- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
- Konu Sahibi kahveyesil
-
Ne demek sanane benim cocugum onlari salincakta sallanirken seyretmek zorunda mi cocuk psikolojisi diye birsey varsize ne ya millete siz mi terbiye vereceksiniz söyleniyormuş en gıcvık olduğum şey bende gider birşey midedin derim yani gene birşey dememişler
Onlari Allaha havale ediyoruz :)her milletden her ceşit ınsanın oldugu bi ülkedeyız
rahatsız edıcı seyler gordugumde basımı cevırmeyı bakmamayı tercıh edıyorum
bı gun cabbar teyzenın bırı o genclere vay sızı terbıyesızler dıye o esnada cantasını kafalarına ındırecektır ...
ama kişinin ahlak anlayısını duzeltmek veya degıstırmek bana düşmez.
zira ahlak olgusu tek iken kişiler kendıne gore yorumlayabılıyor
mesela ; eşimle el ele yururuz
yanımızdan gecen hanımın bırı cık cık cık cık dedi bıze bakarak?
o degılde... öpüşen koklaşanları gormem gecerımde
benım yanımda eşime yiyici bakıslar atan hanımlara napmak gerek onu soyleyın bana :)
Aynen oyle bende yapi olarak bunlari gorunce goz yumamiyorum.Belki benim dememle iyilik melegi kesilmeyecek kimse ama genede susamiyorum.Sıraya aradan kaynamak isteyenlere, çocuğunu dovenlere, toplu taşıma araçlarında çok yasli insanlara yer vermeyen yanında küçük çocuğunu oturtan kucağına almayan insanlara, aşırı davranışları yüzünden dikkat çeken gençlere müdahale etmekten birgün sağlam bir dayak yiyecegim. Durmuyor bu çenem durmuyorrr.
Ahlak kelimesinin tanımını biliyorum.Ama ben öpüşmeyi toplum içinde abartı olmadıkça,sarılmayı,sevgilimle el ele kol kola sarılarak yürümeyi ahlaksızlık olarak görmüyorum.Toplumun kurallarına da aykırı değiller.Bazı insanlar herkes kendileri gibi yaşasın istedikleri için bunları toplum kuralı gibi gösteriyorlar o kadar.Sevgiliyle sarılmak dudagına buse kondurmak bana göre normaldir.Bunu çocuk parkında yapmam,sahilde yaparım,yolda yürürken yaparım.Bireylerin inandigi her şeyi topluma mal etmeyin.
Ben başkalarını rahatsız ediyorsam kendime 'Orada bir dur' diyebilirim,Toplumdan birsey beklemiyorum ben kendi adima sapur supur orda burda opmem zaten evimiz var catlamiyoruz ama opucuk veririm bu beni rahatsiz etmiyor ve yapmayada devam edecegim .
Siz rahatsiz olmaya devam edin
Esime opucuk verdim diye makul ahlak seviyesin cikip ahlaksiz muamelesi goreceksem herturlu davranirim kimse kusura bakmasin daha fazla tartisip banlanasim yok.
Aynen oyle ne sudan sebeplerle insanlarin basina neler geliyo..Esim mesela trafikte birine kizsin sus birak bosver diyorum ama kendim cengaverlikten geri durmuyorum nedense.Biri dövülse bile araya giremezsiniz bu devirde. Sadece polisi arayabilir/yardım çağırabilirsiniz. Öyle bir devirde yaşıyoruz yani. Geçen gün haberlerde izledim trafikte yol vermedi diye,adamı bulup kalabalık halde dövdüler. Kimin ne olduğunu bilemeyiz yani.
Kizlar iyi geceler.Bugun aksamustu kizimla parka ciktik,tam parkin karsisinda bi kizla delikanli kucak kucaga öpüşüyordu.O an agzimin icinde soylendim bunlarda duymus olacak ki ayrilip bana dogru dik dik bakmaya basladilar,bi kizimla parka girdigimde goz ucuyla baktim hala parkin icine bakiyorlardi sonrasini bilmiyorum.
Sorun su sonra kendi kendime kizdim yanimda cocugun var,hamilesin insanlatin nasil bir insan oldugunu bilmezsin birak cek cocugunu gotur ordan ne soyleniyosun,ama bir de su var Istanbulda bi bos alan park coluk cocuk o sahneyi izlemek zorunda degil en azindan bir kuytuya gidin!
Uzatmiyim ben sokakta,trafikte ne bilim avm de bana yada baskasina ters bir durum gorduysem basliyorum kaba tabirle cemkirmeye kendim sonra da birgin yanindakilerin basini belaya sokacaksin diyorum kimin ne oldugu belli degil,herseyi gorup duyma ama mumkun degil.Bu kotu bor huy degil mi sizcede ve nasil basedebilirim bu huyumla?
Bağdaştırdığınız şeyler çok farklı, mesela 'kadın ticaretini' bağdaştırsanız anlarım da, sokakta bıçaklanan kadın ile söz konusu davranışları gösteren çiftlerin arasında ben ilgi kuramadım, kullanıcı adımı dalga konusu yapmanız da cabası bu aradaKeşke sizin gibi sokaklarda ahlak bekçileri olsa dimibidaha görürsem ihbar edeyim bari poliss koşun öpüşüyorlar ama sakın 50 yerinden bıçaklanan kadın için kılımı kıpırdatmıyayım çünkü tehlikeli olan öpüşmek
Siz bayağı bayağı beyazışığı görmüşsünüz
Bende sağlam küfür ederdim trafikte eskiden ama kimseye bulasmıyorum artık. İnsanlarda tahammül kalmadı,çatmaya yer arar hale geldik. Sizde çocuklarınızın selameti açısından iki kere düşünün derim.Aynen oyle ne sudan sebeplerle insanlarin basina neler geliyo..Esim mesela trafikte birine kizsin sus birak bosver diyorum ama kendim cengaverlikten geri durmuyorum nedense.
Sizinde uslubunuz cok tatliymissize ne yahu.ülkede 75 milyon insan var hangi birini hizaya sokacaksınız.ülkede herkes manyak katil ve sapık.bigün birinin tersine gelir yolar saçını başını valla.
Aynen oyle kendi iliskileri ne yaptiklari beni zerre enterese etmez,ama cocugumun gozu onunde de yapmasinlar bir zahmet.Hiç ben sana ne diye düşünmüyorum.
Öpüşmesi, kucak kucağa yaptıkları beni ilgilendirmez.
Kendi yaşamından kendi sorumludur.
Ama park denen şey çocukların oyun alanıdır.
Çocuklar için var, milletin sevişmesi için değil.
Kendilerine daha uygun ortamlar bulsunlar bunun için bir zahmet..
Bir şey demesem de dik dik bakarım ben de rahatsızlığımı belli ederim.
Ayrıca niye sen çocuğunu alıp gideceksin yahu!
O sevgilisini alıp başka yerde yapsın ne yapıyorsa!
Keşke bu tip durumların şikayetleri üzerine ciddi yaptırımlar olsa çok isterim..
Ahlak kelimesinin tanımını biliyorum.Ama ben öpüşmeyi toplum içinde abartı olmadıkça,sarılmayı,sevgilimle el ele kol kola sarılarak yürümeyi ahlaksızlık olarak görmüyorum.Toplumun kurallarına da aykırı değiller.Bazı insanlar herkes kendileri gibi yaşasın istedikleri için bunları toplum kuralı gibi gösteriyorlar o kadar.Sevgiliyle sarılmak dudagına buse kondurmak bana göre normaldir.Bunu çocuk parkında yapmam,sahilde yaparım,yolda yürürken yaparım.Bireylerin inandigi her şeyi topluma mal etmeyin.
Yaptırımı var, bir önceki mesajımda yazdımHiç ben sana ne diye düşünmüyorum.
Öpüşmesi, kucak kucağa yaptıkları beni ilgilendirmez.
Kendi yaşamından kendi sorumludur.
Ama park denen şey çocukların oyun alanıdır.
Çocuklar için var, milletin sevişmesi için değil.
Kendilerine daha uygun ortamlar bulsunlar bunun için bir zahmet..
Bir şey demesem de dik dik bakarım ben de rahatsızlığımı belli ederim.
Ayrıca niye sen çocuğunu alıp gideceksin yahu!
O sevgilisini alıp başka yerde yapsın ne yapıyorsa!
Keşke bu tip durumların şikayetleri üzerine ciddi yaptırımlar olsa çok isterim..
Mesaj düzenleme süresi dolmuş ekliyorum
Öpüşmenin toplum kurallarına aykırı olmadığını söylediniz öyle mi,
O halde Türk Ceza Kanununda yer alan bu madde neyi ifade ediyor bana açıklayabilir misiniz ?
YEDİNCİ BÖLÜM
Genel Ahlaka Karşı Suçlar
Hayasızca hareketler
Madde 225- (1) Alenen cinsel ilişkide bulunan veya teşhircilik yapan kişi, altı aydan bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
Siz 'Bireylerin inandığı şeyi topluma mal etmeyin.' diyorsunuz, ben size TCK'dan bahsediyorum
Yaptırımı var, bir önceki mesajımda yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?