fesat mıyım kuruntulu mu?

Su kan
Su kankasi kanka diye olaya baslaman neyse senin durumuna gelince hic kaldircagm şeyler degil bidaha gorusmem nisanlima haddini de bildirirdim

ayrıntı atlamak istemedim konu iyi anlaşılsın diye
eh bende iş yapıyordum bana yardım edeyim demedi ben buna bozuldum zaten
ikimize de dese sorun yok
Arkadaşım kız yakınmış durumdan sen de öyle gözümden anlasın istiyorsun
Hayır yani kankasının kız arkadaşına başka gözle bakacak karakterde biriyse mesela neden çıkıyorsun?

Kiz orada bulasik yikamak zorunda degil. Hepiniz yediniz ictiniz bulasigi kiz yikiyor, asil sevgilisinin biraz mahcup yardimci olmasi gerekirdi, nisanlinda garip bir durum goremedim en azindan teklif etmiş yardim etmeyi, ayip yani.

Ayrica arkadas ortaminda gosteriş yapacagim diye devamli birbiriyle ilgilenen zirt pirt goz goze bakişip yilişanlar cidden cok itici duruyor. Kimseye bisey kanitlamak zorunda degilsiniz. Nisanliniz gozunu sizden ayirmasin istiyorsaniz yalniz bulusun, insanlar varken elbette onlarla sohbet etmek ilgilenmek gerekir.
Sizin gibi bir arkadasim vardi. Ben sohbet ediyorum yani birsey anlatiyorum sevgilisinin gozune bakiyor yok öpüsüyorlardi onumde filan, ne gerek va

Arkadaşım kız yakınmış durumdan sen de öyle gözümden anlasın istiyorsun
Hayır yani kankasının kız arkadaşına başka gözle bakacak karakterde biriyse mesela neden çıkıyorsun?
o karakterde mi diye anlamaya çalışıyorum mesela?

Normal insanlar arkadaşlarının eski sevgililerine dahi o gözle bakmaz. Özellikle erkeklerde gözlemlediğim kadarıyla hiç normal karşılanmıyor.
Yani siz sevgilinize bunu nasıl yakıştırdınız bilemedim.
Hani ben dünyada insan kalmasa sevgilimin yakın arkadaşının sevgilisine bakmayacağını bilirim. Belki beni aldatır ama en yakın arkadaşına yapmaz. Ben olsam da olmasam da bakmaz.
Ondan sizi çok garipsedim

ne yapardın mesela örnek verebilir misin
Tavrımi koyarim gerekirse günlerce bunun huzursuzluğunu çıkarırım ve birdbirdaha onlarla ilgili asla konuyu actirmam ve gorusturtmem sonuç itibariyle en nefret ettiğim şey sen eminimki orda onun arkadaşı ile illaki dikkat etmissindr karşı tarafında ayni hassasiyeti sana gostermlydi. Su bi dusunurmsn sen olsan ayni durumda adam aylar yıllarca bunun öfkesini sana kusar erkek milleti bu salmaya gelmiyor

bende konduramıyorum inanın ama dünki davranışlarını çok garipsedim

Gereksiz mana arayıp abartmışsınız.
Yaşlarınıza çok şaşırdım
Ben asıl şuna şaşırdım bu kadar taktığı konuyu daha dün olmuş bugun üye olup hemen yazmalıyım diye üyelik almış...
Anında bu kadar ayrıntıyla yazmış
Benİm burada üyeliğim olmasa bir konu için açmazdım sanırım garip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…