Feracelinin Değişik Mutfağı ve Tarifleri :))

Diyet Islak Kek
Malzemeler:3 yumurta
1 çay bardağı şeker
Yarım çay bardağı sıvıyağ
1 bardak kepekli un
1 paket kakou
1 paket kabartma tozu

Yapılışı:önce yumurta ve şekeri iyice çırpıyoruz,Sonra un,yağ,kakou,kabartma tozunuda ekleyip çırpıyoruz..
Altını ıslattığımız borcama dökmeden önce 1 bardak üzeri için ayırıyoruz..Kek piştikten sonra kürdan ile küçük delikler açıyoruz sonra ayırdığımız sosu döküyoruz ..

Afiyet olsuun

He he ilk ben gördüm,ilk ben beğendim,birinci oldum yaşasın.
Undan kısmışsın da bacım,yağla şekeri ne edeceksin

Eline sağlık, güzel görünüyor :)
Ama gece gece bakılmaz ki bunaaa, yemek istedimm

Feraceli topiğin hayırlı uğurlu olsun canım da,hani nerede tarifler,bir tanecik tarif var,avakadolu tostunuda koysana ilk sayfaya,devamını bekliyoruz ayrıca

Koyiyim iyiki hatırlattn sağol canımmm
Koy tabii,hatta başka tariflerde yap,mesela öğrenci evlerine yönelik yada diyet yemekleri,sende bu konuda eğilim görüyorum ve bence çok başarılısınYürü be Feraceli kim tutar seni,takipteyim ona göre

Bu arada yuvaya döndün mü bacım,Allah kurtardı diyelim mi

Döndüm kuzum salı günü :) tisikirler kuzum yapacam biseyler

kepekli unu nerde bulabiliriz

Hindistan Cevizli ToplarMalzemeler:2 elma
1 kaşık yulaf ezmesi
1 çay kaşığı tarçın
2 tane ceviz
Hindistan cevizi tozu

Yapılışı:elmaları rengeleyip tavda tarcınla kavurun.Ardında cevizleri parça parça ayırıp,yulaf ezmesoyle ekleyin 2-3 dk kavurun..10 dk kadar sogumasını bekledikten sonra top şekli yapıp hindistan cevizine bulayın..1-2 saat buzdolabında beklettikten sonra afiyetle yiyebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…