Dünden beri bir sürü mesaj yazdım ona cevap vermedi. Bu sabah da babasına yazdım mesaj. Baba bize niye böyle yaptınız? Size en çok ihtiyacımız olduğu zamanda niye bize böyle yaptınız? Ben yaşlanınca annenin babanın altını temizlerim, sırtımda taşırım derdim. Hak etmedim bunları. Benim gibi iyi yürekli insan hak etmedi bunları yazdım Yazmamam gerekirdi biliyorum ama kendimi dizginleyemiyorum hastalık gibi
Neden hâlâ mesaj atmaya devam ediyorsunuz, görüşmeye çalışıyorsunuz ben de anlayamadım. Biri size bitti diyor. Kapı aralamıyor. Neden ısrar.
Çok seviyor olabilirsiniz.
Böyle yaparak da diyelim elde ettiniz. Sonrasında size saygısı olacak mı bu adamın. Evik olmayacak mısınız karşısında. Önce diklik ediyorsunuz sonra yalvar yakar oluyorsunuz.
Acınız geçer zamanla. Biraz sabredin
Neden hâlâ mesaj atmaya devam ediyorsunuz, görüşmeye çalışıyorsunuz ben de anlayamadım. Biri size bitti diyor. Kapı aralamıyor. Neden ısrar.
Çok seviyor olabilirsiniz.
Böyle yaparak da diyelim elde ettiniz. Sonrasında size saygısı olacak mı bu adamın. Evik olmayacak mısınız karşısında. Önce diklik ediyorsunuz sonra yalvar yakar oluyorsunuz.
Acınız geçer zamanla. Biraz sabredin