Fesat akraba

Clique

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2014
218
203
33
İstanbul
Benim bir teyzem var, surekli kendi cocuklariyla bizleri karsilastirir. Universitelerden tut, lens markasina kadar. Artik buyuduk, bir donem kavga ettik, gorusmuyorduk. Facebooktan eklemis, herkesin fotografini begenir bizlerinkini begenmez. Begenmemesi degil, ne yaptigimi merak etmesi, beni takip etmesi bile rahatsizlik veriyor.

Yok cok calismaktan insan kuculuyormus (ben gorustugumuz donemlerde ogrenciydim ve oldukca basariliydim, oyle ufak tefek bir tip degilim), yok onun kizlari hemen kapilmis vs. Beni bu sekilde karsilastirmaya konu etmesine ve kucumsemesine sinir oluyorum. Var mi benzer akraba tipi sahibi? Siz nasil basa cikiyorsunuz?

ha ha fesat olmayan akraba olmaz ki zaten.
çok klasik örnekler bu verdiklerin, herkeste vardır bunlardan bir kaç kere.
duymamayı öğrenmek lazım.

Insan mutluysa niye kendini baskalari ile karsilastirsin ki, ben kocamdan memnunsam niye baskasinin kocasina takayim? Bolumumden universitenden isimden boyumdan memnunsam niye karsilastirma yapayim? Bilmiyorum ben yapmiyorum en azindan yakin akrabalarimla karsilastirmam kendimi

e tamam işte, salla gitsin bu kadının dediklerini.

bir tane vardı eskiden böyle bir akrabam, böyle herkesle kıyaslayan kendi kızıyla bölümlerimizi, saç şekillerimizi hatta kaşlarımızı bile kıyaslardı. Bana sürekli avukatlar yalancı olur, iyi ki de x' i o bölüme göndermemişim. Yok çok günah vebal, erkeklerle gezmiyor benim kızım maşallah ne güzel yetiştirmişim gibi şeyle söylerdi. Sonra bu kadın ne zaman bize gelse, ben de kıskandığı kadınları eve çağırıp övmeye başladım. Kendi kızı şu an iş arıyor ama sektörden ötürü bulamıyor, kendisi de aldatıldı. Dolayısıyla zamana bırak. Ne göstereceği hiç belli olmaz.

Böyle teyze mi olur ya bu zamana kadar gördüğüm teyzeler çok farklıydı, genelde amcalar yengeler yapardı sanki boyle fesatlıkları, teyzeler de başlamış demek
Önerim, facebooktan sil, söylediklerini de takma.

Akraba akrep derler... Ben hiç biriyle içli dışlı görüşmem. Kimse de laf diyemez zaten babam gerekeni yapar. Sen de altta kalma, ver veriştir. Mükemmelmişsin, senin yaptığın herşey doğruymuş gibi yap

Halalar daha içten daha samimi oluyo ( bana öyle geliyo )
Halam yok
Ama genelde anne tarafını daha yakında hissederim, birçok kişide de böyle gördüm
Ne güzel, demek ki samimiyetinden eminsiniz halanızın
Genelde akrabalar arası bi kıyas oluyo ama nedense
Benim kuzenlerim öyledir mesela

Bir söz vardır akrabanın akrabaya yaptığını akrep yapmaz diye.
Yüze gülüp arkandan açığını ararlar.
Saçma sapan iddalarda bulunurlar.
Ben 32 yaşında evlendim. Benim gereksiz belki iki yıldır görmediğim teyzem demiş ki beni annem babam paramı yemek için evlendirmiyor muş. Aldığım asgari ücretin ikiyüz kadar fazlası.

En iyisi muhatap olmamak kaile almamak
Ailemde de var bu tipler teyzede değilde kuzenlerde,
Ney apıyorum bye bye çekip görüşmüyorum
Onların çekememezliği ile uğraşacak vaktim yok aileme bakıyorum .
Ha buarada arkadaş olarak face de tercih etmiyorum tabiki aynı şekilde onlarda doğruya doğru

Yok artik, cok terbiyesizmis gercekten

Ben neler duydum neler.
Bizim köylümüz olan kızın biri hakkında bir dedikodu...
Kız babası yaşında yan evde yazdan yaza gelen bir adam ile gayri meşru ilişki içinde imiş.
Bunu yayan aynı köyde yaşayan kızın öz dedesi ve üvey babaannesi

Akrabanın en hayırlısı bile mümkünse milyon km ötede dursun.Ailemi de çok yakınıma almak istediğim söylenemez de neyse artık.

Terbiyesizler, dogru bile olsa anlatilacak sey mi bu

Ohoo herkesin akrabasi oyle hatta turk insanin %80 i boyle, konusmayacaksin oyle insanlarla sil madem rahatsiz oluyrosun gorusme.

benim anneannem boyleydı sonucta artık hıc gorusmuyoruz

en yakın arkadasımın da teyzesı boyleydı ikisinin de birer kızları vardı, kadın hep yarıs halındeydı
kapıya cıkardıkları çöpe bile biz daha cok cöp cıkarıyoruz derlerdı:))

onlar da bas edemedı onlar da grsmuyorlar artık

Ohoo herkesin akrabasi oyle hatta turk insanin %80 i boyle, konusmayacaksin oyle insanlarla sil madem rahatsiz oluyrosun gorusme.

Annemin hatrina duruyor, durduk yerde gerginlik cikarmak istemiyorum. Ama sirf ne yaptigimi merak ettigi icin ekledigini de biliyorum. Yurtdisina cikiyorum, is degistiriyorum vs bunlari mutlulukla karsiladigini da sanmiyorum. Baskasinin kiskanmasi bazilarina zevk verir ohhh catlatiyorum diye, bana rahatsizlik veriyor.

o zaman tum gorebilecegi herseyi engelle ama silme boylece hizbirsey goremez cok rahatsiz oluyorsan oyle yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…