Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HAYIRLI OLSUN...ben 1. ve 2.tupbebek tedavimi fertijin de oldum...ikiside negatif sonuclandi...Seval hnm bize sebepsiz infertilite demisti...2.denememde lenfosit asi si denendi...cok umutluyduk ama malesef olmadi...benimle ayni donemde fertijinde yaptiran bi arkadasim daa vardi...o simdi dogum zamanini bekliyor....bizi o merkeze yonlendiren arkadaslarimizinda 5.denemesinde fertijin de olmustu...bana o merkezde nasip olmadi...
sukurler olsun ki 3.denemem de baska bi merkezde pozitif sonucu gorduk(sebepsiz infertilite degilmisti,sebebi varmisti)...darisi sana insallah...fertijinin ekibi cok basarili,ilgililer...sormak istediklerin varsa yardimci olmaya calisirim...Allah kolaylik versin...olumunekankayizsmile
aynen öle seval hanımı sürekli sölediği şey bu ama çok haklı ve aslında sölemese bile tavırlarıyla ben zaten baya rahatladım kendisine güveniyorum senin kuzende bana iyi referans oldu valla saol canım inşallah her şey yolunda gidecek..hayırlısı olsun canım yazdıklarını dikkatle takip ediyorum farketcegin üzere. hayırlı olsun madem tedavin, bizim kuzen gibi sende çocuk sahibi olursun inşallah seval hanımın sayesinde. seval hanımın söylediği bişey vardı sürekli ben de sana söyleyeyim, nolur stres yapma ve hep pozitif umut dolu ol ok? :)
hayırlısı olsun canım yazdıklarını dikkatle takip ediyorum farketcegin üzere. hayırlı olsun madem tedavin, bizim kuzen gibi sende çocuk sahibi olursun inşallah seval hanımın sayesinde. seval hanımın söylediği bişey vardı sürekli ben de sana söyleyeyim, nolur stres yapma ve hep pozitif umut dolu ol ok? :)
bende gitmeyi düşünüyordum fiyat aldım 2250 euro +250 muayene+tahliller+ilaçlar
biraz uçuk bir rakam geldi bana