Su kankasi kanka diye olaya baslamanmerhaba kızlar iyi yıllar öncelikle
dün gece nişanlım ben nişanlımın kankası ve onun sevgilisi 4müz yılbaşını kutladık. nişanlımın kankası mesleği gereği ailesinden ayrı yaşıyor yani bekar evi var. bu arada kankasıyla sevgilisi de ilişkilerinde ciddiler evlilik düşünüyorlar. kankasının sevgilisiyle benden önce tanışıklığı var nişanlımın yani kankası tanıştırmış önceden, birbirlerine kanka diyorlar neyse dün toplandık erkekler mangalla uğraşırken bizde masayı hazırladık. kısa bi zaman önce kaza yaptım ayağım sargıdan yeni çıktı soğukta durunca sızlıyor ama yine de oturup kalmadım kıza elimden geldiğince yardım ettim zaten herşeyi hazır almıştık birkaç lazım olan tabak bardak yıkanacaktı onları yıkadık kız of sular çok soğuk falan dedi gittim az bir iş kalmıştı nişanlım kıza seslendi tuğçe geleyim mi yardıma diye oda yok yok dedi sonra oturduk sofraya sohbet muhabbet nişanlım dibimde ben sürekli gözlerine bakıyorum hani şirin bir ortam romantik moda falan bağladım. yalan yok nişanlım bana çok ilgilidir ama dün bir tuhaftı kankasıyla ama en çok da tuğçeyle muhabbet etti beni yok saydı gibi oldu. sabah oldu kahvaltı ettik ben masayı topluyorum silicem kız bulaşığa başladı nişanlım da zorlandığında söyle ben devam ederim dedi sonra da sen baya hamaratmışsın ya dedi kız da bak ya aşkım bisey söyle şuna dalga geçiyor benimle dedi.
benim bu olaya canım fena sıkıldı içim tuhaf oldu isterseniz fesat diyin ama rahatsız oldum. sonra fotoğraf çekinmelik bir yer var oraya gidelim diye anlaşmıştık gittik çekindik sonra biz onları çektik kız beğenmedi fotoyu sevgilisi de yeter ya kahve içmeye gidelim dedi kız bozuldu nişanlım da hadi hadi kanka geçin çekeyim kız üzüldü dedi o da yok kanka ya gidelim dedi kahve içmeye gittik nişanlım her zamanki gibi bana ilgili alakalı benim canım sıkkın ne oldu diyip duruyor birşey yok diyorum gün böyle bitti sonra telefonlaştık ben dedim güzel bir gündü falan o dedim senin modun düştü ama sonradan aşkım dedi. bende dedim yanımızda tartıştılar ya ben gerildim biraz dedim aşkım zaten bir daha plan pek yapmayalım onlarla ya biz başbaşayken daha iyiyiz onlar iyi insanlar ama bizim kadar olgun değiller dedi bende katılıyorum dedim ve ekledim yukarıdaki rahatsız olduğum konuları. şaşırdı. benim ilgim alakam hep sende aşkım bir an ilgim dağılmış olabilir ama farkında bile değilim dedi. bana yardım edeyim bile demedin çok tuhafıma gitti bu dedim buna cevap yok. hamaratsın dedin ne alaka dedim ya biz hep dalga geçeriz kankamla hani ev işinden anlamaz diyerekten ondan öyle dedim şaka anlamında dedi. hiç komik değil dedim. bu ne duyar kasmak ne gerek vardı beni salak bi duruma düşürdün dedim başladı seni seviyorumlara. dün seninle uyudum bide bugüne bak aşkım ya of falan yazdı. bende iyi geceler uyusam iyi olacak dedim ve yazmadım sonrasında. üzgün suratlar koydu ve sanırım uyudu. bu arada yaşlar 28-29 bizim. arkadaşların da 28-24
istediğiniz kadar eleştirin
buraya konu açtıysam göze almışımdır kızlar
fesat mıyım kuruntulu muyum beni sarsın nlur..
hanfendi dün yaşandı ilk kez konu açıyorum ne bu ısrar?Yok ben sanki hatırladım bu konuyu ya...sen de hamaratmışsın falan demesini hatırladım...
Arkadaşım kız yakınmış durumdan sen de öyle gözümden anlasın istiyorsunayrıntı atlamak istemedim konu iyi anlaşılsın diye
eh bende iş yapıyordum bana yardım edeyim demedi ben buna bozuldum zaten
ikimize de dese sorun yok
nihayet beni anlayan biriNe hissediyorsan dogrudur. Nisanlinin elin kizina ilgisi fazlaymis cidden. Seni anliyorum eskiden ben de boyle bir olay yasamistim.
Sevgiliniz yani askim demek her saniye ne bilim bu ilgi degildir sanki sevgiliniz yapmacik seviyorvıcıklık dediğiniz kim için anlayamadım
ne yapardın mesela örnek verebilir misinSu kan
Su kankasi kanka diye olaya baslamanneyse senin durumuna gelince hic kaldircagm şeyler degil bidaha gorusmem nisanlima haddini de bildirirdim
hanfendi dün yaşandı ilk kez konu açıyorum ne bu ısrar?
o karakterde mi diye anlamaya çalışıyorum mesela?Arkadaşım kız yakınmış durumdan sen de öyle gözümden anlasın istiyorsun
Hayır yani kankasının kız arkadaşına başka gözle bakacak karakterde biriyse mesela neden çıkıyorsun?
ay vallahi yeterMune sanki ben hatırlar gibiyim ya bu konuyu...
buraya herşeyi aktaramıyorum ama o konuda katılmıyorum yapmacıklık konusuna yaniSevgiliniz yani askim demek her saniye ne bilim bu ilgi degildir sanki sevgiliniz yapmacik seviyor
Keşke bu karakterde olacagını düşündüğünüz bir adamla çıkmasaydınız ki adam insanlık yapmış...o karakterde mi diye anlamaya çalışıyorum mesela?
Tavrımi koyarim gerekirse günlerce bunun huzursuzluğunu çıkarırım ve birdbirdaha onlarla ilgili asla konuyu actirmam ve gorusturtmem sonuç itibariyle en nefret ettiğim şey sen eminimki orda onun arkadaşı ile illaki dikkat etmissindr karşı tarafında ayni hassasiyeti sana gostermlydi. Su bi dusunurmsn sen olsan ayni durumda adam aylar yıllarca bunun öfkesini sana kusar erkek milleti bu salmaya gelmiyorne yapardın mesela örnek verebilir misin
bende konduramıyorum inanın ama dünki davranışlarını çok garipsedimNormal insanlar arkadaşlarının eski sevgililerine dahi o gözle bakmaz. Özellikle erkeklerde gözlemlediğim kadarıyla hiç normal karşılanmıyor.
Yani siz sevgilinize bunu nasıl yakıştırdınız bilemedim.
Hani ben dünyada insan kalmasa sevgilimin yakın arkadaşının sevgilisine bakmayacağını bilirim. Belki beni aldatır ama en yakın arkadaşına yapmaz. Ben olsam da olmasam da bakmaz.
Ondan sizi çok garipsedim
Ben asıl şuna şaşırdım bu kadar taktığı konuyu daha dün olmuş bugun üye olup hemen yazmalıyım diye üyelik almış...Gereksiz mana arayıp abartmışsınız.
Yaşlarınıza çok şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?