Ohh ne güzel bir temenni öyleHayırlı olsun, bol tariflerle sayfaların dolsun
Tarifler nerde kız hadi Paylaş. ☺Tesekkür ederiimm
Geliyooo bekleyiverin gari biraazTarifler nerde kız hadi Paylaş. ☺
Teşekkürler kankimHayirli olsun canim :)
Ahahs ilahi depHayırlı olsun da tariflerin bayağı bir değişikmiş,görülmüyor.Merakla bekliyorum tariflerini.
Diyet Islak Kek Eki Görüntüle 1806078 Eki Görüntüle 1806079
Malzemeler:3 yumurta
1 çay bardağı şeker
Yarım çay bardağı sıvıyağ
1 bardak kepekli un
1 paket kakou
1 paket kabartma tozu
Yapılışı:önce yumurta ve şekeri iyice çırpıyoruz,Sonra un,yağ,kakou,kabartma tozunuda ekleyip çırpıyoruz..
Altını ıslattığımız borcama dökmeden önce 1 bardak üzeri için ayırıyoruz..Kek piştikten sonra kürdan ile küçük delikler açıyoruz sonra ayırdığımız sosu döküyoruz ..
H
Afiyet olsuun
Bacım az koyduk yaHe he ilk ben gördüm,ilk ben beğendim,birinci oldum yaşasın.
Undan kısmışsın da bacım,yağla şekeri ne edeceksin
Diyet Islak Kek Eki Görüntüle 1806078 Eki Görüntüle 1806079
1 çay bardağı şeker
1 bardak kepekli un
1 paket kakou
1 paket kabartma tozu
Yapılışı:önce yumurta ve şekeri iyice çırpıyoruz,Sonra un,yağ,kakou,kabartma tozunuda ekleyip çırpıyoruz..
Altını ıslattığımız borcama dökmeden önce 1 bardak üzeri için ayırıyoruz..Kek piştikten sonra kürdan ile küçük delikler açıyoruz sonra ayırdığımız sosu döküyoruz ..
Afiyet olsuun
Gecr gece bakarsan omaaz işteEline sağlık, güzel görünüyor :)
Ama gece gece bakılmaz ki bunaaa, yemek istedimm
Koyiyim iyiki hatırlattn sağol canımmmFeraceli topiğin hayırlı uğurlu olsun canımda,hani nerede tarifler,bir tanecik tarif var,avakadolu tostunuda koysana ilk sayfaya,devamını bekliyoruz ayrıca
Koy tabii,hatta başka tariflerde yap,mesela öğrenci evlerine yönelik yada diyet yemekleri,sende bu konuda eğilim görüyorum ve bence çok başarılısınKoyiyim iyiki hatırlattn sağol canımmm
Döndüm kuzum salı günü :) tisikirler kuzum yapacam biseylerKoy tabii,hatta başka tariflerde yap,mesela öğrenci evlerine yönelik yada diyet yemekleri,sende bu konuda eğilim görüyorum ve bence çok başarılısınYürü be Feraceli kim tutar seni,takipteyim ona göre
Bu arada yuvaya döndün mü bacım,Allah kurtardı diyelim mi
kepekli unu nerde bulabilirizDiyet Islak Kek Eki Görüntüle 1806078 Eki Görüntüle 1806079
1 çay bardağı şeker
1 bardak kepekli un
1 paket kakou
1 paket kabartma tozu
Afiyet olsuun
Çoğumarkette var canım un reonundakepekli unu nerde bulabiliriz
sagol tatlım makro ve bimde bulabilirim umarımÇoğumarkette var canım un reonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?