¤ decemBer ¤ .!.:çoluk çocuğu ergenliği bitmeden evlendiriyolar böle oluyo işte. ip alın atlasın bahçede.
dogru dogru:)) e yalan mı fıstık bacım, bi kişilik bu kadar mı havada olur oturmamış olur yani. başka bişey gelmedi aklıma :26:
takma demekle olmuyo biliyorum ama inan takmakla kendine edersintesekkur ederim arkadaslar yorumlariniz icin
ama ayni anda kayinvalidede bulunmama luksumuz pek yok
kayinvalidem bize 200 km uzak bir mesafede oturuyor ayri sehirlerdeyiz
eltimle ayni sehirdeyiz .. gorumcem 300 km uzaklikta ve genelde kayinvalidemde toplaniriz ..
biz iki , uc haftaya bi kayinvalidemlere gideriz ve kayinvalidemin komsusu eltimin kiz kardesi, eltimler her hafta kiz kardesini gorebilmek icin cuma aksami gidip pazar gunu donuyorlar ve bizim gittigimiz hafta sonlarindada mutlaka karsilasiyoruz
bide bizimkiler ailecek birbirlerine cok duskunler
evlendigimden beri hic biriyle bi problemim olmadi .. kaynimlada cok iyi anlasirdim evlenmeden once bir bucuk sene bizim sehirde okudugu icin benim evimde kaldi ..
kaynim evlendi hepimize karsi asiri bi sogukluk basladi ..
kayinvalidem gorumcemler baskici insanlar degiller .. kayinvalidem sadece mutlu olun yeter der
cocuklarimin yuzu gulsun ben baska bir sey istemem der
zaten eltimede bu kadar sessiz kalinmasinin nedeni bu .. tek neden kaynim uzulmesin ..
mesafe uzak cocuguda bahane edip annesigile gitmesem sirf eltimle karsilasmamak icin esim cok uzulecek, ailesi uzulecek ..
e bunun bayrami var seyrani var surekli dugun dernek nisan olaylari var akrabalarin filan .. hadi onlarinda birine gitmesem birine gitsem, yine olmaz
cunku esimin ailesiyle oldugu kadar akrabalariylada cok iyi anlasirim cok sevecen ve sicak insanlardir yani sonucta onlar benim cevrem arkadasim dostum oldular kuzenleri filan
kendimi o cevreden soyutluycam bir cahil insanin yuzunden ..
uf arkadaslar inanin o kadar zormus ki cahil bir insanla ugrasmak
baska birine akil verirken takma sanane ondan sen kendi hayatina bak derdim ama olmuyor
aile icinde olan insani takmamak mumkun olmuyor
Başlığa cevap vereyim önce...Hayır, başedilemez.
Kaldı ki, baş etmeni gerektirecek bir görevinde yok senin.
Evet, ufak tefek bilmeden/bilerek yapılan hatalar elbette olur,olacaktır. Bunlar hoşgörü ile dengelenebilir.
Ama işin içinde bir art niyet, kasten zarar,psikolojik şiddet gibi davranış türleri var ise; bunun elbette ki elle tutulur bir yanı yoktur.
Kimse "kişisel gelişim rehabilitasyon merkezi" değildir, neden onu sürekli idame ettirmeye çalışacaksınız ki!
Yazdıklarınıza gelincede... Ne ilk eltizede sizsiniz ne de son eltizede olacaksınız
Paylaşımlarınıza mesafe koyacaksınız; önceki gibi samimiyetinizi keseceksiniz bu kadar...
Ne uzak olun,ne de yakın... Sizin elinizden gelen bu kadar olsun!
Hım, kendimden bir ekleme yapayım...
Benim eltimde henüz yeni hamile, daha şimdiden başladı çok duygusal olacağım,çok kırılgan olacağım,çok huysuz olacağım gibilerinden...
Prenses hanım doğum yapacak yani, hepimiz ayaktayız artıkın
Bana nispet yapmalar falan...Bir de,akıl vermeler bu günlerimin tadını çıkaracakmışım...
Bu iş ne yazık ki görgü meselesi... Ne yazık ki görgü her ailede olmuyor, belli bir yaştan sonrada öğrenilmiyor...
Benimde kendisinden gördüğüm öncesinden bir sürü artniyet var, oyunbazlıklar var, en kötüsü "lafları işine geldiği gibi anlamak/ lafı döndürmek" var...
Tüm bunları neden anlattım; başkalarınında sizin gibi benzer durumları yaşadığının bir kez daha farkına varın diye...
Dediğim gibi uzak olmayın tamam ama, asla da yakın olmayın. Özel paylaşımlarda asla bulunmayın...
Sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?