Fghthng'nin Diyet Günlüğü: 2 Ayda 10Kg

Senin hislerini biliyorsa yani sinyal verdinse bekle sakın üstüne düşme..
Sana değer veriyorsa zaten gelir oda açılır. Ama gözünün önünden ayrılmaki aklından çıkmayasın :)
Tabi çantada keklik moduna sokarsan asla senle ilgilenmez anladınmı?
Dediğim gibi üstüne düşme gözgöze gelirsenizde 5sn sonra gülümse ve gözlerini kaçır muhabbetine yada işine bak.
Gönlün olduğunu bilsin ama çantada keklik sanmasın, çok onla ilgilenme ayarla işte ya

canım valla çok güzel taktik veriyorsun ya :) birşey oldugunda ilk sana danısacagım bende :))

aynen tatlım psikolojik olarak veremeyecegimi düşünüyorum sanırım ama yok verecegiz inanalım olsun degilmi :)

Evet evrene olumlu sinyal gönderelim ki olumlu sonuçlar dönsün :))))
Ya vereceğiz ya vereceğiz :))
Kesin veririz kasmayalım hhahahahahahha :)

Sinyal gönderildi tamamdır :))))

evet yaa tüm gün yemiyorum gece içime şeytan kaçıyor habire mutfağa dalarken buluyorum kendimi :)))
Dolaba küçük su şişeleri doldurdum. Onlardan bir tane alıp kapatıyorum artık...
Gece niye bu kadar acıkıyorum ben yaaaaa ....

sanırım vücudumuz bütün günün acısını gece çıkarmak istiyor :) bende artık sıvı seylerle bastırmaya calısıyorum gece acıkmalarını ama evde o kadar zorki masallah gece pastalar börekler yenmekten çekinilmiyor bizde ama ben YEMİYORUM kendimle gurur duyuyorum :)) :))

canım valla çok güzel taktik veriyorsun ya :) birşey oldugunda ilk sana danısacagım bende :))

Eminmisin hahahahah :)

Valla yardımcı olabilirsem ne mutlu şekerim Allah gönlüne göre versin.
Benim dediklerim standart şeyler ,
Tek yapman gereken kendine güvenin full olsun dik dur kasma sakın , Su akar yolunu bulur
Sakın onun için öldüğünü çaktırma o an bittiğin andır emin ol ondan sonra boşuna üzülürsün emin ol

Bizde seninle gurur duyuyoruz
Nolcak canım kurbana ne kaldı pastada neymiş şurda kurbana ne kaldı :)

Zamanında yedikte noldu .Bank diyet formunda yazışıyoruz şuan güzellik yada moda formunda tartışıyor olabilirdik
Bok boğaz durmuyo işte sakın kontrolü kaybetme başaracağız emin ol
Herkesi büyüleyeceğiz bayramda herkes bizi kıskanacak bu vücut bende olsa diye bakacak bunları düşün lütfen

off off nasıl gaza gelmek bu 1 sene birsey yemesem banamısın demez yanii o kadarr :) valla şuan tek istegim bayramda istedigim elbiseyi giyip içinde hayal ettiğim gibi durmak bunun için pasta börekte neymiş diyoruz o kadaar :))

inanmıyorum sana o iğrenç şeyi yedin keşke dayansaydın bugun başka bişey yemeseydin yarına hemen fark ediyodu neyse

Aynen şekerim tam gaz devam :))

Pastada neymiş fıstık gibi vucüda değişmem hııh :)

inanmıyorum sana o iğrenç şeyi yedin keşke dayansaydın bugun başka bişey yemeseydin yarına hemen fark ediyodu neyse

Fark ediyordu haa
Ya öyle deme atcam kendimi 5. katdan (((((
Neyse yarın full çekiyorum sevgili prinç lapası ve ben (( ıyyyyy ne büyük mutluluk ((

kızlar 10 gündür deniyorum ve çok başarılı olduğunu düşünüyorum , tabii sizde nasıl etki edeceğini bilemem ama
ELMA SİRKESİ gün içinde acıkmamı engelliyor, çünkü vücuttaki şeker dengesini kuruyormuş okuduğuma göre,
hiçbir şey yapmasa bile gece yatarken 1 bardağa 1 yemek kaşığı sirke gerisini oda sıcaklığında suyla tamamlayıp içiyorum, öyle tahmin ediyorum ki sirke gece boş mideyi büzüyor ve küçülmesini sağlıyor, böylece daha azıyla yetiniyorsunuz..
ama önemli bir UYARIM VAR!!! : kesinlikle mide spazmı geçirmiş, midesinde ülser yada gastrit olan, ağrı kesici içince midesi ağrıyan arkadaşlar bunu uygulamasın. İlk günlerde içince bile midede bir kasılma gerilme hissettim ben. Ama şimdi faydasını görüyorum.

ne güzel sana yaramış,bana dokunmuştu,içemedim :2:

evet bende deniyorum cidden işe yarıyor iştahı kesiyor ve kilo vermeyide kolaylaştırıyor bende bir problem olmadı siz dikkat edin yinede

kızlar 10 gündür deniyorum ve çok başarılı olduğunu düşünüyorum , tabii sizde nasıl etki edeceğini bilemem ama
ELMA SİRKESİ gün içinde acıkmamı engelliyor, çünkü vücuttaki şeker dengesini kuruyormuş okuduğuma göre,
hiçbir şey yapmasa bile gece yatarken 1 bardağa 1 yemek kaşığı sirke gerisini oda sıcaklığında suyla tamamlayıp içiyorum, öyle tahmin ediyorum ki sirke gece boş mideyi büzüyor ve küçülmesini sağlıyor, böylece daha azıyla yetiniyorsunuz..
ama önemli bir UYARIM VAR!!! : kesinlikle mide spazmı geçirmiş, midesinde ülser yada gastrit olan, ağrı kesici içince midesi ağrıyan arkadaşlar bunu uygulamasın. İlk günlerde içince bile midede bir kasılma gerilme hissettim ben. Ama şimdi faydasını görüyorum.

benim sabahları miğdem almıyor ama aksamları deneyebilirim :) bu arada sabahki menüm : 1 dil.ekmek 1 yumurta 3 zeytin dom.salatalık yagsız tuzsuz :))

Günaydın kızlar,
Bugün canım çok sıkkın. Ama kilo verme konusunda daha bi kararlıyım..
Bilmiyorum takıntı mı yaptım ama aynaya baktığımda kendimi 20kg vermiş gibi görmüyorum, hala aynıyım gibi

Dün gece yatmadan önce Leslie ile 2 mil yaptım.

Sabah kahvaltım:

1 dilim tam buğday ekmeği
1 kibrit kutusu peynir
1 domates, 1 salatalık, Biber
1 fincan baharatlı yeşil çay

Son düzenleme:

bence böyle düşünmen daha güzel çünkü kendini beğeniyor olsaydın pes ederdin , "tamam,yeter bu kadar" deyip bırakırdın, böyle düşünmeni bir avantaj bil ve devam et, azimli sıçan mermeri deler )))

bu arada kahvaltı menüsünü yazayım;

1 bardak light süt
1kk peynir
1dilim kepekli ekmek
1/5 omlet

şimdi bir de yeşil çay içeceğim, oh misss:)))

Bende arkadaşımın bilgilendirmesine bişiycik ekliyim :)
Yüzü cildi problemli arkadaşlarımız bunu sabah kalkar kalkmaz içerlerse ciltleri pürüzsüz olur
sivilceleriniz filan varsa yok ediyor süper faydalı bilgilerinize
İçemiyorsanız salatalarınıza ekleyebilirsiniz :)

Ben denedim ama midem çok ağrıdı, düzenli içip faydasını gören çok

Bugün yediklerime gelince :
2 dilim kepek ekmek
1 haşlanmış yumurta
Roka, biber, maydonoz,

Ara: 1 elma

Öğlene mercimek çorbası var, 1 kase salata ve yoğurtla yiyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…