Bulursun canım :)sagol tatlım makro ve bimde bulabilirim umarım
sagolasın tatlım tarifleri kaydettimBulursun canım :)
Yapınca yorumunu bana yaz mutlakasagolasın tatlım tarifleri kaydettim
tamam tatlım inşallahYapınca yorumunu bana yaz mutlaka
Bu ne kiz mekanimi gezinsinler diye kasamiz üst katta diyen esnafa dönmüşün o 5de bu 3teBir kaç kişiden böle bir öneri aldım..Ne kaybederim didim herkeş denişik oldumu söylüyor denişik mutfağım ve denişik tariflerimi paylaşıcağım sizlerle
Diyet Islak KekEki Görüntüle 1806080 Tarifi sayfa 3'te
Hindistan cevizli toplarEki Görüntüle 1807519 Tarifi sayfa 4'te
Avakadolu TostEki Görüntüle 1807525 Tarifi saufa 5'te
Teşekkurler canım bende aldım olmasını bekliyorum..Çok tesekkür ederiimmTopiğin hayırlı olsun Feraceli, çok hoş değişik tarifler gelecek gibi hissettim
Bu arada avakadoyu aldım, daha tostu yapmadım, deneyeceğim, tarifi buraya eklemen güzel olmuş..
Şimdiden ellerine sağlık
Aynen kanka mekanı gezssinlerBu ne kiz mekanimi gezinsinler diye kasamiz üst katta diyen esnafa dönmüşün o 5de bu 3tesaka bi yana hayirli olsun yeni topigin diyete basliyorum lazim olur diyete uygun tarifler bana
Takipteyim şekerimAynen kanka mekanı gezssinler
Çok teşekkür ederiimmm canımm
Teşekkür ederim şikirimmmTakipteyim şekerim
UyuyorTeşekkür ederim şikirimmmbibisin nanaktan öpyom cok
Evet biliyorum salataya katıyordum ondan çarsıya çıktığım bi gün aliyim hatırlattığın için tesekkürler :)Feraceli, chia tohumundan tatlı tavsiye ederimSütle veya yoğurt ile yapılıyor, o da hem tok tutmaya hemde kilo vermeye yardımcı, ayrıca vitamin ve protein ihtiyacını karşılamada yeterli gibi.. Normalde çorbalara ve yemeklerede katılabiliyor..
Ben bir süre kullandım, şimdilik ara verdim.. Sabit tüketime karşıyım
Oyyyy uykudamı yirimmm minik tatlı öpüjüm kondir annesi uyanmasınUyuyoröpüyorum yerine
UyandiOyyyy uykudamı yirimmm minik tatlı öpüjüm kondir annesi uyanmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?