sadece anne sütü veriyorum ilaç için bazen elma suyu kullanıyorum ama ev yoğurdu haşlanmış patetes tarzı şeyleri çok ufak tattırıyorum alışsın diye. bizimkide ufak surat büzsede biz sofradayken verdiğim yiyecekleri yiyor. ilacıda yatırırken hemen veriyorum.
nihal58 sütü az olan bazı arkadaşlar ek gıdaya geçti dr un ne derse ona göre hareket et canım yetiyorsa 6 ay emzir ama bence tattırmaya başla öğün olarak değil sadece tatması için.
kızlarr yaa bu ferroyu kullandıktan sonra kızımın kakası yeşil ve siyah siyah noktacıklar oldu sizdede oldumu böle bişey???
bizde devite halen devam ediyoruz dr. sağlık ocağından bıngıldağı kapanmış deviti bırak deseler bile sakın bırakmayın 1 yaşına kadar devam dedi...
Cnm merak etme o ilaçtan öyle benimkide aynı hatta 2-3 günde yapmaya başladı ben 3 günde bir elma suyuna biraz armut karıştırıyorum
benimki zaten 2-3 günde yapardı inşallah dahada uzamaz ilaçtan dolayı...
elma suyu arada bende veriyorum hele dün biraz fazla kaçırdım 7-8 kaşık kadar verdim çok kustu balgamlı ve koyu renkli az tatdırınca bişey olmamıştı oysa(
armut denemedim hiç onuda denerim bi ara sen kaç kaşık veriyosun cnm?
sizin bebişler ferroyu alınca kusmuyormu???ben bebeğime her verdiğimde çok fena kusuyor bende korkumdan artık vermiyorum ferroyu. Ne yapacağım bilmiyorum
Cnm hiç bi bebeiş sevmiyo demir ilacını rengi bile yeter sevmemeye ama dr lar mutlaka verilmeli diyo ben ilk zamanlar elma suyuna katıyodum ama öyle daha çok çıkarıyo die önce kaşıkla ilacı veriyorum sonra hemen ardından biberonla elma suyunu tıkıyorum ağzına böylece çıkartmıyo çoğunu benimki seninki de elma syunu seviyosa ya da sen elma suyu vermeye başladıysan bide böyle dene derim
elma püresi yapıp veriyorum birde senin dediğin gibi yapayım bugün. Peki tek seferdemi veriyorsun 8 damlayı?? yoksa gün içinde azar azarmı veriyorsun???
Elma püresine dün bende başladım hatta içine bi tanede bebe büskivisi koyup eziyorum iice umarım işe yarar sende de ben 7 damla veriorum benim ki 6500 kilo ydu geçen hafta tartıldığında ben ayırmıyorum hepsini bir arada veriyorum zaten onun 1-2 damlasını istemesende çıkarıyo
saol canım önerilerin için:) ben elma püresinin içine birazda muz koyuyorum ikisini karıştırıp püre olarak veriyorum. büskiviyide deneyeceğim sonra :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?