- 21 Kasım 2016
- 1.374
- 1.411
- 63
- Konu Sahibi Bayan X diyeceksiniz
-
Ne yapayım takip edeyim nerden bürosuna gitsem o tam fiyasko büroda 3 avukat var o bunların yanında ne diyecem oy anam oy.Bu yorumu yeni gördum o zaman bir şey diyemem ya böyle bir problem varsa üstünde dur tabi
Unutuyum gitsin mı varsa zaten gösterir Allah demi
Bakın şimdi dün benle mesaljlasti 11 50 gibi mesajlaşma bitti bunun öncesinde bakmadım eşime ki zaten bakmıyordum,sonra ablamla bir şey için dışarı çıkmamış gerekti eşime haber vereyim diye girdim çevrim iciydi 13 19 bu saatteki konuşma var yanındaki arkadaşına çay fotosu atmış,sonraki saatlerde sürekli girdi çıktı ve o konuşmalar yok arkadaşlarıyla olan küfürlü konuşmalar dahil var fakat dün ki o konuşmalar yok.ben dün neredeyse tüm gün kardeşimle yazıştım whatsapptan sonra da kardeşim dahil tüm yazışmaları sildim çok yer tutuyor diye. eşim de bana böyle bişey dese, iyi bi laf sokardım heralde. bence fazla alınganlık yapmışsınız, çok şüpheleniyorsanız sorun ya da takip edin
Akşam kopsun kızılca kıyamet ben dusunecegime o dusunsunZekaları uzun süre saklamaya izin vermiyor zaten :) okumusuda okumamisida bu konuda aynı ister başına daha önce geldiği için üzerine düs ister akışına bırak er geç belli eder zaten
ekran fotolarını aldıysan göster gitsin yav. Kuş kadar akılları var zaten aldatma meyili olan adamların elbet bir yerde açık verir.İse gitti normalde duş alması gerekiyordu her gün almadan gitmezdi bu alası gelmedi vatsap web yalan oldu akşama artık nasipse
hmm yine de peşin hükümlü olmayın madem dikkatlice izlemeye devam edin. şimdi bişey derseniz daha dikaktli olur eğer aldatma olayı varsa.. hiç sesinizi çıkarmadan takip edin ya da casus programlar varmış ben bilmiyorum ama bilen vardır. ondan yükleyin ortaya çıakr zatenBakın şimdi dün benle mesaljlasti 11 50 gibi mesajlaşma bitti bunun öncesinde bakmadım eşime ki zaten bakmıyordum,sonra ablamla bir şey için dışarı çıkmamış gerekti eşime haber vereyim diye girdim çevrim iciydi 13 19 bu saatteki konuşma var yanındaki arkadaşına çay fotosu atmış,sonraki saatlerde sürekli girdi çıktı ve o konuşmalar yok arkadaşlarıyla olan küfürlü konuşmalar dahil var fakat dün ki o konuşmalar yok.
Akşam gosterecem,bir de aksam ne oldu ben koltukta oturuyodum sivrisinek isirmis bacagimdan baya bı sismisti anam dedim olecem bu da dedi ki ne zaman olecem dedi sabaha belki çıkmam dedim üzülme bensiz kalacan diye dedim,sonra o da gitme zaten dedi,ben de nere gidecem hesabimi kapatmadan dedim bu bı şüphelendi kalktı telefonuna baktı whatsabima mı baktın dedi yoo dedim sirinlik yaptım az önce mesaj atmış şifremi değiştirdim : ) diye (Gülücük onun mesajında ki gülücük )ekran fotolarını aldıysan göster gitsin yav. Kuş kadar akılları var zaten aldatma meyili olan adamların elbet bir yerde açık verir.
evham değil var bi sey o bişeyi nasıl yakalayacam bilemeyorumevham yapıyor olabilir misin?
benim wp internet açık olduğu için 24 saat açık ama hiç yazışma yapmıyorum
Kadin hissediyor iste....bence az uzerine gitsen kican itraf edecek cinsten...resmen acik vermis...bilerek mi yapiyor yoksa? Sen daha iyi bilirsinİpYo
Akşam gosterecem,bir de aksam ne oldu ben koltukta oturuyodum sivrisinek isirmis bacagimdan baya bı sismisti anam dedim olecem bu da dedi ki ne zaman olecem dedi sabaha belki çıkmam dedim üzülme bensiz kalacan diye dedim,sonra o da gitme zaten dedi,ben de nere gidecem hesabimi kapatmadan dedim bu bı şüphelendi kalktı telefonuna baktı whatsabima mı baktın dedi yoo dedim sirinlik yaptım az önce mesaj atmış şifremi değiştirdim : ) diye (Gülücük onun mesajında ki gülücük )
evham değil var bi sey o bişeyi nasıl yakalayacam bilemeyorum
Napacam el oğlu aldatıyor diye karalar bağlayıp yaş mı tutatacam ki espri yapmadım nasıl konusyorsam öyle yazıyorum belki size öyle gelmiştir esprilerimle kalitelidir öyle anilirim ovunmek gibi olmasın neyse öyle bir şey değil akşam soracam zaten artık sağolun vakit ayirdiniz.Hnaımefendi açık unutmuş olabilir ayrıca konuşmayı silse şöyle bir şey var bir mesaj içeriğini silmek var ondan mesaj içeriğini silse bile konuştuğu kişi sohbet listesinde gözüküyor bir de tamamen sohbeti temizle var onda da zaten tüm konuştuğu kişiler siliniyor yani kişi isimleri de olmuyor sohbette ne bu hepsini temizlemişsin diyebilirsiniz ama bu da kanıt sayılmaz neyle suçlayacaksınız bence evham yapıyorsunuz esprisi yapabiliyor olmanızda ayrı garip bu durumda.
Akşam dokecem ne varsa tövbeler olsun klavye hatası vallaha billaha: (((hmm yine de peşin hükümlü olmayın madem dikkatlice izlemeye devam edin. şimdi bişey derseniz daha dikaktli olur eğer aldatma olayı varsa.. hiç sesinizi çıkarmadan takip edin ya da casus programlar varmış ben bilmiyorum ama bilen vardır. ondan yükleyin ortaya çıakr zaten
Dün ki yediği haltin farkına vardı açık verdin len hemen toparla dedi aldatanlar nasıl davranirsa tam tersini yap dedi şifreyi değiştirdi aptal.Kadin hissediyor iste....bence az uzerine gitsen kican itraf edecek cinsten...resmen acik vermis...bilerek mi yapiyor yoksa? Sen daha iyi bilirsin
Iyide bu cok akilsizca bir davranis...ayan beyan etti ...yani ya senden cekinmiyor yada ondan suphelenmen hosuna gidiyor...Dün ki yediği haltin farkına vardı açık verdin len hemen toparla dedi aldatanlar nasıl davranirsa tam tersini yap dedi şifreyi değiştirdi aptal.
Telefondan whatsapp,silinip yuklenirse mesajlaro geri yukle diye bi yazi cikar onu yukle dersen hrpsi degil ama baya bi mesaj yukleniyo canmSelam gencler,
Kızlar bugün beni şeytan durttu aslında günahını almayim durtmedi eşime vatsaptan bişey yazmam gerekiyordu,girdim vatsabina ana bı baktım çevrimiçi normalde vatsabi pek kullanmaz. En son bana sabah bi seyler yazmıştı işte dedim biriyle konuşuyor herhalde neyse dedim,sonra bir daha baktım yine çevrimiçi ve bu böyle gün boyu sürdü yazmadım ben bu sefer işte şeytan gerçekten durttu ekran fotolarini aldım kaydettim,az önce geldi o saatlerde ki konuşmalar SİLİNMİS.. Su an içerde çay içiyor taktik verin napayım ben Allah Allah nidalariyla salondan oturma odasina taarruza mı geçeyim,sakın kalıp bekleyim mı? Bir de o konuşmaları geri getirmek mümkün mü. Yanına gidiyorum gozlemleyecem siz yorum yapadurun ben ara ara çıkar bakarim.
Selam gencler,
Kızlar bugün beni şeytan durttu aslında günahını almayim durtmedi eşime vatsaptan bişey yazmam gerekiyordu,girdim vatsabina ana bı baktım çevrimiçi normalde vatsabi pek kullanmaz. En son bana sabah bi seyler yazmıştı işte dedim biriyle konuşuyor herhalde neyse dedim,sonra bir daha baktım yine çevrimiçi ve bu böyle gün boyu sürdü yazmadım ben bu sefer işte şeytan gerçekten durttu ekran fotolarini aldım kaydettim,az önce geldi o saatlerde ki konuşmalar SİLİNMİS.. Su an içerde çay içiyor taktik verin napayım ben Allah Allah nidalariyla salondan oturma odasina taarruza mı geçeyim,sakın kalıp bekleyim mı? Bir de o konuşmaları geri getirmek mümkün mü. Yanına gidiyorum gozlemleyecem siz yorum yapadurun ben ara ara çıkar bakarim.
Bu bi fuşki yiyor benden demesi... Ben telefonu kafasında kırardm herhaldeAkşam gosterecem,bir de aksam ne oldu ben koltukta oturuyodum sivrisinek isirmis bacagimdan baya bı sismisti anam dedim olecem bu da dedi ki ne zaman olecem dedi sabaha belki çıkmam dedim üzülme bensiz kalacan diye dedim,sonra o da gitme zaten dedi,ben de nere gidecem hesabimi kapatmadan dedim bu bı şüphelendi kalktı telefonuna baktı whatsabima mı baktın dedi yoo dedim sirinlik yaptım az önce mesaj atmış şifremi değiştirdim : ) diye (Gülücük onun mesajında ki gülücük )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?