Fenalardayım :(

_Makaron_

5 kedi annesi :)
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2011
3.247
6.288
358
38
Dünden beri bir sürü mesaj yazdım ona cevap vermedi. Bu sabah da babasına yazdım mesaj. Baba bize niye böyle yaptınız? Size en çok ihtiyacımız olduğu zamanda niye bize böyle yaptınız? Ben yaşlanınca annenin babanın altını temizlerim, sırtımda taşırım derdim. Hak etmedim bunları. Benim gibi iyi yürekli insan hak etmedi bunları yazdım :( Yazmamam gerekirdi biliyorum ama kendimi dizginleyemiyorum hastalık gibi :(

Canım dün diğer konunu okumuştum. Bence artık hiç birşey yazma onlara.. Sen yazdıkça onlar kendilerini haklı görüp seni önemsemiyecekler..

Ben de baktım eski konunuza şimdi...

Bence de arayıp artık kendinizi küçük düşürmeyin

Diğer konum aşk acısı çekenler bölümüne taşınmış. Yalnız kaldım pek gören yok konumu :( Çok fenayım arkadaşlar.

Neden hâlâ mesaj atmaya devam ediyorsunuz, görüşmeye çalışıyorsunuz ben de anlayamadım. Biri size bitti diyor. Kapı aralamıyor. Neden ısrar.
Çok seviyor olabilirsiniz.
Böyle yaparak da diyelim elde ettiniz. Sonrasında size saygısı olacak mı bu adamın. Evik olmayacak mısınız karşısında. Önce diklik ediyorsunuz sonra yalvar yakar oluyorsunuz.
Acınız geçer zamanla. Biraz sabredin

Son düzenleme:
Neden hâlâ mesaj atmaya devam ediyorsunuz, görüşmeye çalışıyorsunuz ben de anlayamadım. Biri size bitti diyor. Kapı aralamıyor. Neden ısrar.
Çok seviyor olabilirsiniz.
Böyle yaparak da diyelim elde ettiniz. Sonrasında size saygısı olacak mı bu adamın. Evik olmayacak mısınız karşısında. Önce diklik ediyorsunuz sonra yalvar yakar oluyorsunuz.
Acınız geçer zamanla. Biraz sabredin

Öyle birşey ki mantıkla çözüm bulunmuyor hastalık gibi oldu :(

Back
X