ha ha fesat olmayan akraba olmaz ki zaten.
çok klasik örnekler bu verdiklerin, herkeste vardır bunlardan bir kaç kere.
duymamayı öğrenmek lazım.
Insan mutluysa niye kendini baskalari ile karsilastirsin ki, ben kocamdan memnunsam niye baskasinin kocasina takayim? Bolumumden universitenden isimden boyumdan memnunsam niye karsilastirma yapayim? Bilmiyorum ben yapmiyorum en azindan yakin akrabalarimla karsilastirmam kendimi
Akraba akrep derler... Ben hiç biriyle içli dışlı görüşmem. Kimse de laf diyemez zaten babam gerekeni yapar. Sen de altta kalma, ver veriştir. Mükemmelmişsin, senin yaptığın herşey doğruymuş gibi yapBenim bir teyzem var, surekli kendi cocuklariyla bizleri karsilastirir. Universitelerden tut, lens markasina kadar. Artik buyuduk, bir donem kavga ettik, gorusmuyorduk. Facebooktan eklemis, herkesin fotografini begenir bizlerinkini begenmez. Begenmemesi degil, ne yaptigimi merak etmesi, beni takip etmesi bile rahatsizlik veriyor.
Yok cok calismaktan insan kuculuyormus (ben gorustugumuz donemlerde ogrenciydim ve oldukca basariliydim, oyle ufak tefek bir tip degilim), yok onun kizlari hemen kapilmis vs. Beni bu sekilde karsilastirmaya konu etmesine ve kucumsemesine sinir oluyorum. Var mi benzer akraba tipi sahibi? Siz nasil basa cikiyorsunuz?
Halalar daha içten daha samimi oluyo ( bana öyle geliyo )Teyze anne yarısıdır ya hiç yakıştıramadım
Hala olsa neyse( Halam yok bu arada )
Halam yokHalalar daha içten daha samimi oluyo ( bana öyle geliyo )
Benim bir teyzem var, surekli kendi cocuklariyla bizleri karsilastirir. Universitelerden tut, lens markasina kadar. Artik buyuduk, bir donem kavga ettik, gorusmuyorduk. Facebooktan eklemis, herkesin fotografini begenir bizlerinkini begenmez. Begenmemesi degil, ne yaptigimi merak etmesi, beni takip etmesi bile rahatsizlik veriyor.
Yok cok calismaktan insan kuculuyormus (ben gorustugumuz donemlerde ogrenciydim ve oldukca basariliydim, oyle ufak tefek bir tip degilim), yok onun kizlari hemen kapilmis vs. Beni bu sekilde karsilastirmaya konu etmesine ve kucumsemesine sinir oluyorum. Var mi benzer akraba tipi sahibi? Siz nasil basa cikiyorsunuz?
Bir söz vardır akrabanın akrabaya yaptığını akrep yapmaz diye.
Yüze gülüp arkandan açığını ararlar.
Saçma sapan iddalarda bulunurlar.
Ben 32 yaşında evlendim. Benim gereksiz belki iki yıldır görmediğim teyzem demiş ki beni annem babam paramı yemek için evlendirmiyor muş. Aldığım asgari ücretin ikiyüz kadar fazlası.
Ben neler duydum neler.
Bizim köylümüz olan kızın biri hakkında bir dedikodu...
Kız babası yaşında yan evde yazdan yaza gelen bir adam ile gayri meşru ilişki içinde imiş.
Bunu yayan aynı köyde yaşayan kızın öz dedesi ve üvey babaannesi
Benim bir teyzem var, surekli kendi cocuklariyla bizleri karsilastirir. Universitelerden tut, lens markasina kadar. Artik buyuduk, bir donem kavga ettik, gorusmuyorduk. Facebooktan eklemis, herkesin fotografini begenir bizlerinkini begenmez. Begenmemesi degil, ne yaptigimi merak etmesi, beni takip etmesi bile rahatsizlik veriyor.
Ohoo herkesin akrabasi oyle hatta turk insanin %80 i boyle, konusmayacaksin oyle insanlarla sil madem rahatsiz oluyrosun gorusme.
Annemin hatrina duruyor, durduk yerde gerginlik cikarmak istemiyorum. Ama sirf ne yaptigimi merak ettigi icin ekledigini de biliyorum. Yurtdisina cikiyorum, is degistiriyorum vs bunlari mutlulukla karsiladigini da sanmiyorum. Baskasinin kiskanmasi bazilarina zevk verir ohhh catlatiyorum diye, bana rahatsizlik veriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?