fesat mıyım kuruntulu mu?

Sen dururken ona yardıma geleyim mi diye sorması saçma olmuş bu konusa haklısın herkes kendi eşini düşünsün bir zahmet

nihayet beni anlayan biri
rica etsem ne yaşamıştınız

Aslında olay kıskançlık değil kızda bir sorun yok sevgiliniz üstüne vazife olmayan saçma diyaloglara girmiş ama onunda niyeti kötü değil sadece saçmalamış rahatsız olurdum bende gereksiz olmuş konuşmaları siz de çok büyütmeyn bu tarz şeyleri hayat geçmez bu şekilde yorulursunuz

Böyle yaşamak çok zor değil mi? Hayat zaten zor iyice zorlaştırmanın ne anlamı var? Allah sevgilinize sabır versin.

Dertsiz başına dert mi arıyorsun arkadaşım?
Kıskanmışsın, gözünde büyümüş.
Rahatsız olduğun noktaları anlattığında, çocuk gönlünü almaya çabalamış. Genelde biz buralarda zeytinyağı gibi üste çıkan hödüklere alışığız.
İlişkide heyecan arıyorsan bunun üstünden yapıp da eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme.

kıza karşı negatif değilim kızla alakası yok durumun iyi de anlaştık
sinirim nişanlıma
ya aksine onlar cilveleşiyordu biz normaldik

Konunuzda sizin masa toplarken kizin bulasiga basladigini yazmissiniz. :) Simdi ben yikadim o sadece duruladi diyorsunuz durulamak bulasiga baslamak degildir o ortamda hicbirimiz olmadigimiz icin kafaniza gore anlatiyordunuz artik bilemicem.
bulaşıkları önce sudan geçirdi
kirli kirli köpükleyemezdik herhalde değil mi?
sonra ben köpükledim
sonra o duruladı
umarım anlamışsınızdır artık

inanamıyorum yaa
sonra ne oldu siz nasıl tepki verdiniz nasıl ayrılık oldu
üzüldüm

Hem fesat hem kuruntulusun, kendine zarar ama.
Guzel bıgun ve gecenin akabinde mutsuz uyumussun.

Hı evet yardım etme konusunda nisanlın ayıp etmıs, yardım edecekse sana etsin ona degıl

aynen kızla alakası yok aptallık tamamen sevgilimde

benim dememle eşeğin aklına karpuz kabuğu düşecekse en azından evlenmeden görmüş olurum

Hem fesat hem kuruntulusun, kendine zarar ama.
Guzel bıgun ve gecenin akabinde mutsuz uyumussun.

Hı evet yardım etme konusunda nisanlın ayıp etmıs, yardım edecekse sana etsin ona degıl
bana bir kez bile sormadı yardım edeyim mi diye
şimdi de evet saçma davrandım diyor
ne anlamı var artık geçti o günüm zehir oldu benim

ayrıntı atlamak istemedim konu iyi anlaşılsın diye
eh bende iş yapıyordum bana yardım edeyim demedi ben buna bozuldum zaten
ikimize de dese sorun yok

Ev sahibi senmisin? Sana niye yardim etsin?

Gercekten yaşlariniz 28-29 olamaz. Burda linç yeme diye öyle diyorsun. Bence ya liselisin ya üni ilk yil ve arkadaşlar bir apartman tutmuş.

Konuşmalariniz bile vicik vicik. Olgun bir adam böyle saçma bir suçmalamadan sonra hemen "seni seviyorum" demez. "Bu ne saçma sapan bir düşünce, beni ne ile itham ediyorsun" der.

ev sahibi diye birşey yok
evin sahibi adam
o kız da şehir dışında yaşıyor ilk defa gelmiş o eve
yaşlarımız doğru neden yalan söyleyeyim bana ne katkısı var
suçlama dediğim şey kıza ilgi duyuyor falan değil
bana hiç sormamışken ona defalarca yardım edeyim mi diye sorması

Valla aynı diyalogları yılbaşı gecesi biz de yaşadık. Yalnız burda eltim ve kayınbraderimdi fark, ve sürekli yardım lazımmı diye bana soran, sabah kahvaltıda (bizde kaldılar) hamaratlığına ağzım açık bakıyorum diyen kayınbraderimdi. Çünkü eltim kişisi yalandan yarım el 1-2 bişey yapıp bütün işi bana yıkmıştı Ama bu onun tarzı yani, kendilerinin evinde bile yemekleri kayınbraderimle ben yaparız, o eşimle salonda oturur, bir ihtimal belki masa hazırlar.. yani kadının tarzı bu ve çalışmıyor ev hanımı ben çalışıyorum Komik ama gerçek Genelde eşi ya da partneri biraz tembel olanlar kendilerini mahçup hissettikleri için böyle bir tavıra giriyorlar bence öyle bişey olma ihtimali yüksek Demekki tuğçeyi çok ayakta çok meşgul gördü genel olarak yardıma ihtiyacı olduğunu düşündü

Bi daha onlarla birşey yapmayalım dediginde susacaktın o konuyu söylemicektin bence.daha ne desin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…