Fghthng'nin Diyet Günlüğü: 2 Ayda 10Kg

Günaydın kızlarrr

Sabah ılık suyumla güne başladm,
Kahvaltım da her zamanki gibi:

1/2 domates
1 salatalık
5 yeşil biber
1 kk'dan az peynir
3 zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği
1 fincan baharatlı yeşil çay

bakisiyordukkkkk, hatta o aklima girdi diyebilirim. Ben hic ilgilenmiyordum basta...Simdide ben ilgileniyorum, ama o uzaktan izliyor...

Senaryo standart canım , kaçan kovalanır , Sen acilen kaçmaya başla asla duygularını belli etme , ama dikkat çekici ol ve gözünün önünde olup onunla göz göze gelip gözlerini kaçır daha ulaşılmaz olmadığından peşinden koşmaya başlayacaktır. Emin ol

Diyeti sıkılaştır ki daha dikkat çekici ve seksi ol hahahahha

Senaryo standart canım , kaçan kovalanır , Sen acilen kaçmaya başla asla duygularını belli etme , ama dikkat çekici ol ve gözünün önünde olup onunla göz göze gelip gözlerini kaçır daha ulaşılmaz olmadığından peşinden koşmaya başlayacaktır. Emin ol

Diyeti sıkılaştır ki daha dikkat çekici ve seksi ol hahahahha

ahh çok güldüm yaa valla haklısın canım kaçan kovalanır :))

Kahvaltımı desem çin işkencesimi desem bilemedim.

Kızlar bugün prinç lapasına başladım ,
1 çay bardağı prince 3 çay bardağı su ekleyip yaptım
üzerine karabiber ekeledim
yok yenmiyo yanına domates kestim 1 tane
Valla 4-5 kaşık anca yedim iğrenç resmen yaaaaa
yemek zorundayım bozmucam ..... ağlamak istiyorum ..... (((

Şimdi bi sütlü nescafe içiyorum , ay içim şişti valla :)

kızlar çok güzel bir kahvaltının ardından sağlıklı ve dengeli demek istiyorum yani :) dışarı çıkmam gerekiyor akşama kadar evde olmayacağım ne yapacağım bilmiyorum umarım yiyecek bişeyler bulabilirim hepinize kolay gelsin

Ara öğünde 10 tane erik yedim

Öğlen:

1 kase domates çorbası
1 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak ayran

Araöğünde yine erik yedim

Kızlar leslie ile 3 mil yaptım , bitikim :)

Sabahki prinç lapama biraz yoğurt ekleyip 5-6 kaşık yiyebildim. Gitmiyo

Şuanlık durum bu :) biraz dinleneyim çarşıyı taraşlıcam

Merhaba arkadaşlar, sabah 2 dilim tam buğday ekmeği, peynir domates, biber, çay
Öğlen bol sebzeli küçük bir tabak kısır, 1 bardak ayran

Ara öğün yapmadım, sabah 1 saat yürüyüş yaptım

Kizlar ister inanin ister inanmayin, ama ben bugün birsey yemedim ask acisi cekiyorum sanirim:2:

Oyyyy ne zordur bilirim, 6 kilo vermiştim ben, ama biz tekrar barışıp evlendik, şimdi düşünüyorum da aşk acısı da güzelmiş, iyiki yaşamışım diyorum, tadını çıkar ne diyeyim

Son düzenleme:

Tavsiye çok iyi, her zaman işe yarar, ama fazla da abartma

Geçmiş olsun canım, beslenmene dikkat et...

Merak ettim kızlar, regl öncesi kilo değişiminiz ne kadar oluyor :26:

1,5 kilo gibi bi oynama oluyor bende, diyete başladığımdan beri 2 kilo vermiş gibi gözüksem de aslında 1,5 kilosu regl şişkinliği, yarım kilo anca verebilmişimdir herhalde : (

ben öncesi ve oldugum dönemde 2 kilo falan fazla çıkıyorum tartıda sonra bittigimde eski kiloma hatta bazen daha az çıkıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…