- 21 Ekim 2015
- 2.545
- 5.235
- 78
Var kendisi benim halam olur...Benim bir teyzem var, surekli kendi cocuklariyla bizleri karsilastirir. Universitelerden tut, lens markasina kadar. Artik buyuduk, bir donem kavga ettik, gorusmuyorduk. Facebooktan eklemis, herkesin fotografini begenir bizlerinkini begenmez. Begenmemesi degil, ne yaptigimi merak etmesi, beni takip etmesi bile rahatsizlik veriyor.
Yok cok calismaktan insan kuculuyormus (ben gorustugumuz donemlerde ogrenciydim ve oldukca basariliydim, oyle ufak tefek bir tip degilim), yok onun kizlari hemen kapilmis vs. Beni bu sekilde karsilastirmaya konu etmesine ve kucumsemesine sinir oluyorum. Var mi benzer akraba tipi sahibi? Siz nasil basa cikiyorsunuz?
Var kendisi benim halam olur...
Kendi kızları cok iyi okullar kazanamadılar benim sacımı basımı dökerek kazandıgım okula
Nisanlandıgım adama kafayı takmıs durumda, suna bak durdu durdu nasıl iyi birini buldu diye arkamdan konusuyormus
Kendi kızlarının düzgün iliskileri olmadı kaldı ki nisanlanma hayal onun icin
O yüzden sözüme de nisanıma da cagırmadım kendisini
Dügünüme de cagırmayacagım
Bas etme yolunu ben bulamadım, görmezden duymazdan gelmek en iyisi gibi..
Babam teklif etti zatenBaban nasil razi oldu? Neticede kardesi
Askolsun yegenim cok kucuk olsa da ben de bir halayim ve hic fesatlik gelmez yegenim icin aklimaTeyze anne yarısıdır ya hiç yakıştıramadım
Hala olsa neyse( Halam yok bu arada )
Halam yok ama çevremde öyle duydumAskolsun yegenim cok kucuk olsa da ben de bir halayim ve hic fesatlik gelmez yegenim icin aklima
o nasıl davranıyosa bende öyle davranıyorum.Benim bir teyzem var, surekli kendi cocuklariyla bizleri karsilastirir. Universitelerden tut, lens markasina kadar. Artik buyuduk, bir donem kavga ettik, gorusmuyorduk. Facebooktan eklemis, herkesin fotografini begenir bizlerinkini begenmez. Begenmemesi degil, ne yaptigimi merak etmesi, beni takip etmesi bile rahatsizlik veriyor.
Yok cok calismaktan insan kuculuyormus (ben gorustugumuz donemlerde ogrenciydim ve oldukca basariliydim, oyle ufak tefek bir tip degilim), yok onun kizlari hemen kapilmis vs. Beni bu sekilde karsilastirmaya konu etmesine ve kucumsemesine sinir oluyorum. Var mi benzer akraba tipi sahibi? Siz nasil basa cikiyorsunuz?
yok onun kizlari hemen kapilmis
böylesine akraba değil akbaba diyorlar cnmBenim bir teyzem var, surekli kendi cocuklariyla bizleri karsilastirir. Universitelerden tut, lens markasina kadar. Artik buyuduk, bir donem kavga ettik, gorusmuyorduk. Facebooktan eklemis, herkesin fotografini begenir bizlerinkini begenmez. Begenmemesi degil, ne yaptigimi merak etmesi, beni takip etmesi bile rahatsizlik veriyor.
Benim bir teyzem var, surekli kendi cocuklariyla bizleri karsilastirir. Universitelerden tut, lens markasina kadar. Artik buyuduk, bir donem kavga ettik, gorusmuyorduk. Facebooktan eklemis, herkesin fotografini begenir bizlerinkini begenmez. Begenmemesi degil, ne yaptigimi merak etmesi, beni takip etmesi bile rahatsizlik veriyor.
Sen ne diyorsun kardeş tıp fakültesini kazandığım gün beni kenara çekip "ortalık doktor dolu kendini bişey sanma"diyen kuzen mi ararsın, mezun olunca burnun büyüdü diyen teyze mi ararsın,yine tusa çalışırken ve tüm öğrencilik hayatım boyunca annem benim çayımı bile önüme getirdiği için (annemden allah bin kere razı olsun) benim adımı beceriksize çıkaran teyze mi istersin, babam ölünce yanlarına sığındığımız amcamın sırf karısını aldattığı ortaya çıkıpta rezil olmamak adına metresini üzerimie salması........ Vb bir sürü şey fesat yalan dolan..........Sonuç ne o teyzeler ile görüşüyoruz nede amcalrımla o kadar can yakıcı bir durum ki........akraba akrep demişler o misal işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?