Fghthng'nin Diyet Günlüğü: 2 Ayda 10Kg

bende 1 gün yapabilmiştim çok fena 1 çay bardağını 1 gün boyunca zor bitirmiştim

şimdi pilatesimi yaptım oh içim rahatladı yeşil çay içiyorum bi yandanda kader arkadaşlarım ne yapmış bi bakıyorum
bende kahvaltı yapamıyorum midem almıyo yeşil çay ve suyla geçiştirdim öğlen 1 dilimtam buğday ekmeğinin üstüne domates biber mantar yumurtayla karıştırdım ekmeğin üstüne koydum fırına verdim hem kalorisi düşük hem doyurucu hemde çok lezzetli oluyo ondan yedim 1 tanede közlenmiş kırmızı biberyedim

kızlar biran önce kurtulmak istiyorum bu kilolardan ya çok sabırsızım daha önümde uzun bir yol oldugunu düşündükçe moralim bozuluyor hiç yapamayacakmışım gibi geliyor sizede oluyormu ?

Benim reglim yaklaştı ve karnım aşırı derecede şiş. Tartıya çıkmaya korkuyorum
Bol su içiyorum ama bakalım

kızlar yürüyüş bandı olan var mı? hangi hızda kaç dakika yürüyorsunuz, yada kaç kalori yakıyorsunuz kendi temponuzda.

merhabalar kızlarr nerelerdesiniz yaa çok sahipsiz kaldı burası gelinde hem sohbet edelim hemde neler yaptınız bugün anlatın :) ben pek fazla spor yapamadım ama mümkün oldukca hareket etmeye calıstım birde bugün hiç iştahım yoktu zorla yedim regl olacagım için moralimde berbat ama yinede gülümsemeye calısıyorum sizlerden ne haber ??

Geçmiş olsun canım, beslenmene dikkat et...

Merak ettim kızlar, regl öncesi kilo değişiminiz ne kadar oluyor :26:

Ben reglden önce başladım diyete. Şöyle söyliyim;

Geçen pazartesi başladım 70 kiloydum , perşembeye kadar 1 kilo verdim sonra durdu veremedim.
Bugünde başladı sanırım reglim. Yani sadece kilo veremedim

Merhaba arkadaslar, bugün fena halde yorgun ve uykusuzum...hemen bildireyim dedim

sabah: bir dilim ekmek, peynir ve domates (1 bardak yesil cay) tadi cok kötü
ögle: iki nektarin (Yogurt yemeliydim ama olmadi)
aksam: bir dilim ekmek, peynir, domates

su : 1 litre anca
spor: leslie sadece 30 dk...hal falan yok bugün bende

Kizlar bu arada tavsiyeniz icin tsk ederim, kacan kovalanir dogru diyorsunuzda, ya ters teperse? Ya tamam istemiyor gitti derse benim icin cabalamadi derse? biliyorum konu burasi degil, ama aklimi kurcaladigi icin size danismak istedim.
ben az biraz hislerimi acmaya calistim, ama ondan reaksiyon yok...bende bekliyorum bakalim...

kızlar biran önce kurtulmak istiyorum bu kilolardan ya çok sabırsızım daha önümde uzun bir yol oldugunu düşündükçe moralim bozuluyor hiç yapamayacakmışım gibi geliyor sizede oluyormu ?

Aynen şekerim ya sanki üstüme yapışmış çıkmıcakmış gibi geliyor ,
Sanırım psikolojimiz bozuldu hahahahah :)))

Veririz ya bozmayalım moralimizi dakka 1 gol 1 olamaz herhalde zaman ilacımız olsun

Benim iştahım açıldı çok fena ya, napcam

Evet banada kriz geliyor bazen delircek gibi oluyom bıraksan dünyayı yicem sanki

Ben hemen kendime form çay yapıyorum kesmedimi soda içiyorum kesmedimi su içiyorum kesmedimi nescafe
yani geçene kadar sıvı tüketip tuvalete taşınıyorum ... Napayım savaşmaya çalışıyorum

Bak şu formdan sunta gibi krakerler var onlarlada avutabilirsin :)
Yada karpuz kavun ye şişirsin, keser belki ...

Aynen şekerim ya sanki üstüme yapışmış çıkmıcakmış gibi geliyor ,
Sanırım psikolojimiz bozuldu hahahahah :)))

Veririz ya bozmayalım moralimizi dakka 1 gol 1 olamaz herhalde zaman ilacımız olsun

aynen tatlım psikolojik olarak veremeyecegimi düşünüyorum sanırım ama yok verecegiz inanalım olsun degilmi :)

Ben bugün çarşıya çıktım yazmıştım , kuaföre gittim dolandım filan sonra kayınvaldem çağırdı oraya gittik
Fırında patatesli köfte yapmış söylemesi ayıp :)
Akşam orada yemekteydik, Ben fırında yapılmış diye 6 tane köfte yedim 1 bardakta kola içtim (((
Sabahtan beri 1 çay bardağı prinç lapasını yicem diye boğuşunca tepsiyi fırından çıkıp görünce ipleri kopardım valla :))))
Affedin beni , çok pişmanım :))))

affedildin zaten bugün diger ögünlerde az yemişşin dengelemiştir bugünlük birşey olmaz :) ahh birde bu gece acıkmaları olmasa tüm gün yemek gördüğümde miğdem bulandı ama şimdi açım en iyisi bir sekersiz nesgafe içiyim :)

Senin hislerini biliyorsa yani sinyal verdinse bekle sakın üstüne düşme..
Sana değer veriyorsa zaten gelir oda açılır. Ama gözünün önünden ayrılmaki aklından çıkmayasın :)
Tabi çantada keklik moduna sokarsan asla senle ilgilenmez anladınmı?
Dediğim gibi üstüne düşme gözgöze gelirsenizde 5sn sonra gülümse ve gözlerini kaçır muhabbetine yada işine bak.
Gönlün olduğunu bilsin ama çantada keklik sanmasın, çok onla ilgilenme ayarla işte ya :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…