Fesatlık mı yapıyorum ?

bay

Guru
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2011
849
689
323
İstanbul
Merhaba güzel bayanlar;

direk konuya gireceğim,dün gece eşimle konuşurken sohbet sohbeti açtı nereden geldi bilmiyorum konu okul yıllarına oradan da eski sevgililere geldi. Eski eskidir hiç kurcalamam. Ama eşimin lafı beni biraz tedirgin etti.

Geçenlerde eski sınıf arkadaşımı gördüm yolda konuştk. Bana çok şanslısın iyi ki x'le (x:eski seviglisi) olmamışssın dedi. Bende hayırdır dedim falan deyip hayatı hakkında bilgi almış .
bilmiyorum ama ben bunu yapmazdım beni ilgilendirmez derdim diye düşünüyorum. Ki öylede yaptım. Çünkü lisede başlayıp üniversite bitene kadar olan ilişkim oldu çokta ortak arkadaşımız var fakat hiç sormadım!

Acaba yanlış mı düşünüyorum ?bilemedim
 
O sormamış ki arkadaşı başlatmış muhabbeti. Ben de olsam merak eder dinlerim. Insan psikolojisi. Normal yani. Bu hâlâ birşey hissettiği anlamına gelmez.
 
Ben de merak ederdim eski sevgilimin ne yaptigini.. durduk yere merak etmemis zaten .. biri bana bana da iyiki olmamis dese hemen sorardim neden diye... ustelik evliyim esime de anlatirdim
 
Ben -eğer arkadaş kalmadıysam eski sevgililerimi hayatta merak etmem ve öğrenmek istemem. Eşinin yaptığı hoş olmamış. Ama diyelim yapmış, sana neden anlatıyor ki?
Erkeklerdekş bu yüzsüzlük ne zaman sona erecek? Kadınlar eski ilişkilerini köşe bucak saklarken, aman konusu geçmesin aman yanlış anlamasın derken erkeklerin bu eşlerine olan saygısızlığı nereden geliyor?
 
Bence burada bir sıkıntı yok, eşiniz kendisi özellikle sormamış sonuçta, arkadaşı anlatmaya başlayıp bir de iyi ki olmamışsın gibi bir laf edince normal olarak merak etmiştir. Kim olsa merak ederdi, hiç kendinizi doldurup tadınızı kaçırmayın oldukça insani bir durum.
 

Aynı böyle düşündüğüm için tuhaf geldi bana da
 
Eşiniz açmamış ki sonuçta konuyu, arkadaşı söylemiş. Bende olsam bende merak ederdim. Bu eski sevgilisini merak ettiği manasına gelmez.
 
Yalnız bunu size anlatması hiç hoş değil gerçekten. Siz eski sevgilinizle ilgili en ufak bir şey söyleseniz kıyameti koparır herhalde.
 
Esin degil arkadaşı konuyu açmış. Buyutecek bişey yok canım.
 
Reactions: bay
Eşinizle merak düzeyleriniz farklı olabilir. Bunu hemen kötüye yormaya gerek yok. Bir de arkadaşı zaten anlatmak istemiş, karşısındaki "aa neden?" diye sorsun diye laf açmış zaten. Eşiniz durduk yere bilmem kim ne yapıyor dememiş ki. Takılmayın böyle şeylere.
 
Arkadaşının cümlesi üzerine sormuştur belki de gelip size niye anlatıyor onu anlamadım
 
Reactions: bay
Abartıyosun bence.. Benim de şimdi biri gelip eski eşimi kastederek böyle şeyler söylese oturup dedikodusunu çeviririm yani "eeee?ayy ne diyosuun?öyle mi olmuş?" falan diye kaynatırım ne var ki bunda? Hem de bi de lise aşkı yani? Benim lise aşklarım falan hep faceimde ekli birbirimizin eşli sevgilili,çocuklu fotolarını beğeniyoruz, ne var ki bunda ayol nerdeyse çocuktuk lisede yani.. Boşuna gerilim yaratma derim
 
Eğer eşiniz fesatlık düşünseydi emin olun bunu size anlatmazdı: )
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…