Fevri Hareket Etmek

Ulu orta yiyiseni tamam ben de hoslanmam,ama dudaga opucuk kondurandan da rahatsiz olmam.Savasmayalim seviselim diyorum :d
Kendinizle çeliştiniz
Demek ki homurdanan kişinin nezdinde tatlı dille uyarılmayı hakketmeyecek derecede ahlaksız davranıyor bu kişiler
Ben hiç sizin gibi genç deyip geçemeyeceğim, bunun gençlikle ilgisi alakası yok, büyüğü de küçüğü de yapıyor, ahlaki bir mesele var burada gençmiş, başına ateş vurmuş bahane etmeyin

Konunuza cevap vermek gerekirse turkiye her turlu manyagin barindigi bi ulke,kendiniz ve yaninizdakilerin sagligi ve iyiligi icin kibar bi sekilde bile olsa boyle uyarilar yapmamanizi tavsiye ederim.Manyagin biri bana mi diyorsun lan sen diye cekio vurabilir bile oyle igrenc insanlarla birlikte yasiyoruz.

Niye kendimle celiseyim ulu orta abartanini da gorsem basimi cevirir giderim hosuma da gitmez ayiplamam da.Ama birbirine kucuk buseler konduran sarilan ciftler beni mutlu bile eder burda tek sikinti olayin cocuk parkinda olmasi ve genclerin isi biraz abartmasi onu da ahlak problemi diye yargilamak bence kimsenin haddine degil.

siz o çocukla
amin. çok teşekkür ederim..

iyide gençtir özgürlüktür karşıdaki insanı kimsenin rahatsız etmeye hakkı yok, toplum kuralları var sonuçta, tabi çoğuna uyulmuyor bir sürü konu var o ayrı, ama senin özgürlüğün senin rahatlığın karşındakini sınırlayana kadardır. parkta benim oğlum oyun oynamak yerine onu izlicek oldu başka, kimse onlara yapmayın etmeyin demiyor sadece milletin çocukların gözüne sokarak yapmayın deniliyor, bize ne kim ne yaparsa yapsın, dediğim gibi o orda bileşeler yapıcak diye benim oğlum parkta kötü etkilenemez, park benim oğlumun oyun yeri onun hormonlarının coşma yeri değil

TDK
Ahlak kelimesinin tanımı
1. isim Bir toplum içinde kişilerin uymak zorunda oldukları davranış biçimleri ve kuralları, aktöre, sağtöre
"Ahlak düzelmeden hiçbir şey düzelmez." -Ç. Altan
Bilmemek değil öğrenmemek ayıp

Çocuk parkı diye belirtmeyin çocuk parkına has değil, her ne kadar sokakta orada burada bu hareketler tekrar edilip normalleştirilmeye çalışılsa da, dizilerde yer alsa da, bu davranış biçimimin toplumumuzda yeri yok, önce bunu bir kabullenın

tutucaksınız kendinizi yapıcak başka bişey yok hoşlanmadığınız bir durum varsa ordan uzaklaşın
bu hem sizin için hemde çocuklarınız için en güzeli tartışıp sinir harbi yaşamanın anlamı yok

Dogru soyluyorsunuz, olan bana oldu hem moralim bozuldu,hem endise ettim cocuklar icin.

Ahlak kelimesinin tanımını biliyorum.Ama ben öpüşmeyi toplum içinde abartı olmadıkça,sarılmayı,sevgilimle el ele kol kola sarılarak yürümeyi ahlaksızlık olarak görmüyorum.Toplumun kurallarına da aykırı değiller.Bazı insanlar herkes kendileri gibi yaşasın istedikleri için bunları toplum kuralı gibi gösteriyorlar o kadar.Sevgiliyle sarılmak dudagına buse kondurmak bana göre normaldir.Bunu çocuk parkında yapmam,sahilde yaparım,yolda yürürken yaparım.Bireylerin inandigi her şeyi topluma mal etmeyin.

Ben görsem rahatsız olsamda kafamı çeviririm hiçde söylenmem kafam çok rahat valla banane kim ne yaparsa yapsın ki zaten böyle bişeyden ben rahatsız olmazdım görünce güler geçerdim

Keşke sizin gibi sokaklarda ahlak bekçileri olsa dimi bidaha görürsem ihbar edeyim bari poliss koşun öpüşüyorlar ama sakın 50 yerinden bıçaklanan kadın için kılımı kıpırdatmıyayım çünkü tehlikeli olan öpüşmek
Siz bayağı bayağı beyazışığı görmüşsünüz

Toplumdan birsey beklemiyorum ben kendi adima sapur supur orda burda opmem zaten evimiz var catlamiyoruz ama opucuk veririm bu beni rahatsiz etmiyor ve yapmayada devam edecegim .
Siz rahatsiz olmaya devam edin

Esime opucuk verdim diye makul ahlak seviyesin cikip ahlaksiz muamelesi goreceksem herturlu davranirim kimse kusura bakmasin daha fazla tartisip banlanasim yok.

Sıraya aradan kaynamak isteyenlere, çocuğunu dovenlere, toplu taşıma araçlarında çok yasli insanlara yer vermeyen yanında küçük çocuğunu oturtan kucağına almayan insanlara, aşırı davranışları yüzünden dikkat çeken gençlere müdahale etmekten birgün sağlam bir dayak yiyecegim. Durmuyor bu çenem durmuyorrr.

Tam olarak ayni fikirdeyim kendinizi firenleyin alin cocugu uzaklasin yada kafanizi cevirin duyup kaldiramayacaginiz bisey soyleyende cikar isi buyutup rezillik cikaranda..sonucta bin bir turlu insan var her konuda boyle duyarli oldugunuzu soylemissiniz bu guzel ama anne oldugunuzu unutmayin

her milletden her ceşit ınsanın oldugu bi ülkedeyız
rahatsız edıcı seyler gordugumde basımı cevırmeyı bakmamayı tercıh edıyorum
bı gun cabbar teyzenın bırı o genclere vay sızı terbıyesızler dıye o esnada cantasını kafalarına ındırecektır ...
ama kişinin ahlak anlayısını duzeltmek veya degıstırmek bana düşmez.
zira ahlak olgusu tek iken kişiler kendıne gore yorumlayabılıyor
mesela ; eşimle el ele yururuz
yanımızdan gecen hanımın bırı cık cık cık cık dedi bıze bakarak?
o degılde... öpüşen koklaşanları gormem gecerımde
benım yanımda eşime yiyici bakıslar atan hanımlara napmak gerek onu soyleyın bana :)

size ne ya millete siz mi terbiye vereceksiniz söyleniyormuş en gıcvık olduğum şey bende gider birşey midedin derim yani gene birşey dememişler

Bende saydırıyorum
Aman huy işte
Sanki ben saydırınca düzelecekler de..

valla öpüşene laf söylendiği kadar keşke sokaklardaki insanlara/hayvanlara şiddet gösterenlere, trafikte ya da ulu orta yerde küfürlü konuşanlara, yerlere tükürenlere, kahve önünde oturup gelen geçen kadınları süzen acayip tipli hanzolara da tepki gösterse şu halkımız.
evet iyice abartıldıysa kötü bi durum öpüşmenin öyle ortalıklarda olması. (özellikle de çocuk parkında)
(ama ne yalan söyleyeyim bazen ben de yapıyorum bunu)
yine de kızıp acayip tepkiler vermek yerine, önce biraz bakışlarla rahatsızlık verirseniz bence gözetlendikleri için rahatsız olup zaten gideceklerdir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…