- 20 Eylül 2017
- 2.391
- 9.446
- 158
- 38
- Konu Sahibi Evlat Kokusu
-
Evet zama nın sayfasında cok guzel ele aldilar bu ayça sulemsi var bir tane aman Allahım sanki gorsen bir çocuk onlarda dudağı patlamış sanırsın ki dünyada ilk acik beyin ameliyatı yapıldı oyle abartma saçmalık h8c samimi değil.Ay deme ya. Zamadan önce benum radarimdaydi bunlar. Bazi şeyleri ekstra acindirdiklari çok belli. Sadece bunlar değil, kaydir dönemlerin çoğunu şu ara şikayet ediyorum
sık sık keşfetime düşüyor benim çokta güzel bir çocuk Allah esirgesin gördükçe kendi evladım gibi üzülüyorum inanın
Maalesef ama ne para cukkaliyorlar ve takipçileri insan zayiatiKardeşim onlara ankara tırreği diyo
Evettttt ne güldüm o yumruğaEvet zama nın sayfasında cok guzel ele aldilar bu ayça sulemsi var bir tane aman Allahım sanki gorsen bir çocuk onlarda dudağı patlamış sanırsın ki dünyada ilk acik beyin ameliyatı yapıldı oyle abartma saçmalık h8c samimi değil.
Ama bende hep diyorum çok şükür hic bir lüzumsuz fenomeni takip etmiyorum ama bunların çılgın fanları var ya hu reklamdan alıyorlar cebe indiriyorlar kac kere dediler ayça olsun o sulemsi olsun vergileriniz nerde ödüyor musunuz asla ses yok
Ama kanlı atletini gösterip hastanede ellerini sıkarak story attığını gördü bu gözler
Ben de çok uzuluyorm o cocuğa yazık yasık sık keşfetime düşüyor benim çokta güzel bir çocuk Allah esirgesin gördükçe kendi evladım gibi üzülüyorum inanın
Catliycam kim ya?Ben de çok uzuluyorm o cocuğa yazık ya
MayaCatliycam kim ya?
güzel çirkin fark etmiyor ki pedofililer için. çocuk annesinin 5-6 yaş sürümü gibi pozlar veriyor giydiriliyor(!)Ya valla bende çok üzüldüm. Benim kız onun kadar güzel değil çok şükür, ben saçının telini paylaşmaya korkarım. O pozları ben bu yaşımda vermem. Anne resmen çocugu istismar ediyor bence.
mayaCatliycam kim ya?
güzel çirkin fark etmiyor ki pedofililer için. çocuk annesinin 5-6 yaş sürümü gibi pozlar veriyor giydiriliyor(!)
Ya Rabbim korusun çocuklarımızi. Şu hayatta en korktuğum şey pedofili.
Şulemsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?