o konuşmalar yok arkadaşlarıyla olan küfürlü konuşmalar dahil var fakat dün ki o konuşmalar yok.

İse gitti normalde duş alması gerekiyordu her gün almadan gitmezdi bu alası gelmedi vatsap web yalan oldu akşama artık nasipse
ekran fotolarını aldıysan göster gitsin yav. Kuş kadar akılları var zaten aldatma meyili olan adamların elbet bir yerde açık verir.

Hnaımefendi açık unutmuş olabilir ayrıca konuşmayı silse şöyle bir şey var bir mesaj içeriğini silmek var ondan mesaj içeriğini silse bile konuştuğu kişi sohbet listesinde gözüküyor bir de tamamen sohbeti temizle var onda da zaten tüm konuştuğu kişiler siliniyor yani kişi isimleri de olmuyor sohbette ne bu hepsini temizlemişsin diyebilirsiniz ama bu da kanıt sayılmaz neyle suçlayacaksınız bence evham yapıyorsunuz esprisi yapabiliyor olmanızda ayrı garip bu durumda.

hmm yine de peşin hükümlü olmayın madem dikkatlice izlemeye devam edin. şimdi bişey derseniz daha dikaktli olur eğer aldatma olayı varsa.. hiç sesinizi çıkarmadan takip edin ya da casus programlar varmış ben bilmiyorum ama bilen vardır. ondan yükleyin ortaya çıakr zaten

İpYo
ekran fotolarını aldıysan göster gitsin yav. Kuş kadar akılları var zaten aldatma meyili olan adamların elbet bir yerde açık verir.
Akşam gosterecem,bir de aksam ne oldu ben koltukta oturuyodum sivrisinek isirmis bacagimdan baya bı sismisti anam dedim olecem bu da dedi ki ne zaman olecem dedi sabaha belki çıkmam dedim üzülme bensiz kalacan diye dedim,sonra o da gitme zaten dedi,ben de nere gidecem hesabimi kapatmadan dedim bu bı şüphelendi kalktı telefonuna baktı whatsabima mı baktın dedi yoo dedim sirinlik yaptım az önce mesaj atmış şifremi değiştirdim : ) diye (Gülücük onun mesajında ki gülücük )
evham yapıyor olabilir misin?
benim wp internet açık olduğu için 24 saat açık ama hiç yazışma yapmıyorum
evham değil var bi sey o bişeyi nasıl yakalayacam bilemeyorum

Kadin hissediyor iste....bence az uzerine gitsen kican itraf edecek cinsten...resmen acik vermis...bilerek mi yapiyor yoksa? Sen daha iyi bilirsin

O Napacam el oğlu aldatıyor diye karalar bağlayıp yaş mı tutatacam ki espri yapmadım nasıl konusyorsam öyle yazıyorum belki size öyle gelmiştir esprilerimle kalitelidir öyle anilirim ovunmek gibi olmasın neyse öyle bir şey değil akşam soracam zaten artık sağolun vakit ayirdiniz.

Akşam dokecem ne varsa tövbeler olsun klavye hatası vallaha billaha: (((

Telefondan whatsapp,silinip yuklenirse mesajlaro geri yukle diye bi yazi cikar onu yukle dersen hrpsi degil ama baya bi mesaj yukleniyo canm
Bence esine soyle bugun heo aciktin cok dikkatimi cekti kimle kknustun de ben derim oyle bise oldugunda
En basit ornek dun akrabalar esin bi yerdeydi vatsap durumunda gorduk senlemiydi dedi yok dedim aksam,esim geldi dun nerdeydin dedim bi yere gitmissin kimle gittin diye acik acik sordum arabada video atmis yol videosu patronlaydim isyerlerini gezdikdedi acik acik sor bence

İçinizi karartmak istemem ama bende aynı durumdan şüphelenince öğrenmiştim başıma gelenleri. Çevrimiçi olduğu saatler hiç bir konuşması yok ne yaptın o saatler watsapta deyince saçma sapan yalanlar işte. Watsap webi yükledim sonra herşey ortaya çıktı. Eşinizin teli iPhone ise yükleyin bildirim gitmiyor karşı tarafa.

Bazen ben çalışırken dalıyorum whatsapp açık masanın üstünde öyle duruyor telefon, otomatik tuş kilidim de yok, bazen 1 saat online görünüyorum ama aslında ekran açık kalmış o kadar

Ben de çok uzun süre çevrimiçi yakaladığımda hemen yazarım hayırdır kime yazıyon diye genelde iş için konuşmalar olur ekran resmi alır gönderir hemen o anda yazsaydınız keşke

Bu bi fuşki yiyor benden demesi... Ben telefonu kafasında kırardm herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…