Fevri Hareket Etmek

Sinirlenmekte haklısınız ama sizi duysalar da içlerinde yoksa o duygu bir süre sonra tekrardan farklı bir yerde yapacaklardır hele ki düşündüğünüz gibi ters saçma birileriyle başınıza iş bile alabilirsiniz gördüğünüzde yolunuzu değiştirin maalesef daha da kötüye gidiyor yaşadığımız çevre üç maymunu oynuyoruz mecburen

Onlari Allaha havale ediyoruz :)
Ya kimse elele tutusana cik cik yapacak kadar da kendini kaybetmesin.Ama oyle insanlarda var.

Aynen oyle bende yapi olarak bunlari gorunce goz yumamiyorum.Belki benim dememle iyilik melegi kesilmeyecek kimse ama genede susamiyorum.

Toplum dediğimiz bireylerden oluşur,
Öpüşmek ile el ele yürümek, sarılarak yürümek aynı şeyler değil, hani ahlaksızlık olarak görmüyorum demişsiniz ya, el ele yürümeyi kim ahlaksızlık olarak görmüş söyler misiniz ? Kim el ele yürürken tepki almış ? Hani aynı cümle içerisinde kullanmışsınız onun için soruyorum

Biri dövülse bile araya giremezsiniz bu devirde. Sadece polisi arayabilir/yardım çağırabilirsiniz. Öyle bir devirde yaşıyoruz yani. Geçen gün haberlerde izledim trafikte yol vermedi diye,adamı bulup kalabalık halde dövdüler. Kimin ne olduğunu bilemeyiz yani.

Ben başkalarını rahatsız ediyorsam kendime 'Orada bir dur' diyebilirim,
insan bir başkasını rahatsız etmemeli ki bir başkası da onu rahatsız ettiğinde gönül rahatlığıyla onu uyarabilmeli

Aynen oyle ne sudan sebeplerle insanlarin basina neler geliyo..Esim mesela trafikte birine kizsin sus birak bosver diyorum ama kendim cengaverlikten geri durmuyorum nedense.

sakın böyle büyük konuşmayın evladınız varmış sizin de başınıza gelebilir, Allah ıslah etsin inşaAllah diye dua edin onlar için böylece siz de sevaptan sebeplenirsiniz böyle günaha girmek yakışmaz size

Niye öyle diyosun ki, herkes özgür ya istediği yerde öpüşür istedigi yerde yiyişir. Rahatsiz olan gözünü kapatsin, parka sahile gitmesin, evden cikmasin. çünkü orası özgürlük alanları onların.

Bağdaştırdığınız şeyler çok farklı, mesela 'kadın ticaretini' bağdaştırsanız anlarım da, sokakta bıçaklanan kadın ile söz konusu davranışları gösteren çiftlerin arasında ben ilgi kuramadım, kullanıcı adımı dalga konusu yapmanız da cabası bu arada

Ben kimsenin ahlak bekçisi değilim, parkta orada burada öpüşen çift görüp de 'Yakaladımm siziiii' demiyorum, ya da özellikle onları görüp rahatsız olmak için parkları ilmek ilmek dolaşıp kolaçan etmiyorum, rahatsız olduğum bir durum karşısında tepkisiz kalmam, öyle yorumlar yazıyorsunuz ki sanki onlar beni rahatsız etmiyor, onlar suçlu değil 'Asıl ben onları rahatsız ediyorum, ben rahatsız olduğum için asıl suçluyum' kendimden şüphe ettireceksiniz neredeyse
Bu bıçaklanan dövülen kadın olayına gelirsek de, zar zor ilgi kurarak yazıyorum, ben hiç sokakta 50 yerinden bıçaklanan kadına rastlamadım çok uç bir örnek vermişsiniz, haberlerde görüyoruz diyeceksen de zaten uç olduğu için haber olarak veriyorlar, sokakta dövülen kadına da rastlamadım, ama isterseniz farklı meselelerde duyarsız olmadığımı gösterecek durumlar anlatabilirim size, yukarıda da belirttiğim gibi rahatsız olduğum bir durum varsa ya da rahatsız edilen bir kişi, tepkisiz kalacağımı sanmıyorum

Aynen oyle ne sudan sebeplerle insanlarin basina neler geliyo..Esim mesela trafikte birine kizsin sus birak bosver diyorum ama kendim cengaverlikten geri durmuyorum nedense.
Bende sağlam küfür ederdim trafikte eskiden ama kimseye bulasmıyorum artık. İnsanlarda tahammül kalmadı,çatmaya yer arar hale geldik. Sizde çocuklarınızın selameti açısından iki kere düşünün derim.
Oturduğum yerde büyük bir park var, yürüyüş parkuru,spor aletleri,çocuk oyun parkları barındırıyor icinde. Geçen ay yürüyüş sonrası spor aletlerini kullanamaz hale geldik. Sap sap tipler çöreklenmiş,kadınlara bakıyorlar ,kendi aralarında belden aşağı muhabbetler dönüyor. Birde güvenlik görevlileri var parkta,yürüyüş parkurunda bebek arabası ile yüruyenleri,bisiklet kullananları uyarıyorlar ama bunları ne hikmetse görmüyorlar. Beni uyardılar zemin bozuluyor bebek arabasıyla yüruyemezsiniz diye düşünün neyse sinir oldum ama birşey diyemedim,belediyeye mail attım,2 gün sonra gittiğimde eser yoktu tiplerden. Benide arayıp bilgilendirdi belediye,ilgilendik diye. Güvenlik duruyor yakında şu an. Böyle yapmak zorundayız,muhattap olmamak gerek. Birde biri size birşey yapsa çok az insan var müdahale edecek. Herkes bana dokunmayan yılan bin yaşasın kafasında.

Konu sahibi evet bu fevri davranışlarınızdan kurtulmanız lazım.
Özellikle yanınızda çocuklarınız varken
Bu ülke öyle bir hale geldi ki
Manyak sapık vs vs ne ararsan var
Hakkınızı savunun tabikide ama homurdanarak değil
Tatlı dille...

size ne yahu.ülkede 75 milyon insan var hangi birini hizaya sokacaksınız.ülkede herkes manyak katil ve sapık.bigün birinin tersine gelir yolar saçını başını valla.

Hiç ben sana ne diye düşünmüyorum.

Öpüşmesi, kucak kucağa yaptıkları beni ilgilendirmez.
Kendi yaşamından kendi sorumludur.
Ama park denen şey çocukların oyun alanıdır.
Çocuklar için var, milletin sevişmesi için değil.

Kendilerine daha uygun ortamlar bulsunlar bunun için bir zahmet..

Bir şey demesem de dik dik bakarım ben de rahatsızlığımı belli ederim.

Ayrıca niye sen çocuğunu alıp gideceksin yahu!

O sevgilisini alıp başka yerde yapsın ne yapıyorsa!

Keşke bu tip durumların şikayetleri üzerine ciddi yaptırımlar olsa çok isterim..

Aynen oyle kendi iliskileri ne yaptiklari beni zerre enterese etmez,ama cocugumun gozu onunde de yapmasinlar bir zahmet.

Mesaj düzenleme süresi dolmuş ekliyorum
Öpüşmenin toplum kurallarına aykırı olmadığını söylediniz öyle mi,
O halde Türk Ceza Kanununda yer alan bu madde neyi ifade ediyor bana açıklayabilir misiniz ?

YEDİNCİ BÖLÜM
Genel Ahlaka Karşı Suçlar
Hayasızca hareketler
Madde 225- (1) Alenen cinsel ilişkide bulunan veya teşhircilik yapan kişi, altı aydan bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

Siz 'Bireylerin inandığı şeyi topluma mal etmeyin.' diyorsunuz, ben size TCK'dan bahsediyorum

Yaptırımı var, bir önceki mesajımda yazdım

Yaptırımı var, bir önceki mesajımda yazdım

Böyle kağıt üzerinde var evet ama atıyorum polisi aradınız, şikayette bulundunuz.
Hemen olaya müdahale ediyorlar mı?
Yoksa onlar gelene kadar o çift orada işlerini bitirip çekip giderler mi?

Bizim ülkemizde böyle bir sorun var maalesef.
Şikayet etsen de sonuç elde edemeyebiliyorsun ve insanlar artık bana ne uğraşmaya değmez
moduna geçmiş halde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…