- Konu Sahibi kahveyesil
-
Kendinizle çeliştinizUlu orta yiyiseni tamam ben de hoslanmam,ama dudaga opucuk kondurandan da rahatsiz olmam.Savasmayalim seviselim diyorum :d
Demek ki homurdanan kişinin nezdinde tatlı dille uyarılmayı hakketmeyecek derecede ahlaksız davranıyor bu kişilerEvet cunku genctir bilmez yapar.O an atesi basina vurur yapar.Hic bi zaman sevdigimi ulu orta dudaktan opmek istemiycek kadar ahlakli olamadim.He opulcek yer var yer var dogru.Ama gidip gencler burda cocuklar var diye tatli dille uyarmakla homurdanmak soylenmek farkli seyler
Konunuza cevap vermek gerekirse turkiye her turlu manyagin barindigi bi ulke,kendiniz ve yaninizdakilerin sagligi ve iyiligi icin kibar bi sekilde bile olsa boyle uyarilar yapmamanizi tavsiye ederim.Manyagin biri bana mi diyorsun lan sen diye cekio vurabilir bile oyle igrenc insanlarla birlikte yasiyoruz.Keske baska bir ornek verseydim,bugun yasadigim icin ve cocugun ters ters bakmasi isgillendirdigi icin o ornegi verdim yoksa trafikte kirmizi da gecenle yasasaydim onu yazardim sorun herseyi gorup duymanin basima bela olacagi.Yoksa banane elalemin iliski durumu
Niye kendimle celiseyim ulu orta abartanini da gorsem basimi cevirir giderim hosuma da gitmez ayiplamam da.Ama birbirine kucuk buseler konduran sarilan ciftler beni mutlu bile eder burda tek sikinti olayin cocuk parkinda olmasi ve genclerin isi biraz abartmasi onu da ahlak problemi diye yargilamak bence kimsenin haddine degil.Kendinizle çeliştiniz
Demek ki homurdanan kişinin nezdinde tatlı dille uyarılmayı hakketmeyecek derecede ahlaksız davranıyor bu kişiler
Ben hiç sizin gibi genç deyip geçemeyeceğim, bunun gençlikle ilgisi alakası yok, büyüğü de küçüğü de yapıyor, ahlaki bir mesele var burada gençmiş, başına ateş vurmuş bahane etmeyin
amin. çok teşekkür ederim..çok özurdılerım ama gece gece tum keyfımı yerıne getırdıgınız ıcın saolun ..gercekten cok kotu bırsey yasamıssınız ama bu kadar guzel anlatıllmazdı..rabbım bırdaha ole ınsanlarla karsılastırmasın
Evet cunku genctir bilmez yapar.O an atesi basina vurur yapar.Hic bi zaman sevdigimi ulu orta dudaktan opmek istemiycek kadar ahlakli olamadim.He opulcek yer var yer var dogru.Ama gidip gencler burda cocuklar var diye tatli dille uyarmakla homurdanmak soylenmek farkli seyler
Niye kendimle celiseyim ulu orta abartanini da gorsem basimi cevirir giderim hosuma da gitmez ayiplamam da.Ama birbirine kucuk buseler konduran sarilan ciftler beni mutlu bile eder burda tek sikinti olayin cocuk parkinda olmasi ve genclerin isi biraz abartmasi onu da ahlak problemi diye yargilamak bence kimsenin haddine degil.
Dogru soyluyorsunuz, olan bana oldu hem moralim bozuldu,hem endise ettim cocuklar icin.tutucaksınız kendinizi yapıcak başka bişey yok hoşlanmadığınız bir durum varsa ordan uzaklaşın
bu hem sizin için hemde çocuklarınız için en güzeli tartışıp sinir harbi yaşamanın anlamı yok
Ahlak kelimesinin tanımını biliyorum.Ama ben öpüşmeyi toplum içinde abartı olmadıkça,sarılmayı,sevgilimle el ele kol kola sarılarak yürümeyi ahlaksızlık olarak görmüyorum.Toplumun kurallarına da aykırı değiller.Bazı insanlar herkes kendileri gibi yaşasın istedikleri için bunları toplum kuralı gibi gösteriyorlar o kadar.Sevgiliyle sarılmak dudagına buse kondurmak bana göre normaldir.Bunu çocuk parkında yapmam,sahilde yaparım,yolda yürürken yaparım.Bireylerin inandigi her şeyi topluma mal etmeyin.TDK
Ahlak kelimesinin tanımı
1. isim Bir toplum içinde kişilerin uymak zorunda oldukları davranış biçimleri ve kuralları, aktöre, sağtöre
"Ahlak düzelmeden hiçbir şey düzelmez." -Ç. Altan
Bilmemek değil öğrenmemek ayıp
Çocuk parkı diye belirtmeyin çocuk parkına has değil, her ne kadar sokakta orada burada bu hareketler tekrar edilip normalleştirilmeye çalışılsa da, dizilerde yer alsa da, bu davranış biçimimin toplumumuzda yeri yok, önce bunu bir kabullenın
Keşke sizin gibi sokaklarda ahlak bekçileri olsa dimiTDK
Ahlak kelimesinin tanımı
1. isim Bir toplum içinde kişilerin uymak zorunda oldukları davranış biçimleri ve kuralları, aktöre, sağtöre
"Ahlak düzelmeden hiçbir şey düzelmez." -Ç. Altan
Bilmemek değil öğrenmemek ayıp
Çocuk parkı diye belirtmeyin çocuk parkına has değil, her ne kadar sokakta orada burada bu hareketler tekrar edilip normalleştirilmeye çalışılsa da, dizilerde yer alsa da, bu davranış biçimimin toplumumuzda yeri yok, önce bunu bir kabullenın
Kıyafetinizin ters bulunması ile diğer dediğiniz farklı şeyler önce onu bir belirteyim
Kıyafetinizi değil ama eşinizin dudağına öpücük kondurmanızı toplumun normal karşılamasını beklemeyin
Ben de bakilsin gorulsun m
Bence ayibinz 1 degil 2 olur.Olcululuk iyidir.Makul ahlak seviyesinde olmakla kimse bir sey kaybetmez.Yine de herkesin dunya gorusu farklidir.Sizinkinde saygi duyulacak yan goremedim.Ayrica kimseyi paralama ozgurlugun yok ,niyetin olabilir...Bence sonrasinda sen de bi daha yaparken cok dusunursun
Tam olarak ayni fikirdeyim kendinizi firenleyin alin cocugu uzaklasin yada kafanizi cevirin duyup kaldiramayacaginiz bisey soyleyende cikar isi buyutup rezillik cikaranda..sonucta bin bir turlu insan var her konuda boyle duyarli oldugunuzu soylemissiniz bu guzel ama anne oldugunuzu unutmayinEvet birgün başına birşey gelebilir :)) şahsen benim öyle yanimdan laf carparak geçecek kadın gider yanına "bana mı birsey diyosunuz anlamadim ?" Derim vereceği cevaba göre net tavrım oluşur.
Bende hoşlanmiyorum insan içinde kucak kucağa görmekten ama kafanı cevirirsin biter.
Sokak ortasinda dayak yiyen,bicaklanan kadina bicok kisi seyirci kalabiliyor degil mi ?? Ama opusene herkes atarlaniyor :)) Bence önce daha buyuk sorunlar icin gosterelim duyarliligimizi.
Dedigim gibi sen adamına denk gelmemissin henuz denk gelince vazgecersin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?