Fenomen Anne Cilginligi...

papyonkilikli

kulillah summe zerhum....
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
7.898
15.458
298
Zaten yillardir derdimdi de bu benim sonunda birileri gercek yuzunu gosterdi. İstismarin krali... Prenses bilmem nelerle doldu youtube... Sahsen ben zaten izletmiyorum. Acikca da soyleyim ne kizimin ne oglumun eline telefon veriyorum. Arkadas vermeyin ya. Cocuk parka gelmis elinde telefon kizim yanina gidiyor tepki yok. Ormana daga yemege gezmeye cocuk elinde telefonla. Nede durmuyormus rahat vermiyormus. Yahu vermesin kardesim vermesin. Bir donem malesef sacma bir dr tavsiyesi ile video ile yedirdik Allahim canim cikti o aliskanligi biraktirana kadar. Elinde telefon olan bukadar cok cocuk olursa prensesler prensler dolar utube.... Bir yasa bir duzenleme yok mu arkadas ya bu fenomen ebeveynler icin. Ha aynisi insta icin de gecerli... X anne y anne z anne a nin annesi b nin annesi c nin annesi... Senin baska vadfin yok mu arkadas? Ay doktum icimi rahatladim...

Duzenleme; hernekadar isim vermesem de alt yorumlarda isimler verildi.lutfen merak edip tiklamayin. Siz tikladikca izlenim artiyir daha cok kazaniyorlar daha cok sacmalik uretiyorlar...

Son düzenleme:
Hayattaki tek vasıfları çocuk yapmak olan insanlar bu sektör sayesinde hayal edemeyecekleri paralar kazandılar ve çocuklarının geleceği başlığı altında bu işlere devam ediyorlar

başlığı okuyunca içerik prenses ela' nın kurabiye macerası sandım.
Zaten oradan cikti konu. Ben bilmiyordum bile boyle bir kanal oldugunu. Biraz once ogrendim. Kanal hala acik. Soyle bir baktim bukadar sacma icerikler.bir tanesini bile tiklamadim yanlis anlasilmasin tek tik bile kazandirmam o sacmaliga..

Zaten oradan cikti konu. Ben bilmiyordum bile boyle bir kanal oldugunu. Biraz once ogrendim. Kanal hala acik. Soyle bir baktim bukadar sacma icerikler.bir tanesini bile tiklamadim yanlis anlasilmasin tek tik bile kazandirmam o sacmaliga..
ben de sosyal medyada gördüğüm haber üzerine böyle bir kanalın varlığından haberdar oldum.
çok üzüldüm çocuğa 3-5 tık alabilmek için insan evladına öyle tepki verir mi? Allah ıslah etsin.

Haklisiniz . Bide bu insanlar sacma sapan icerikler ve reklamlarla para kazaniyolar

Kim kızarsa kızsin bende yazıcam o yotu..daki fa...h sel... in annesinden nefret ediyorum cocugunun b..kuna kadar cekip igrencc sesiyle anlatiyor ya deli oluyorum...
Nerden biliyorum kuzenim 3 yasindaki ogluna surekli o zavalli cocugun videolarını seyrettiyor ..ne zman gitsem elinde tlf onu izliyor yapma etme diyorum napim baska turlu yemek yemiyor diyor

Ay bunlar kim bilmiyorum ,instada gecen kurabiye yapan çocuğa sacma sapan konuşan bir anne vardi, yorumlardan prenses ela diye birini olduğunu anladim ama yorumlar beni dehşete düşürdü, kızım izliyor oğlum izliyor. Birde baba da varmış ismini unuttum,cok üzüldüm insanlar baskasinin hayatlarini çocuklarina izletiyor.

Bende su prenses elif sacmaligindan bikmistim gecen yil. Velilerim surekli sikayet halindeydi. Kanala bir girdim ki aman Yarabbi o nasil bir ev? Her yer oyuncak dolum ayni akulu arabadan 3-4 tane,ayni cadirdan 5-6 tane... bir suru oyuncak 3er 4 er tane hep.
Ev resmen oyuncakci. Her yer oyuncak dolu. Muhtemelen reklamini yapsinlar diye bedavadan aliyorlar markalardan.
Doyumsuz bir cocuk yetistiriyorlar. Cocugu resmen sergiliyorlar. Cok cirkin cok..
Bir videosuna denk geldim gecenlerde. Danino yeme yarismasi yapiyorlar baska bir youtuber kizla. Gormeniz lazim, masanin ustunu daninolarla doldurmuslar. Ust uste istiflemisler. O kadar cok yani. Sanki cok matah bisey yediriyor gibi babasi olacak herif bir de gaz veriyor cocuga. Acidim, uzuldum , icim gitti.

All bendende o kdar. Bi insan bukadami itici olur "dur kosma kosmaaa dedimmmm" ayy biktim bu iyrenc ses tonundann. Yegnim ve kizimin izlemelerii surekli beynimdee.

Cok guzel icerikler de var. Ben de ellerine vermeden beraber izlettigim icerikler var. Yazarsam reklama girer diye de yazamiyorum ama haftada 1 2 saati gecmez. Teknoloji caginda elbette uzak tutamiyorsun ama nedir arkadas bu kanallar? Yok mu bir hal caresi?

Ek olarak ben de son zamanlarda içimi acıtan bir şey paylaşmak istiyorum. Evet gördügüm anda içim acıyor: Cocuk heyecanla anne-babaya bir şey anlatıyor veya bir şey soruyor. O sırada ebeveynimiz telefonla meşgul tabi. Cocukla göz teması kurmuyor bile. O anda ya cevap vermiyor, ya azarlıyor, ya da öylesine geliştirici cevaplar veriyor. Buna o kadar şahit oldum ki. Bence içler acısı bir durum.
Konuyla pek ilgisi yok ama paylaşmak istedim. Uzun süredir içimde tutuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…