Rabbım, bebegınızı hayırlı bır sekılde buyutmenızı nasıp etsın.
Insallah aılesıne ve vatanına hayırlı bır evlat olur.
Eltınız ıcın yazabılecegım cumlelerı bır cok arkadas ıfade etmıs zaten.
Bende sunları yazmak ısterım.
Sanırım eltınızın en buyuk sorunu, esınızın aılesı tarafından sızın sevılıyor olmanız.
Bu nedenle sızden hoslanmıyor.
Eltınız ıcın, esınızın aılesınden uzak kalmanız yanlıs olur bu durumda.
Salt onu gormemek ıcın aynı mekanları paylasmaktan kacınmanız,
bır muddet sonra sevdıgınız ınsanları gucendırmeye baslayabılır.
Bu nedenle, aynı ortamda bulunmaktan kacınmayın.
Yalnızca O, o mekânda yokmus gıbı davranın, kâfı.
Sıze art nıyetlı bır laf ettıgını fark edersenız,
uslûbunuzu bozmadan, kıbar bır hanımefendıye yakısır sekılde yanıt verın.
Boylece herkesın aranızdakı farkı anlaması daha kolay olur.
Esınızle ve cocugunuzla huzurlu, mutlu bır hayat dılerım.
bi ornek veriyim oglum ellerini surekli agzina goturuyor sanirim disl etleri kasiniyor .. kizina diyor kizim su salaga ogret annem, eller emilmez cok ayip demi diyor, benim oglumu gostererek ..
bebegim suan bes bucuk aylik ve asiri sekilde bana ve kiz kardesime benziyor
cocuguma salak kelimesini kullandigi zaman ilk defa kayinvalideme herseyin farkinda oldugumu, alttan almaktan biktigimi, cok doldugumu ve patlamamin yakin oldugunu soyledim yoksa kimseyle onun muhabbetini yapmam .. genelde her ortamda saka yollu onun konusu acilir .. cevremizdekilerin hepsi farkinda nasil bir insan oldugunun, onun konusu acildigi zamanda genelde ya dinlemem yada konuyu degistiririm ..
kayinvalidemde sabret demekten baska bir sey demiyor cunku kendininde yapabilecegi bir sey yok,
kimseyi takmiyor ..
cocugu oldugu gun hastaneye bebek gormeye giden akrabalara artik butun ipler elimde kimse bana birsey yapamaz benim sayemde torun yuzu gorduler demis ..
uf uff anlatilmaz yasanir derler ya
aynen oyle kizlar ..
cocuguma salak kelimesini kullandigi zaman ilk defa kayinvalideme herseyin farkinda oldugumu, alttan almaktan biktigimi, cok doldugumu ve patlamamin yakin oldugunu soyledim yoksa kimseyle onun muhabbetini yapmam .. genelde her ortamda saka yollu onun konusu acilir .. cevremizdekilerin hepsi farkinda nasil bir insan oldugunun, onun konusu acildigi zamanda genelde ya dinlemem yada konuyu degistiririm ..
kayinvalidemde sabret demekten baska bir sey demiyor cunku kendininde yapabilecegi bir sey yok,
kimseyi takmiyor ..
cocugu oldugu gun hastaneye bebek gormeye giden akrabalara artik butun ipler elimde kimse bana birsey yapamaz benim sayemde torun yuzu gorduler demis ..
uf uff anlatilmaz yasanir derler ya
aynen oyle kizlar ..
benim bebeğimm sana ugurr getırdıı bakk ...kardeş istedi kendineee...diyceneee sene bı tane daha dogurcam senınkınden cok sevsınler demışşş ....ayyy sımdı catlıycam sınırımdenn..yazdım yazdım doyamadımm hıncımdan..bu arada acaba dıyorum bıraz sen onun bebegını alıp sevsenn tatlı kızım guzel kızım dıye sevsen..sonucta o kocanın yıgenıı o annesı olabılır ama o bebısın bı gunahı yokk..belkı bunu gorunce bırazz utanırda ınsafaa gelirr hee ne dersinn..söylee kaynanlara ikisinide eşit seyvsınlerr...cok dusmesınler senın ustunee..belkıde kadınn depresyona gırmıstırr..ne bılıyımm normal bırı boyle sacmasalak seyler yapmazz dıye dusunuyorum...
Sizin anne olamamanızdan tuhaf bir haz duyuyordu demek ki.. Yani sadece "benim çocuğum yeterince sevilmeden, hemen eltim yenisini doğuruyor" kıskançlığı değil sadece..
"Ailenin torun veren tek gelini ben olacaktım, ne güzel çocuğu olmuyordu, nerden çıktı bu bebek şimdi" gibi bir hastalıklı durum var ortada..
O elti kendi başını yer zaten bu fesatlığı ile.. Allah yardımcısı olsun.. Siz onu anlamaya çalışmayın, kafanızı da yormayın.. Akıl hastası kabul edin..
birde su var
bebisi dogdugunda
en iyisinden altin kunye yaptirdik bebege
en iyi markalardan bes alti tane takim aldim tanesi 40 50 € dan assagi degildi yani yaklasik bir 500 € luk hediye hazirladik esimle gittik
birinci yasini kutladik ben dogum yapiktan iki ay sonra filandi
icinde aglayan gulen buyuk bir bebek, bebegin puseti mama sandalyesi cantasi iviri ziviri olan kocaman bi takimi aldik bir 100 € da ona verdim
esime sormadim bile bu hediyeleri alirken hesaplarimiz ortak asla aldigima verdigime karismaz
ve gelelim konuya benim bebis dogdu
bir cop dahi getirmedi
basit adi bir takim bile koymadi
kesinlikle hediyesine muhtac degilim ama insan eltisinin cocuguna kucuk bir hediye kucucuk bir hediye dahi koymazmi
maddi olarak durumlari cok iyi
lutfen yanlis anlamayin bu konuda cok hassasim surekli kendimle muhasebe yapiyorum karsilikmi bekliyordun diye ..
konu hediye konusu degil karsilikda degil
belki kucucuk bi hediyeyle bebegime deger verdigini sevdigini hissettirmis olurdu bana .. esim bu olayi baya bi mesele yapti son gunlerde eltimden cok kaynima kiziyor
hicmi amcalik duygusu yok bu adamda diyor
bizim bebis demek onlarin gozunde sifir diyor
takma bosver unutmuslardir diye gecistiriyorum
kayınvalideniz sizi odaya çekip o kendini rezil etmişti diye anlatıyorsa onu yatıştırmak için de sizinle ilgili şeyler anlatıyor olabilir. ben bu yöntemi çocukça buldum.
bu kadar kötü davranan birine 500 euroluk hediye yaptırıp götürmüş olmanızı da inandırıcı bulmadım.
bu kadar samimiyetsiz ilişkiler içinde bulunmak ruhunuzu yok eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?