- 2 Aralık 2012
- 452
- 284
- 123
Hiçbir şey bulamazlarsa böyle saçmalıyorlar. Ben de de başka uzman bir kuzen var bölümü biyokimya bak doktoru diyorlar arkasından Allahtan benimkinin ne iş yaptığını daha doğrusu neler yapıldığını kimse pek bilmez o zaman nasıl teneke çalarlardı arkamdan vallahi bilmşyorum. İşin kötü yanı ailemden hiçbir zaman destek göremeyince şimdi eşimin akrabalarına karşıda çok soğuğum ve ne yazık ki önüne geçemiyorum. Yaşanmışlıklar atılmıyor. Evimizin önüne polislerin geldiği,annemi mahkemeye düşürüp benim velayetimi alıp babamdan kalan maaşa göz dikmelerin yanında bunlar devede kulak kalıyor. Allah ıslah etsin böylelerini.Benim kardeşim de uzman doktor.
Geçenlerde teyzem kardeşimin yanında diyor ki'' x hanımın oğlu cerrah, hep yurtdışına kongrelere gidiyor, herhalde senin bölüm ona göre kötü olduğu için yurtdışı kongreye gidemiyorsun''
Sen yeğenin yerine elin oğlunu övüp yeğenini yerin dibine sokmaya çalışınca ne oluyor acaba?Sadece kıskanç biri olduğunu bir kez daha kanıtlamış oluyorsun.
Kardeşim sallamıyor ama benim zoruma gidiyor. Onun okuduğu fakültey, verdiği emeği hangi hakla küçümser.
Benim kardeşim de uzman doktor.
Geçenlerde teyzem kardeşimin yanında diyor ki'' x hanımın oğlu cerrah, hep yurtdışına kongrelere gidiyor, herhalde senin bölüm ona göre kötü olduğu için yurtdışı kongreye gidemiyorsun''
Böyle abuk sabuk birşeyi bile kıyaslama çabasında.
Sen yeğenin yerine elin oğlunu övüp yeğenini yerin dibine sokmaya çalışınca ne oluyor acaba?Sadece kıskanç biri olduğunu bir kez daha kanıtlamış oluyorsun.
Kardeşim sallamıyor ama benim zoruma gidiyor. TUS da yüksek puan alıp rahat bir bölümü tercih etmişti. Onun okuduğu fakülteyi, verdiği emeği hangi hakla küçümser.
Hiçbir şey bulamazlarsa böyle saçmalıyorlar. Ben de de başka uzman bir kuzen var bölümü biyokimya bak doktoru diyorlar arkasından Allahtan benimkinin ne iş yaptığını daha doğrusu neler yapıldığını kimse pek bilmez o zaman nasıl teneke çalarlardı arkamdan vallahi bilmşyorum. İşin kötü yanı ailemden hiçbir zaman destek göremeyince şimdi eşimin akrabalarına karşıda çok soğuğum ve ne yazık ki önüne geçemiyorum. Yaşanmışlıklar atılmıyor. Evimizin önüne polislerin geldiği,annemi mahkemeye düşürüp benim velayetimi alıp babamdan kalan maaşa göz dikmelerin yanında bunlar devede kulak kalıyor. Allah ıslah etsin böylelerini.
Ayyyy bi bitmediler yahu. Ayni benim teyzem.
Teyzemin kizi mikemmeldir ben oyle degilimdir. Onun sercesi bulbuldur benimki karga:))
Insan zamanla artik nefret ediyor. Kizin adini bile duymak istemiyorum!
Cocuklugum o salak kizla kiyaslanmakla gecti.
Buyuduk okulkarimiz kiyaslandi.
Meslek sahibi olduk calisma hayatimiz-kosullarimiz kiyaslandi.
Evlendik kocalarimiz kocalarimizin aileleri kiyaslandi.
O ne giydi(b.k gbi giyinir) ben niye oyle rahat giyinmiyorum oldu.
O ne yedi oooooo organik besleniyor benim kizim oldu.
O prenses..
Simdi cocuklarimiz var..
Himm kundak yaptin mi?
Himm sutunu sagdin mi?
Himm kati gidaya gectin mi?
Himm ne yedirdin, ay biz sunu verdikkkkk, ay biz soyle uyutuyoruzzz, ay senin cocuk kac kilo(benimki tombik onlarinki zayif ama onlar icin zayif saglikli) s.cmiyo mu bu cocuk kehkehkehh, ay biz su ayda yuruduk(tabi 1 ay erken soylenir) seninki gec yurur sisman cunku, ayy bi doktora sorun obez mi bu..........vs vs vs...
Benim bebek kucuk onlarinki 1yas buyuk. Gecen diyor ki bizimkinin kilo alimi durdu diye dert yaniyor. Olsun teyze cocuk bu bi buyur bi durur dedim hastalandi gecen ay ondandir uzulme dedim. Seninki kac kilo dedi, su kilo dedim. Bizimki su an anca o kilo dedi. Olsun bu ay almazsa obur ay alir dedim. Ayy seninki obez yaa zayif daha saglikli zayif cocuk hareketli olur diyor. Hmm dogru dedim gectim hasta mi ne.
Kandilde gorustuk saat 22:00da. Kiz napiyo dedi iyi oynuyo dedim. Zart soktu hemen bizimki 9da uyur annesi bi dakka gecirmez! Ben de kizimi sordu diye seviniyom!
Yani artik ufacik bebeler yarismaya basladi ve ben kizini ne kadar sevmiyosam torununu da o kadar sevmiyorum artik..
Ama bu yaristan bebegimi uzak tutmaya caliscam biraz akli erince uzulmesin sonra. Benim omrumu yediler bebegimi yedirtmem o fesatlara!
Keske annem de oyle yapsaymis zamaninda..
Ama benim asil buyuk sorunum annem.
Teyzem bunlari yaparken annem hep teyzeme tapmaya devam etti. Teyzemin gaziyla kuzenimin mukemmel oldugunu dusundu. Hala da oyle!!
Mesela bebegin bi ihtiyaci olur x kizina bu marka aldi ondan al der!
Anneanne olarak torununa aldigi butun hediyeler kuzenimin kizina aldigiyla ayni!!
Marka model renk bile ayni!!
Kizimin banyo filesine kadar herseyini aynisi aldi.
Sunu yedir x bunu yediriyor. Bunu bu derecede yika x oyle yapiyor!!!
Gercekten hepsinden nefret ediyorum..
Ismi x olan insanlardan bile..
Al sana ornek:)
Walla bence böylelerine sen daha beterini yapcan o aldığı elbiseyi gözüne sokuyosa sen Apple'ın Elmas'ını gözüne sokacan. Hakediyorlar Walla
Ama tabi yarış halinde olanlarda war bazı insanlar çok abartıyo o ne alsa gidip alıyo hep bi nispet falan bence o kadar abartmamak lazım paramı dayanır ayol
Aliağaoğlunun ortancası değiliz bizde
Cok komiksin tatlim, haklisin gormemezlikten gelmek en guzeli. Zaten nispet yapsak da yapmasak da takacak insan birseylere takar illa ki
Akraba yok da komşu var. :) Ama biz hiç karşılık vermiyoruz. Çünkü bu yakinlarimizin çocukları her daim başarısız oluyorlar. Çok yani çevremizde. Akraba da var bu sekilde davranan ama bize yapamıyorlar tabi. Başka akrabalarimiza yapiyorlar. Cevap vermemek en iyisi. Bazen sinir bozucu olabiliyorlar ama Allah onların cezasını veriyor zaten. Kıskançlıktan oluyor bu. Belki de aşağılık kompleksinden. Yani herkesin çevresinde var bu tiplerden.Benim bir teyzem var, surekli kendi cocuklariyla bizleri karsilastirir. Universitelerden tut, lens markasina kadar. Artik buyuduk, bir donem kavga ettik, gorusmuyorduk. Facebooktan eklemis, herkesin fotografini begenir bizlerinkini begenmez. Begenmemesi degil, ne yaptigimi merak etmesi, beni takip etmesi bile rahatsizlik veriyor.
Yok cok calismaktan insan kuculuyormus (ben gorustugumuz donemlerde ogrenciydim ve oldukca basariliydim, oyle ufak tefek bir tip degilim), yok onun kizlari hemen kapilmis vs. Beni bu sekilde karsilastirmaya konu etmesine ve kucumsemesine sinir oluyorum. Var mi benzer akraba tipi sahibi? Siz nasil basa cikiyorsunuz?
Yanlış yazmışım bok olcak oBakteri doktoru mu? Ahahahah. De ki evet sirf bakterilerilere bakiyor diye ilelebet 5 ten asagiya almayacak hem rahat hem isi garanti hem maasi yuksek ohhhh diyin
Ayyy benim de teyzeniZ model bir arkadaşım var. Şimdiden başladılar karı koca biZim bebek şu ayda doğacak baharı yaşayacak yazık sizin bebek çok kötü aya denk geldi. Bizim bebeğimiz sarışın olur sizinkisi esmer olur ay sarışın bebekler ne tatlı oluyor. Bizim bebeğimizin arabası çoook iyi sizin düşündüğünüz markaya da baktık beğenmedik onu. Bizim bebeğimizin şusu sizin bebeğinizin busundan daha kaliteli ... Ayyy çıldırmalık. Bebeğim doğana kadar zaman verdim ilk kıyaslamalarında ağızlarına tükürüp tüm bağımı koparacağım eşime de söyledim yap hayatım diyor
Ayyy ne dolmuşum bende
Her yerdeler bu fesat çekemeyen insanlar her yerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?