aynen tatlım psikolojik olarak veremeyecegimi düşünüyorum sanırım ama yok verecegiz inanalım olsun degilmi :)
affedildin zaten bugün diger ögünlerde az yemişşin dengelemiştir bugünlük birşey olmaz :) ahh birde bu gece acıkmaları olmasa tüm gün yemek gördüğümde miğdem bulandı ama şimdi açım en iyisi bir sekersiz nesgafe içiyim :)
canım valla çok güzel taktik veriyorsun ya :) birşey oldugunda ilk sana danısacagım bende :))
sanırım vücudumuz bütün günün acısını gece çıkarmak istiyor :) bende artık sıvı seylerle bastırmaya calısıyorum gece acıkmalarını ama evde o kadar zorki masallah gece pastalar börekler yenmekten çekinilmiyor bizde ama ben YEMİYORUM kendimle gurur duyuyorum :)) :))
Ben bugün çarşıya çıktım yazmıştım , kuaföre gittim dolandım filan sonra kayınvaldem çağırdı oraya gittik
Fırında patatesli köfte yapmış söylemesi ayıp :)
Akşam orada yemekteydik, Ben fırında yapılmış diye 6 tane köfte yedim 1 bardakta kola içtim(((
Sabahtan beri 1 çay bardağı prinç lapasını yicem diye boğuşunca tepsiyi fırından çıkıp görünce ipleri kopardım valla :))))
Affedin beni , çok pişmanım :))))
off off nasıl gaza gelmek bu 1 sene birsey yemesem banamısın demez yanii o kadarr :) valla şuan tek istegim bayramda istedigim elbiseyi giyip içinde hayal ettiğim gibi durmak bunun için pasta börekte neymiş diyoruz o kadaar :))
inanmıyorum sana o iğrenç şeyi yedin keşke dayansaydın bugun başka bişey yemeseydin yarına hemen fark ediyodu neyse
kızlar 10 gündür deniyorum ve çok başarılı olduğunu düşünüyorum , tabii sizde nasıl etki edeceğini bilemem ama
ELMA SİRKESİ gün içinde acıkmamı engelliyor, çünkü vücuttaki şeker dengesini kuruyormuş okuduğuma göre,
hiçbir şey yapmasa bile gece yatarken 1 bardağa 1 yemek kaşığı sirke gerisini oda sıcaklığında suyla tamamlayıp içiyorum, öyle tahmin ediyorum ki sirke gece boş mideyi büzüyor ve küçülmesini sağlıyor, böylece daha azıyla yetiniyorsunuz..
ama önemli bir UYARIM VAR!!! : kesinlikle mide spazmı geçirmiş, midesinde ülser yada gastrit olan, ağrı kesici içince midesi ağrıyan arkadaşlar bunu uygulamasın. İlk günlerde içince bile midede bir kasılma gerilme hissettim ben. Ama şimdi faydasını görüyorum.
kızlar 10 gündür deniyorum ve çok başarılı olduğunu düşünüyorum , tabii sizde nasıl etki edeceğini bilemem ama
ELMA SİRKESİ gün içinde acıkmamı engelliyor, çünkü vücuttaki şeker dengesini kuruyormuş okuduğuma göre,
hiçbir şey yapmasa bile gece yatarken 1 bardağa 1 yemek kaşığı sirke gerisini oda sıcaklığında suyla tamamlayıp içiyorum, öyle tahmin ediyorum ki sirke gece boş mideyi büzüyor ve küçülmesini sağlıyor, böylece daha azıyla yetiniyorsunuz..
ama önemli bir UYARIM VAR!!! : kesinlikle mide spazmı geçirmiş, midesinde ülser yada gastrit olan, ağrı kesici içince midesi ağrıyan arkadaşlar bunu uygulamasın. İlk günlerde içince bile midede bir kasılma gerilme hissettim ben. Ama şimdi faydasını görüyorum.
Günaydın kızlar,
Bugün canım çok sıkkın. Ama kilo verme konusunda daha bi kararlıyım..
Bilmiyorum takıntı mı yaptım ama aynaya baktığımda kendimi 20kg vermiş gibi görmüyorum, hala aynıyım gibi
Dün gece yatmadan önce Leslie ile 2 mil yaptım.
Sabah kahvaltım:
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kibrit kutusu peynir
1 domates, 1 salatalık, Biber
1 fincan baharatlı yeşil çay
bence böyle düşünmen daha güzel çünkü kendini beğeniyor olsaydın pes ederdin , "tamam,yeter bu kadar" deyip bırakırdın, böyle düşünmeni bir avantaj bil ve devam et, azimli sıçan mermeri deler)))
benim sabahları miğdem almıyor ama aksamları deneyebilirim :) bu arada sabahki menüm : 1 dil.ekmek 1 yumurta 3 zeytin dom.salatalık yagsız tuzsuz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?