valla bende de doğadan tarçınlı yeşil çay var,ama hamilelik durumu olabilir diye korkuyorum içmeye.çarşamba günü belli olacak doktora gidince,yoksa eskisi gibi günde 3 bardak içmeye devam.
hayırlısı valla,sevinsem mi üzülsem mi?
sevin şekerim sevin :) bende istiyorum isterkende kiloları veriyorum ki çok almayalım :)
Düşün 20 kilo alsam 90 off düşünemiyorum(
Gerçi evlat için herşey feda olsunAllah istiyenherkese versin yanında senle banada :)))
benim 7 yaşında bir oğlum var ama bir tane daha istiyoruz artık.senin var mı?
Yok canım mayıs ayında kürtaj oldum. Bebek 2.5 aylıktı kalbi hiç atmadı.
İşim çok stresliydi doktor ondan başka sebep bulamadı.
Bende bayramdan sonra işi bıraktım. Evdeyim şuanlık daha rahat işler bakıyorum.
Şuanda soda içiyorum kızlar :)))) Diyeti bozmak yok tam gaz devam
ee hani ben?? bildirmiştim ama?? bugün de yeni sonuç var , güzel haberler:))) ama listede yokum : (( what's the problem?
Atlamışlardır canım ne problemi olacak :)
destek olalım canım kilomuzda aynı olmak istediğimiz kiloda aynı anladığım kadarıyla yeme alışkanlığımızda benim kafa yapımı değiştirmem lazım sırf haftasonu diye yedimde yedim of çok kızıyorum kendime 1 haftayı çöpe atıyorum resmen
aynen tatlım bende tatie gittim 3 günde 59 dan 60 a çıktımben diyorumki senin uyguladıgın bir liste varsa banada önerirmisin böyle katı kurallar koymayınca salıveriyorum ben varsa bir listen falan benim derdimede derman ol :) kızlar başka bana önerebileceginiz daha önce denediginiz yada simdi bir liste varmı ?
boyum:1.57
başlangıç kilom : 61.2
bugün tartıldığım kilom 59.2 :))))
azcık gitmiş diye sevindim ama çok uzun sürmedi, bel fıtığım var, dün biraz ağırlık kaldırmıştım, o yüzden pek iyi hissetmiyorum belimi bugün, bi süre 40dk lık sabah yürüyüşüne ara vermek zorundayım, bugün çok yoğun bir gündü, diyeti hafiften salladım desem yeridir :S
ee hani ben?? bildirmiştim ama?? bugün de yeni sonuç var , güzel haberler:))) ama listede yokum : (( what's the problem?
Kizlar ister inanin ister inanmayin, ama ben bugün birsey yemedimask acisi cekiyorum sanirim:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?