Fenomen Anne Cilginligi...

Yaaa işte demekki herseyleri yalan
Videoyu izledim ve sok oldum...
Anneciğim,balim,bebeğim den ince cılız sevgi dolu seste ,Allah belanı vermesin pis köpeğe döndü olay...ama sorsan onlar sürekli vakit gecirip aktivite yaparlar...altı üstü gittiği bir parkı bile cekip koyarlar ki biz parktan hiç cikmayiz
Hangı hesap yahu bu. Bır suru prenses ela buldum. Hepsıde cok sacma hepsıde cok kalıtesız ama bunlardan bahsedıyor degılsınız gıbı sankı

Haberlerde izledigim kim simdi ? Fenomen Prenses ela denmis.Prenses ela twitterda meshur fenomen travesti benim bildigim😁 baska prenses ela da mi varmis.
Valla benım gordugum bır kac kanal oldu sımdı. Hıc bırıde prenses'e benzemıyor. Ustelık cocukları bu sekılde sevmek cok yanlıs, guzel oglum, guzel kızım . O cocuklar sonra bır sıvılce ıle ozguvenlerı darma duman oluyor akıllı kızım, durust oglum varken ne demek prenses ela? Valla ben sındy bebek gıbı bısey gorucem sandım o_O

Hangı hesap yahu bu. Bır suru prenses ela buldum. Hepsıde cok sacma hepsıde cok kalıtesız ama bunlardan bahsedıyor degılsınız gıbı sankı

Cutemum ismini bilmiyorum bende başka bir ortamda gördüm...anne kız kurabiye yapıyor...işte aman nasıl övgüler ince tiz bir sesle..kızda 3 yaşında...tam kız kurabiyeden bir parça alıyor ve annesi hemen gerçek yüzünü çıkarıyor...'"iste yedinde eline ne geçti,ağzın yüzün için şeker oldu...tuuuuuuu Allah belanı vermesin sesin köpek"" diyo kızına ve tuuuuu resmen tukuruyor onkadar siddetli ki yüklemiş sonra dank etmiş silmiş ama üyelerinden birisi hemen kayıt etmiş sanırım...durum bu ...bu ahlaksiz hala video yüklemeye o tiz sesiyle devam.edecek mi bilmiyorum...ama bunlar çocukların i para aracı olarak gördükleri için herşey beklenir

Benimkide okuldaki arkadaşlarından duyup gelip izliyor bizimde elif imiz var elif aşağı elif yukarı yapma izleme diyorum nafile,vermiyorum bu kezde dışarı çıkamıyoruz tv de bişey yok başımın etini yiyor napiyim nasıl davranıyim çözemez oldum bende :(

ay o nasıl bir rezillikti ya videolarına tıklamadan kanalına girdim ama kanalı şikayet et tarzı bir şey göremedim.Ama umarım yetkililer bu işe bir el atar.benim çocuğum yok ama küçük yeğenim var, ona da yemek yesin diye telefonu eline verip bu videoları açıyorlardı.yapma etme dedim ama çocuk benim değil tabi.bari dedim böyle saçmalıkları izliyceğine şirinler, tom & jerry , tazmanya canavarının bölümlerini buldum onları izletiyor yemek yedirirken.bu y.tube saçmalığına hiç bulaşmıyor çocuk.bu da bir şeydir.
kanali geri bildirim diye bir sey var. Kanalin yaninda 3 noktaya bastuginizda cikiyor. Oradan tiklayip cocuk ostismari yazabilirsiniz.
Bu furya Oyuncu anne sermin yasar la basladi. Sonra bagirmayan anne akademisyen anne sporcu anne zart anne zurt anne ve onlarin prens ve prensesleri, muhtesem annelikleri vs vs vs. Bu durum su an korkunc bir sektör oldu. Aslinda en basindan itibaren cocuklar uzerinden kazanc saglanan bir cocuk istismariydi ve hala da öyle ancak herbirinin yuzbinlerce takipcisi ve baya geliri var. O nedenle tukeneceklerini hic sanmiyorum
sermin yasar, saniye kangal(akademisyenanne) en azindan topluma yararli seyler yapıyor. Cocuklarinin yuzunu bile gormedim ben. Akademisyenannenin oyun kitabindan cok faydalandim hala daha faydalanıyorum. Bunlar bos durmuyor uretiyor. Ayni kefeye koymamak lazim. Digerleri bi ara s... M.. vardi. Kopege alerjisi varmis bebeginin sirf tiklanma icin kopek aldi sonra o kopek ortalikta yok. Ne oldu bilen de yok. Bir tanesi vardi sanki tek tup bebek yaptiran o. Allahim nasil bir acitasyon... Bunlarin hepsini nerden biliyorum valla tup bebek tedavvisi esnasinda ogrenmistim. Boş vakitte... O zaman bile sasiriyordum. Bir insan evladini bukadar ifsa eder mi? Milyonlar kazandilar kazaniyorlar... bunlara prim veren de biziz. Harika hayatlarina ozenip depresyona giriyoruz, harika anneliklerine hayraniz eksiksiz mukemmel cocuklari zeki cocuklari icin kendi cocuklarimiza baski yapiyoruz.... Sonra hoppp o balon batliyor iste. (Buradaki biz kinayedir. Lutfen ben yapmiyorum vs diye cevap vermeyin.)
Benimkide okuldaki arkadaşlarından duyup gelip izliyor bizimde elif imiz var elif aşağı elif yukarı yapma izleme diyorum nafile,vermiyorum bu kezde dışarı çıkamıyoruz tv de bişey yok başımın etini yiyor napiyim nasıl davranıyim çözemez oldum bende :KK43:
en buyuk korkum da bu okul... Bu ulkeden sirf okulsuzluk icin gidebilirim ama mumkun degil...

Xin annesi adlı bir hesabın youtube da bir videosunu izledim.
Melisasu bugün doktora gidiyor temalı bir şey..
Doktor 4 yaşındaki kızı muayene ediyor ama kızın memeleri vs ortada.
Pedofilisi var, sapığı var. Yaptığınız çocuk vücudunu teşhir etmek ve çocuk istismarı kapsamında değerlendirilir diye yorum yazdım.
Ay bir savunuyor, görmeniz lazım.

Yok kızı istiyormuş da videoları
Yok hatıra diye çekiyorlarmış da bilmem ne

Alayı salak bunların afedersin

Elif vardı bir ara.
Babası çekiyordu videolarını ,ama ne cekiyor derseniz,yeni oyuncağı,yeni ıvırı,yeni kıvırı vs vs. Kızım izliyordu ve ha bire oyuncak istiyordu,adını sanını bilmediğim oyuncaklar. Aldım tableti kaldırdım,hatta düşünmüştüm bu adamın başka işi gücü yok mu diye.
Yakın zamanda bir anne patladı,bende haberler sayesinde farkında oldum,izlemedim de merak edip tekrar ama şaşırmadım da zira normal bir psikolojide olduğuna inanmıyorum böyle anne/babaların. Bu kadar sakin,mutlu olduklarına herdaim ve yanılmadım.
Hepsi gösterişten ibaret.
O çocuklar üzerinden beğenilme,takdir edilme hatta para kazanma durumu tamamen.
Bence yasaklanmalı,sınırlandırılmalı bu tip içerikler. Neye hizmet ediyor yada ne öğretiyor? Ne işe yarıyor? Koskocaman bir hic.
Sadece çocuklara üzülüyorum zira onlar kurban.

E ama onlar da haklı aslında, nasılsa ülkemizde en çok teşhircilik kazanıyor ve kazandırıyor. Yeni nesil multi bilgili, sosyal, bakımlı, duyarlı, güzel, gezgin, çok okuyan, çok bilen vs. vs. instamomlar da birbirlerinden özene özene maşallah haşatını çıkarıyorlar bu durumun. Allah yukarıda, her gördüğümde profillerini hiç üşenmeden şikayet ediyorum çünkü o masumları bunlara ortak edip onlar üstünden pirim yapıyorlar. Çocuklar her ne kadar sevimli olsa da anaları ve dolayısıyla analarının tavırları bir o kadar sevimsiz ve yapmacık. Bir de böyle kanaat öncüsü gibi tavır takınıyorlar ya heh işte o zaman film kopuyor bende! Her seferinde "Sen kimsin, senin vasfın ne?" diye saydırırken ağzım yamuluyor. Bir insan çocuğunun her anını kayıt ederek halka açık portallarda paylaştığında kendi rızasıyla o çocuğu istismar etmiş ya da istismar edilmeye açık hale getirmiş olmaz mı ya? Bu kadar mı cahil bu insanlar? Bu kadar mı ne oldum delisiler cidden? Neyse çok sinirliydim bu konuya, başlığınız için teşekkür ve tebrik etmek isterim sizi. Güzel ve konuşulması gereken bir konu olmuş. Benim gibi düşünen insanların olduğunu bilmek de ayrı keyif verici :KK36:

sermin yasar, saniye kangal(akademisyenanne) en azindan topluma yararli seyler yapıyor. Cocuklarinin yuzunu bile gormedim ben. Akademisyenannenin oyun kitabindan cok faydalandim hala daha faydalanıyorum. Bunlar bos durmuyor uretiyor. Ayni kefeye koymamak lazim. Digerleri bi ara s... M.. vardi. Kopege alerjisi varmis bebeginin sirf tiklanma icin kopek aldi sonra o kopek ortalikta yok. Ne oldu bilen de yok. Bir tanesi vardi sanki tek tup bebek yaptiran o. Allahim nasil bir acitasyon... Bunlarin hepsini nerden biliyorum valla tup bebek tedavvisi esnasinda ogrenmistim. Boş vakitte... O zaman bile sasiriyordum. Bir insan evladini bukadar ifsa eder mi? Milyonlar kazandilar kazaniyorlar... bunlara prim veren de biziz. Harika hayatlarina ozenip depresyona giriyoruz, harika anneliklerine hayraniz eksiksiz mukemmel cocuklari zeki cocuklari icin kendi cocuklarimiza baski yapiyoruz.... Sonra hoppp o balon batliyor iste. (Buradaki biz kinayedir. Lutfen ben yapmiyorum vs diye cevap vermeyin.)

Surec onlarla basladi..onu anlatmak icin yazdim. Unlu olunca yuzunu gostermemeye basladilar cocuklarin. Elestiri aldilar cunku. Yoksa sermin yasar cocuklarini paylasiyordu ünlü olma yolundayken. Neyse velhasil böyle bir mülemmmel anne cilginligi baslattilar maalesef

Cutemum ismini bilmiyorum bende başka bir ortamda gördüm...anne kız kurabiye yapıyor...işte aman nasıl övgüler ince tiz bir sesle..kızda 3 yaşında...tam kız kurabiyeden bir parça alıyor ve annesi hemen gerçek yüzünü çıkarıyor...'"iste yedinde eline ne geçti,ağzın yüzün için şeker oldu...tuuuuuuu Allah belanı vermesin sesin köpek"" diyo kızına ve tuuuuu resmen tukuruyor onkadar siddetli ki yüklemiş sonra dank etmiş silmiş ama üyelerinden birisi hemen kayıt etmiş sanırım...durum bu ...bu ahlaksiz hala video yüklemeye o tiz sesiyle devam.edecek mi bilmiyorum...ama bunlar çocukların i para aracı olarak gördükleri için herşey beklenir
socialmom vardı hatırlarsanız sosyoloji mezunu olup psikologum diye sosyal medyada bu şekilde fenomen olmuştu büyük markalarla iş birlikleri yapıyordu sonra foyası ortaya çıktı. o dönem hesabını gizledi şimdilerde yine ortalıkta yani demem o ki prenses ela' da bi dönem sessiz kalır sonra tekrar hortlar.

Günümüz çocukları çok başka bir dünyaya doğdu. Tam bir teknoloji çağı. Bu konuda Ne doğru ne yanlış insanların kafası karışık.
bazı yardımcı eğitici öğretici içerik olanlar da var. O yüzden tamamen uzak tutmak bence doğru değil. zaten tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış. Bu çağda uzak tutarsanız çocuğun ilerde sosyal yaşantısını etkiler. Herkes şimdi böyle yaşıyor. Çocuk toplumdan dışlanır.
tabiki tehlikeli içerik taşıyan herşeyden uzaklaştırmak gerekiyor. Bir de saatin ayarlanması lazım. Yani belli bir süre izin verilmeli sonra 3 boyutlu oyuncaklara dönüş olmalı.
mesela bir örnek vereyim. Çocuk kitaplarına da pek güvenmeyin. Mesela elinde telefonu bıraktı kitap okuyor diye seviniyorsunuz ya. Ben biliyorum günümüz popüler çocuk kitapları çocuklar için aşırı tehlikeli içerikler içeriyor. Şimdi size bazı örnekler verirdim uzun olur. Gerçekten duysanız şoka girersiniz
yani söyleyeceğim şu ki kitap film dizi telefon farketmez tehlikeli içerik olduğunu düşündüğünüz şeylerden uzak tutun çocuklarınızı.

Günümüz çocukları çok başka bir dünyaya doğdu. Tam bir teknoloji çağı. Bu konuda Ne doğru ne yanlış insanların kafası karışık.
bazı yardımcı eğitici öğretici içerik olanlar da var. O yüzden tamamen uzak tutmak bence doğru değil. zaten tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış. Bu çağda uzak tutarsanız çocuğun ilerde sosyal yaşantısını etkiler. Herkes şimdi böyle yaşıyor. Çocuk toplumdan dışlanır.
tabiki tehlikeli içerik taşıyan herşeyden uzaklaştırmak gerekiyor. Bir de saatin ayarlanması lazım. Yani belli bir süre izin verilmeli sonra 3 boyutlu oyuncaklara dönüş olmalı.
mesela bir örnek vereyim. Çocuk kitaplarına da pek güvenmeyin. Mesela elinde telefonu bıraktı kitap okuyor diye seviniyorsunuz ya. Ben biliyorum günümüz popüler çocuk kitapları çocuklar için aşırı tehlikeli içerikler içeriyor. Şimdi size bazı örnekler verirdim uzun olur. Gerçekten duysanız şoka girersiniz
yani söyleyeceğim şu ki kitap film dizi telefon farketmez tehlikeli içerik olduğunu düşündüğünüz şeylerden uzak tutun çocuklarınızı.
keşke çocuk kitaplarını örneklendirseydiniz. yani insan kitaplar sosyal ağlar kadar tehlikeli değildir düşüncesine aldanabiliyor.

Bir ara takip ettiğim anne vardı instagramdan,sevimli buluyordum ,kadın nasıl şirin,eleştirilere bile kızmıyor . O geldi aklıma şimdi. Reklamda yapmıyordu,neyse bir gün baktım,tuvalet alışkanlığı olan oğluna bez giydirmiş reklam amaçlı. Dedim artık yuh. Daha neler,üç kuruş için ne yapacağınızı şaşırdınız. Sonra takipten çıktım sinir olupta.
O kadar çoklar ki

Surec onlarla basladi..onu anlatmak icin yazdim. Unlu olunca yuzunu gostermemeye basladilar cocuklarin. Elestiri aldilar cunku. Yoksa sermin yasar cocuklarini paylasiyordu ünlü olma yolundayken. Neyse velhasil böyle bir mülemmmel anne cilginligi baslattilar maalesef
bakin o kismi bilmiyordum ben.
socialmom vardı hatırlarsanız sosyoloji mezunu olup psikologum diye sosyal medyada bu şekilde fenomen olmuştu büyük markalarla iş birlikleri yapıyordu sonra foyası ortaya çıktı. o dönem hesabını gizledi şimdilerde yine ortalıkta yani demem o ki prenses ela' da bi dönem sessiz kalır sonra tekrar hortlar.
iste kopegi biranda yok olan da o.
Bedavadan yasiyorlar, sponsor halici, kiyafetci, tabak canakci, hepsi trendyolcu... onlar cebini dolduruyor zenginin mali zugurdun cenesini yoruyor
ya evet hepsi trendyolcu. İnsan oradan alisveris yapmak bile istemiyor

Çok sasırdım o nasıl bır tepkı hakketten , agzım acık kaldı desem.
Dıger psıkologa gelınce ıse o donem cok sıkı takıp etmıstım. Olan bıten cok utanc verıcıydı haberlere bıle cıkıyordu kadın

Tüm bu annelere yapmak istediğim :kusmuk:

Ne yazıkki bu teşhirci istismarcı ailelerin çocukları yarının toplumunu oluşturacak.
Doyumsuz, kendini dünyanın merkezi sanan ukala çocuklar. Veya tamamen içe dönük bozuk psikolojili çocuklar.

Bu kurabiyeli çocuk vakasından sonra iyice iğrendim.
Bir de binlerce insan "vay şöyle tatlısın böyle güzelsin" diyerek pohpohluyor bu rezil insanları. Bu kafa olduktan sonra onlar paraları cukkalamaya devam eder, diğerleri de seyreyler.

Benim çocuklarım hiç izlemedi çok şükür bilmiyor tanımıyor.Ama izleyenler var, buna engel olamadıktan sonra tek başıma uzak tutmak fayda edecek mi.
Göreceğiz bu hezeyanın meyvelerini birkaç yıl sonra.

Haklısınız insanlar bunu ticarete dönüştürmüşler artık. Sadece çocuklarını kullananlar değil ki, Pembik gelinler var ne bileyim hergun yaptıgı yemeği paylaşanlar, alışverişe gidip paylaşanlar, bunları kazanç olarak görmüşler malesef ki hepsi de milyon takipçileri var ama dediğiniz gibi tek başarıları bunlar. Kimsenin insanlara faydalı bi paylaşımı yok.

Back
X