Fetal DNA testi

Nt ense kalinligi. Ben 11 arti 0da yaptirdim hcg 176000 papp a 0.876 miydi neydi 12 arti 1 yaptrdm 117000 papp a 4.17 geldi 1 hafta farkla devletteki duzeltilmis sonuclarimi alamadim henuz ama aradaki fark cok. Biraz rahatlayin ben sorunsuz gelecegini dusunuyorum sonuclarinizin. Bebeginizi etkilemeyin cok stres yapip. Biz kadinlar cok endiseliyiz maalesef.

İnş inş canom

İkili testin iyi dediğine de kötü dediğine de inanılmayacağını çok başarılı hekimlerden, maddi-manevi yıpranarak öğrendim arkadaşlar. Yaptırmayın şu garabet geçersiz testi..

İkili testin iyi dediğine de kötü dediğine de inanılmayacağını çok başarılı hekimlerden, maddi-manevi yıpranarak öğrendim arkadaşlar. Yaptırmayın şu garabet geçersiz testi..
Tatlım bilsem asla yaptırmazdım benim allah nasip ederse ilk bebeğim olacak daha önce iki düşük yaptım 5-6 haftalık birsürü test yaptım oksapar kullanıyorum troid ,Şeker , Demir , progestan elimden gelen hernşeyi yapmak istedim öncesinde de İlaç tedavisi oldum klomen ve çatlama iğnesi verdi çok şükür oldu bebeğim sandım ki bu testler mecburi bir şey ihmal etmek istemedim ama riskli çıkınca karından sıvı yada nifty testi falan dediler doktor o kriz anında da çok iyi yönetmedi korkuttu bizi dine vurdum resmen daha sobra 3 gün içinde nifty testini yaptım Pazartesi kan verdim sonucu bekliyorum inş temiz çıkar şuan çok rahatım ama bir daha 2-3-4 lü test falan yapmam

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr test sonucum temiz çıktı çok ama çok mutluyum rabbim herkesin gönlüne göre versin allah hepinizden razı olsun çok çok teşekkür ederim şuan ağlıyorum çok mutluyum

çok sevindim darısı benim de başıma inşallah
Amin canım bugün 10. Gün açıklanancak diye sabahtandır yüreğim apzımdaydı o kaDar zor bir durum ki allahım inş inş sende güzel temiz diye sonucu paylaşırsın rabbim bebeklerimizi korusun inş sağsalim gelsinler inş dünyaya

inşallah benim 5.haftam yeni bitti yaptırmadım daha ama yaptırıcam testi inşallah temiz gelir benimde sağlıklı doğar insan korkuyor tabi rabnim yardım etsin iyi sonuçlar alalım

inşallah benim 5.haftam yeni bitti yaptırmadım daha ama yaptırıcam testi inşallah temiz gelir benimde sağlıklı doğar insan korkuyor tabi rabnim yardım etsin iyi sonuçlar alalım fetal dna ile nifty testi aynı şeyler mi acaba

Ben normalde böyle şeyler olduğunu bilmiyordum ikili testte kanda 1:50 kombine risk 1:137. Doktor yüksek risk dedi oksapar ve birsürü ilaç da kullanıyordUm ondan mı dedim yok dedi doktor hemen riskli gebeliğe sevk etti yüksek oran dedi onlarda anne karnından 16. Haftaya gelince sıvı alalım dedi şok üzerine şok yaşadım resmen öyle öyle biyogen e ulaştım çok şükür yaptırdım temiz sonuç çıktı

benim doktorumda 12. haftada nifty yapalım dedi internetten bakınca fetal dna falan yazıyo aynı şey mi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…