- 20 Ocak 2019
- 1.261
- 2.616
- 53
- 35
ev sahibi diye birşey yok
evin sahibi adam
o kız da şehir dışında yaşıyor ilk defa gelmiş o eve
yaşlarımız doğru neden yalan söyleyeyim bana ne katkısı var
suçlama dediğim şey kıza ilgi duyuyor falan değil
bana hiç sormamışken ona defalarca yardım edeyim mi diye sorması
kızla alakası yok ayrıca kıskanacağım biri değil konu kız değil nişanlımın davranışıaşırı kıskanç biriyim ben bile bişey bulamadım.
bence kız güzel ondan kendin kıskanmışsın sen bunları da bahane etmişsin. gerçekten hiçbişey yok çünkü. ego problemin var.
inan bende bu halime rağmen hiç boş durmadımValla aynı diyalogları yılbaşı gecesi biz de yaşadık. Yalnız burda eltim ve kayınbraderimdi fark, ve sürekli yardım lazımmı diye bana soran, sabah kahvaltıda (bizde kaldılar) hamaratlığına ağzım açık bakıyorum diyen kayınbraderimdi. Çünkü eltim kişisi yalandan yarım el 1-2 bişey yapıp bütün işi bana yıkmıştıAma bu onun tarzı yani, kendilerinin evinde bile yemekleri kayınbraderimle ben yaparız, o eşimle salonda oturur, bir ihtimal belki masa hazırlar.. yani kadının tarzı bu ve çalışmıyor ev hanımı ben çalışıyorum Komik ama gerçek Genelde eşi ya da partneri biraz tembel olanlar kendilerini mahçup hissettikleri için böyle bir tavıra giriyorlar bence öyle bişey olma ihtimali yüksek Demekki tuğçeyi çok ayakta çok meşgul gördü genel olarak yardıma ihtiyacı olduğunu düşündü
içime attım sonunda patladım malesefBi daha onlarla birşey yapmayalım dediginde susacaktın o konuyu söylemicektin bence.daha ne desin
yahu kızın nesini kıskanayım mesele kız değil anlatamadım şunu bi..Valla nişanlın orda atlamış senin olgun olmadığını :)
Kıskanmışsın kızı gereksiz yere.
Allah çevrenizdekilere ve sevgilinize sabır versinyok genel olarak böyleyim
önemsenmediğimi hissettiğimde pskopata bağlıyorum malesef
inan bende bu halime rağmen hiç boş durmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?