• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fethiye ersan tüp bebek ve genetik tanı merkezinde tedavi görenler??

bizimgiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2012
350
11
68
arkadaşlar malatya fethiye ersan tüp bebek ve genetik tanı merkezinde tedavi görenler deneyimlerini yazabilirmi ?????????????????????????????

arkadaşlar malatya fethiye ersan tüp bebek ve genetik tanı merkezinde tedavi görenler deneyimlerini yazabilirmi ?????????????????????????????

Canım galiba sen tedavi oldun ve başarılı oldun öyle mi? fethiye ersanda mı başarılı oldunuz kaçıncı denemede, sen soruyu sorduğunda fethiye ersanı pek bilen yokmuş sanırım.. Şimdi sen bizi aydınlatabilir misin?

Canım galiba sen tedavi oldun ve başarılı oldun öyle mi? fethiye ersanda mı başarılı oldunuz kaçıncı denemede, sen soruyu sorduğunda fethiye ersanı pek bilen yokmuş sanırım.. Şimdi sen bizi aydınlatabilir misin?

cnm ben normal yolla hamıle kaldım şükürki gerek kalmadı tup bebege vs. bizim problemimiz bebegımızın olmaması degıldi normal yolla bebek yapmaya cesaret edemıyorduk hasta degıldik ama tasıyıcısı oldugumuzu söylediler %25 genetık bı rahatsızlık gecme rıski vardı o yuzden genetık tanı ile tup bebek yapmaya karar vermiştik böylece saglıklı bebegımız olabilcekti 1 yıl boyunca bunun sıtresını yasadım her tup bebek merkezıyle gorustum konustum baya arastırdım yani ama ögredikki bizde talesemi minör tasıyıcılık yokmus 4 kez tekrarladılar emın olmak ıcın ama risk hiç cıkmadı ben 2 yıllık evlıyım evlılıkten önce saglık raporu vs kan falan verıryorsunya orda cıkmıştı bizde artık ıhmalmi hatamı cok dua ettım allahın yüce takdırimi bilmiyorum sana tavsıyem ankaradaki kliniklerle görüş ben gurgan klnige karar vermiştim bırcok basarılı kilinkte mevcut istbul bıraz soygun yerı tavsıye etmem rabbım sana ve tum bebek isteyenlere nasıp etsin evlat kokusunu bnde inş saglıklı bı sekilde kızımı kucagıma alırım.. testler 4 kere tekrarlanması ragmen hala ıcımde bır mi acaba var dogdugunda genetık bır test yaptırıp inş temmelli rahatlıyacagım hayırlı ramazanlar

Fethiye ersan tup bebek merkezi yalan dolan hastalari kandiriyorlar.yanlış tedavi uyguladilar bana..genetik tahlili yapiyorlar yanlis çıktı.cokta para verdim.butun uygulamalari yanlış kendim bire bir yaşadım bunları helal etmiyorum. Az daha canimdan olacaktim. Sadece dertleri para uygulama sıfır. Kapıdan giriyorsun para başka bisey yok. Yazık emeginize daha iyi kurumlar var benim dışarıda kalacak yerim yoktu mecbur kaldım ama cok pişmanım. Emeginize paraniza yazik. İnsanları kandırıyorlar

Back
X