Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp Bebek Merkezleriferti_jin seval taşdemir de tüp bebek yaptıranlar
Merhaba arkadaşlar, konuyu günceleyeyim araştırma yapıyorum merkezler hakkında önerisi olan var mı ? Fertijinde Betül kalayı düşünüyorum laboratuvarları nasıl embriyogları nasıl bilen ?
Merhaba arkadaşlar, konuyu günceleyeyim araştırma yapıyorum merkezler hakkında önerisi olan var mı ? Fertijinde Betül kalayı düşünüyorum laboratuvarları nasıl embriyogları nasıl bilen ?
Aslında çok kararsız kalmıştım, Betül hanımla da telefonla konuşmuştum çok sıcak kanlı ve ilgili bir doktor ama çok fazla araştırma yapmıştım , Şişli memorialin laboratuvar ı ve ekibi nerdeyse en iyisi olarak geçiyordu özellikle forumda nerdeyse 6000 sayfalık bir konı var hepsi şişli memorial da tedavi görenler onlarında yorumlara bakarak riske etmek istemedim.
Şişli memorial in laboratuvarı özellikle çok başarılı. Betül hanımlarında muhakkak öyledir onu tam bilemiyorum ama imkanımız varken teknoloji açısından da ün yapmış biyere gitmek istedim.
Bende şuanda Fertijin'de tedavi görüyorum doktorum Seval Taşdemir, hatta gebelik haberimi çok yeni aldım :)) Laboratuvar olarak şişliden hiç eksik yanı yok hatta fazlası vardır :) Üstelik embriyologları çok ünlü ve başarılı. Ben de zaten araştırarak tercih etmiştim. Fazla ünlü yerlerde bir kez gidince bir daha aynı doktoru göremiyorsun, hemşireler sürekli değişiyor, hep bir sirkülasyon olayı var. Ama Fertijin daha butik olmasına rağmen teknolojisi de personeli de çok üstün ve başarılı. Çok fazla içerik olması hepsinin çok olumlu deneyim olmasından kaynaklanmıyor ne yazıkki çoğu şikayet bu arada ( İşte öyle, herkesin hakkında hayırlısı biraz şans biraz da araştırmak lazım tabi .çok kalp öpüyorum kızlar <3