- Konu Sahibi Evlat Kokusu
Çekim yapıyor soruyor ne giydirim sana çocuk diyor topuklu ayakkabı 3 yaşında yaBu durum benim için tamamen çocuk istismarı. Neresinden bakarsanız bakın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çekim yapıyor soruyor ne giydirim sana çocuk diyor topuklu ayakkabı 3 yaşında yaBu durum benim için tamamen çocuk istismarı. Neresinden bakarsanız bakın
Forum konusuyla alakasız ama dördüzleri ve tek başıma bakıyorum kelimelerini duyunca "Allah kolaylık versin" demeden geçemedim. Dört bebeğe tek başına nasıl bakabilir ki bir insan, yürekten tebrikler.Bana da herkes neden dorduzlerine hesap acmiyorsun yok zengin olursun yok her seyleri bedavaya gelir falan . Hakli olabilirler para konusunda cok da ihtiyacim var ama ben cocuklarimla zaten tek basima ilgileniyorum ev isi bakimlari hic vaktim kalmıyor ayrica benim cocuklarimi neden insanlar izlesin cocuklarimin her halini gorsun zaten etraf pislik dolu hic teşhir edemem kimse kusura bakmasin , varsın kit kanaat gecineyim
Nereye şikayet edeceksiniz ?Merhaba hanımlar.
Dün yaşadığım olay için fikir almak istiyorum. Şu Instagram da tiktok videoları paylaşılıyor ya (nefret ediyorum tiktok uygulamasından) kullanan kullanır, seven tabii beni ilgilendirmez. Kızdığım şey takipçisi olsun diye abuk subuk videolar çeken bir anne dün 3 yaşında bide 7 yaşında kızlarına makyaj yapıyor kahkaha atıyor ama fondöten, ruj, rimel, allık hepsinden sürdü. Takip etmiyorum aslında öneri olarak geliyor. Kadına dedim ki ben makyaj üretim fabrikasında çalıştım o kimyasallar çocuklara nekadar zarar veriyor bilseniz sürmezdiniz o yavrucakların cildi tazecik yazdığım sadece bu. Verdiği cevaplar sen dengesiz misin hayatımı kıskanıyorsun, laf söyleyemezsin bukadar kötü niyetli kıskanç olduğunu belli etme sizin gibiler kimseyi çekemez. Cevap hakkı vermeden engellemiş ya şikayet edeceğim çok sinir oldum. 3 yaşında çocuğa acıdım tiktok, makyaj, hadi kızım öpücük at ablalarına nasıl kızıyorum böyle annelere bana dengesiz falan dedi diye nasıl pişman ederim onu![]()
Tatlimmm bizde şimdi vergi olayıyla ilgili bir yasa çıkacak bizim varoslar vergiyi duyunca zaten kapatırlar para için yapıyorlarBana Göre bu tür istismari engellemek icin yasa cikartmalari lazim cocukkari korumak adina. Gecen Almanyada ortaya cikti. Pedofiller sosyal medyadan cocuklarin resimlerini toplayip aralarinda paylasip cocuklara puan veriyor. Bu kadar sexy bu kadar "s*" diye. Aralarinda ünlülerin de cocuklari var. Bu tür kadinlar kendileri bi halt basaramadiklari icin cocuklarini kullaniyorlar net
Ayy masallah sübhanallah galiba 3 u kız biri erkek demi. Allah bağışlasın. Vatana millete size hayirli birer evlat olsunlar inşallah. Şizede kolaylıklar ve sabırlar diliyorum :)Bana da herkes neden dorduzlerine hesap acmiyorsun yok zengin olursun yok her seyleri bedavaya gelir falan . Hakli olabilirler para konusunda cok da ihtiyacim var ama ben cocuklarimla zaten tek basima ilgileniyorum ev isi bakimlari hic vaktim kalmıyor ayrica benim cocuklarimi neden insanlar izlesin cocuklarimin her halini gorsun zaten etraf pislik dolu hic teşhir edemem kimse kusura bakmasin , varsın kit kanaat gecineyim
Ayy onlarda nefret ediyorum. Engelledim kesfette bile çıkmasın diye. Ful ajitasyon, kendini acındırma. Ulan madem rahatsızsin ilki büyümeden ne diye ikinciye hamile kaldın. Geçen şey gördüm en son, hamilelik fotoğrafı paylaşıyorum çocuğu olmayanlar kıskanıyor sanirim gibi bisey yazmış. Valla her gördüğümü şikayet etmeye çalışıyorum. Hatta iyi aklıma geldi, cimere yazayım da maliye bi sorgulasın bunlariMine ve Şevki var instada o kadına ne zaman çocuğuna şunu bunu yapma deseler... Fesatlar,kiskanclar diyip durur![]()
Çocuk isteyebilir anneye özene bilir ama tüm bunlara annenin teşvik etmesi çok üzücü. Çocuk için çok üzüldüm açıkçasıÇekim yapıyor soruyor ne giydirim sana çocuk diyor topuklu ayakkabı 3 yaşında yahay ben senin anneliğine diyecektim de neyse dedim
Daha onların ayça mesut versiyonu var bende zamazingo diye bir sayfada denk geldim vergi kaçırıyorsun ödemiyorsun diyorlar pişkin pişkin engelliyim muafim ben dediAyy onlarda nefret ediyorum. Engelledim kesfette bile çıkmasın diye. Ful ajitasyon, kendini acındırma. Ulan madem rahatsızsin ilki büyümeden ne diye ikinciye hamile kaldın. Geçen şey gördüm en son, hamilelik fotoğrafı paylaşıyorum çocuğu olmayanlar kıskanıyor sanirim gibi bisey yazmış. Valla her gördüğümü şikayet etmeye çalışıyorum. Hatta iyi aklıma geldi, cimere yazayım da maliye bi sorgulasın bunlari
Youtube reklam ile ilgili düzenleme yapınca çok üzülmüşlerdi.Tatlimmm bizde şimdi vergi olayıyla ilgili bir yasa çıkacak bizim varoslar vergiyi duyunca zaten kapatırlar para için yapıyorlar![]()