öpüşme gibi durumlar yokKiz orada bulasik yikamak zorunda degil. Hepiniz yediniz ictiniz bulasigi kiz yikiyor, asil sevgilisinin biraz mahcup yardimci olmasi gerekirdi, nisanlinda garip bir durum goremedim en azindan teklif etmiş yardim etmeyi, ayip yani.
Ayrica arkadas ortaminda gosteriş yapacagim diye devamli birbiriyle ilgilenen zirt pirt goz goze bakişip yilişanlar cidden cok itici duruyor. Kimseye bisey kanitlamak zorunda degilsiniz. Nisanliniz gozunu sizden ayirmasin istiyorsaniz yalniz bulusun, insanlar varken elbette onlarla sohbet etmek ilgilenmek gerekir.
Sizin gibi bir arkadasim vardi. Ben sohbet ediyorum yani birsey anlatiyorum sevgilisinin gozune bakiyor yok öpüsüyorlardi onumde filan, ne gerek va
yoo demezdimKeşke bu karakterde olacagını düşündüğünüz bir adamla çıkmasaydınız ki adam insanlık yapmış...
Odun gibi dursaymış keşke dimi o zaman da odun derdiniz
Yo aslında normal çünkü normal bir insanın takmayacağı bir konu. Konu sahibi kafaya takmış ki üye olup yazma gereği duymuş çünkü öküz altında buzağı arıyor.Ben asıl şuna şaşırdım bu kadar taktığı konuyu daha dün olmuş bugun üye olup hemen yazmalıyım diye üyelik almış...
Anında bu kadar ayrıntıyla yazmış
Benİm burada üyeliğim olmasa bir konu için açmazdım sanırım garip
ne alaka arkadaşım ya?Ben asıl şuna şaşırdım bu kadar taktığı konuyu daha dün olmuş bugun üye olup hemen yazmalıyım diye üyelik almış...
Anında bu kadar ayrıntıyla yazmış
Benİm burada üyeliğim olmasa bir konu için açmazdım sanırım garip
geçen de bu kız sevgilisiyle fotolarını kolaj video yapıp paylaşmıştı altına sözler yazmıştı nişanlım anında bana yazdı aşkım tuğçe ne paylaşmış bak güzel olmuş duygulandım diyerekYo aslında normal çünkü normal bir insanın takmayacağı bir konu. Konu sahibi kafaya takmış ki üye olup yazma gereği duymuş çünkü öküz altında buzağı arıyor.
Sevgilinizi böyle sık sık tersler misiniz?geçen de bu kız sevgilisiyle fotolarını kolaj video yapıp paylaşmıştı altına sözler yazmıştı nişanlım anında bana yazdı aşkım tuğçe ne paylaşmış bak güzel olmuş duygulandım diyerek
bana aşırı saçma gelmişti
iyi duygulanman bittiğinde yazarsın demiştim
sadece kıskanıp pskopata bağladığımdaSevgilinizi böyle sık sık tersler misiniz?
Bu kıza özgü mü kıskanmanız genel mi?sadece kıskanıp pskopata bağladığımda
öpüşme gibi durumlar yok
cıvıklık yok yani
ben yardım ettim misal köpükledim çıktım o duruladı yani tüm işi kız yapmadı.
Bir Bayram günü nişanlı mla arkadaşına kahvaltıya gitmiştik. İnanılır gibi değil de adı Tuğçe idi nişanlı min sevgilisinin adı. Sürekli nişanlı mla o bayan kanka aaagi kanka yukarı modunda. Kahvaltı ederken nişanlı m Tuğçe nin yediği yemedi gi şeylerle ilgileniyor ve işlerin nasıl neler yapıyorsun vs vs diye sürekli onunla ilgileniyor du. Hatta Tuğçe seviyor diye elleriyle kahve yapmıştı. Resmen delirmis tüm. Sonra ınstagram Facebook tan eklemislwe sürekli yazışmalar falan. Ne hissettiysem doğru çıkmıştı malesef.nihayet beni anlayan biri
rica etsem ne yaşamıştınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?