O sormamış ki arkadaşı başlatmış muhabbeti. Ben de olsam merak eder dinlerim. Insan psikolojisi. Normal yani. Bu hâlâ birşey hissettiği anlamına gelmez.Merhaba güzel bayanlar;
direk konuya gireceğim,dün gece eşimle konuşurken sohbet sohbeti açtı nereden geldi bilmiyorum konu okul yıllarına oradan da eski sevgililere geldi. Eski eskidir hiç kurcalamam. Ama eşimin lafı beni biraz tedirgin etti.
Geçenlerde eski sınıf arkadaşımı gördüm yolda konuştk. Bana çok şanslısın iyi ki x'le (x:eski seviglisi) olmamışssın dedi. Bende hayırdır dedim falan deyip hayatı hakkında bilgi almış .
bilmiyorum ama ben bunu yapmazdım beni ilgilendirmez derdim diye düşünüyorum. Ki öylede yaptım. Çünkü lisede başlayıp üniversite bitene kadar olan ilişkim oldu çokta ortak arkadaşımız var fakat hiç sormadım!
Acaba yanlış mı düşünüyorum ?bilemedim
Ben -eğer arkadaş kalmadıysam eski sevgililerimi hayatta merak etmem ve öğrenmek istemem. Eşinin yaptığı hoş olmamış. Ama diyelim yapmış, sana neden anlatıyor ki?
Erkeklerdekş bu yüzsüzlük ne zaman sona erecek? Kadınlar eski ilişkilerini köşe bucak saklarken, aman konusu geçmesin aman yanlış anlamasın derken erkeklerin bu eşlerine olan saygısızlığı nereden geliyor?
Esin degil arkadaşı konuyu açmış. Buyutecek bişey yok canım.Merhaba güzel bayanlar;
direk konuya gireceğim,dün gece eşimle konuşurken sohbet sohbeti açtı nereden geldi bilmiyorum konu okul yıllarına oradan da eski sevgililere geldi. Eski eskidir hiç kurcalamam. Ama eşimin lafı beni biraz tedirgin etti.
Geçenlerde eski sınıf arkadaşımı gördüm yolda konuştk. Bana çok şanslısın iyi ki x'le (x:eski seviglisi) olmamışssın dedi. Bende hayırdır dedim falan deyip hayatı hakkında bilgi almış .
bilmiyorum ama ben bunu yapmazdım beni ilgilendirmez derdim diye düşünüyorum. Ki öylede yaptım. Çünkü lisede başlayıp üniversite bitene kadar olan ilişkim oldu çokta ortak arkadaşımız var fakat hiç sormadım!
Abartıyosun bence.. Benim de şimdi biri gelip eski eşimi kastederek böyle şeyler söylese oturup dedikodusunu çeviririm yani "eeee?ayy ne diyosuun?öyle mi olmuş?" falan diye kaynatırım ne var ki bunda? Hem de bi de lise aşkı yani? Benim lise aşklarım falan hep faceimde ekli birbirimizin eşli sevgilili,çocuklu fotolarını beğeniyoruz, ne var ki bunda ayol nerdeyse çocuktuk lisede yani.. Boşuna gerilim yaratma derimMerhaba güzel bayanlar;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?