Tüp Bebek Merkezleri ferti_jin seval taşdemir de tüp bebek yaptıranlar

amor canım ben sebepsiz inf. grubundayım okadar çok tetkik yaptırdım ki sayısını unuttum. lenfosit aşısını bende çok araştırdım 3. denememdi öncesini saymıyorum. seval hanımla görüşmeye gittik ve bana lenfosit aşısını önerdi ve şansımın çok yüksek olduğunuda sonra benim gibi sebepsiz inf. olup bu aşıyı yaptıran arkadaşlar buldum sonuçları iç açıcı değildi. daha sonra memoriale gittim semra hanvımla görüştüm sonucum ne olur bilmiyorum ama yine gözü kapalı memoriale giderim. canım karar vermeden önce iyi araştır. bana co-kültür ve blast transferi yapıldı. inşallah en kısa zamanda kuzucuklarımıza kavuşuruz.

apple23 TEBRIKLERRRRRRRRRRR...saglikla kucagina alman dilegiyle...:emir_bebek:
ben biliyordum sonucu ama yinede test etmis oldunkaydirigubbakcemile3
iyi bak kendine bebisine...darisi amor-amor un basina insallahbuyrunnnnnnnnn

HAYIRLI OLSUN...ben 1. ve 2.tupbebek tedavimi fertijin de oldum...ikiside negatif sonuclandi...Seval hnm bize sebepsiz infertilite demisti...2.denememde lenfosit asi si denendi...cok umutluyduk ama malesef olmadi...benimle ayni donemde fertijinde yaptiran bi arkadasim daa vardi...o simdi dogum zamanini bekliyor....bizi o merkeze yonlendiren arkadaslarimizinda 5.denemesinde fertijin de olmustu...bana o merkezde nasip olmadi...
sukurler olsun ki 3.denemem de baska bi merkezde pozitif sonucu gorduk(sebepsiz infertilite degilmisti,sebebi varmisti)...darisi sana insallah...fertijinin ekibi cok basarili,ilgililer...sormak istediklerin varsa yardimci olmaya calisirim...Allah kolaylik versin...olumunekankayizsmile

gittiginiz merkezi ve doktorunuzun ismini bana yazarmısınız

seval hanım hakkında ve merkez hakkında çalışanları hakkında daha derin bilgileri olan arkadaşlar mesala ne kadara yaptırdılar ilk görüşmeleri nasıl geçti sorunları neydi nasıl bir yöntem uygulandı biraz daha açıklarlarsa çok sevinirim...

düşündüm taşındım araştırdım sonunda böyle uzaktan olamayacağına karar verdim bu işin bu hafta ferti-jin tüp bebek merkeziyle görüştüm ve seval hanımdan randevu istedim bu hafta içi görüşmeye gideceğim umarım her şey içimize siner, seval hanımla da elektriklerimiz uyarsa şayet tedaviye başlamayı düşünüyorum inşallah her şey yolunda gider yaşadıklarıı buradan ilgilenen arkadaşlarla paylaşmayı düşünüyorum dua edin benim için lütfen..

hayırlısı olsun canım yazdıklarını dikkatle takip ediyorum farketcegin üzere. hayırlı olsun madem tedavin, bizim kuzen gibi sende çocuk sahibi olursun inşallah seval hanımın sayesinde. seval hanımın söylediği bişey vardı sürekli ben de sana söyleyeyim, nolur stres yapma ve hep pozitif umut dolu ol ok? :)

hayırlısı olsun canım yazdıklarını dikkatle takip ediyorum farketcegin üzere. hayırlı olsun madem tedavin, bizim kuzen gibi sende çocuk sahibi olursun inşallah seval hanımın sayesinde. seval hanımın söylediği bişey vardı sürekli ben de sana söyleyeyim, nolur stres yapma ve hep pozitif umut dolu ol ok? :)
aynen öle seval hanımı sürekli sölediği şey bu ama çok haklı ve aslında sölemese bile tavırlarıyla ben zaten baya rahatladım kendisine güveniyorum senin kuzende bana iyi referans oldu valla saol canım inşallah her şey yolunda gidecek..

nergisciğim canım ya çok mutluyum bu hafta her şey çok fazla yolunda gitti test sonuçları çok olumlu böyle giderse doktorum seval hanıma göre hamile kalmam çok yakınmış nasıl mutluyum sana anlatamam...

bu hafta içi bakalım her şey şekillenecek transfer tarihim belli olacak seval hanım öle dmişti en son bakalım her şey yolunda gider inşallahh.. günler de geçmek bilmiyor kii...

seval hanımın dediği gibi sonunda transferim oldu ama şimdide o kötü bekleme süreci başladı allah yardımcım olsun bebeişim sıkıca tutunsun içime inşallahh...

arkadaşlar herkese merhaba
ben 15 sene oldu evleneli 3 tane de kendi oluşan gebeliğim var fakat hepside düşükle sonuçlandı.Şimdide son 7 yıldır gebe kalamadım sebep bulunamadı bütün tahlilleri yaptırdık hiç bir şey çıkmadı.Tüp bebek yapılmasında karar kıldılar.
Yaptırmak istiyoruz ama maddiyat kısıtlı olduğu için Zeynep kamilde yaptıralım dedik onada çok uğraştırdılar kaç aydır yaha bir denenme dahi yapılmadı.hem uygun bir yer hem iyi olsun istiyoruz bilmiyorum böyle bir yer varmı ben istanbulda oturuyorum Fertijin tüp bebek merkezinin fiyatı bize biraz uygun geldi nasıldır hiç yaptıran varmı acaba yada başka fiyatı uygun olan bildiğiniz bir yer varmı şimdiden allah herkesin gönlüne göre nasip etsin lütven yardımcı olun

ben Fertijine yeni başladım ve oldukçada memnun kaldım. daha önce medicalparkta tedavi oldum ama tutmadı. bu 2.denemem olacak. Seval hn bence işini gayet iyi biliyor ve yapıyor. en azından öncesinde neden çocuğum olmadı ve tüp bebek neden tutmadı diye araştırıp tedavi etti. ve bir kez muayene ücreti ödedim. şimdi sadece testlere ödeme yapıyorum. onlarıda isterseniz burada yapalım deyip zorla yapmıyorlar. ayrıca dışrdan çok daha uyguna yapılıyor. Medicalpark resmen soyguncu. doktora soru sormaya giriyorsun hemen kan testi vs. yapıyorlar. hazırmısın diye hiç sormadan başlamıştım zaten çokda ümili değildim. şimdi Fertijine gönül rahatlığıyla ve çok mutlu gidiyorum.sonucunu yazarım. bu cumartesi ilk adımı atacağım.

bende gitmeyi düşünüyordum fiyat aldım 2250 euro +250 muayene+tahliller+ilaçlar
biraz uçuk bir rakam geldi bana

mutlaka indirim isteyin bendende o kadar istendi ama en azından bir kere muayene ücreti veriyorsunuz ve herşeye sürekli tetkik istemiyorlar. diğer yerlerde aynı ben medicalparkta tam 11 bin tl harcadım. iğneleride kendilerinden verip baya kazıkladılar

Bende fertijinde tup bebek yaptirdim ama tutmadi malesef 2011yilinda yaptirdim ve11.000tl harcadik benim prolaktin hormonum yuksek cikiyodu ilac veriyolardi dussun diye okadar kizginimki o ranin doktorlarina beni bi norolojiye yonlendirmediler sadece tedaviyi uyguladilar.meyerse bende hipofiz adenomu varmis ve hamile kalmama engelmis ameliyat oldum ve simdi baska merkezleri arastiriyorum.tanidigim iki kiside orda yaptirdi onlarda sonuc alamadi

Merhaba arkadaşlar,

Seval Hnm'ın doğum ücreti ve hangi hastanelerde doğum yaptığı konusunda bilgisi olan var ise yardımcı olabilir mi?

Back
X