kızlaar biraz önce internetten bayram için bir elbise beğendimm şimdi 38 beden giyiyorum ama 36 alacagım böylece dahada azimlenirim :) bu arada elbise kırmızı ve vücuda tam oturuyor :))) bu bayramda o elbisenin içinde kusursuz olmam lazım ahh ahh ):)
daha almadım canım araştırıyorum bir kaç yer daha hangisi daha güzelse onu alacagım :) bu arada size birşey danışacagım yarın bir arkadasım beni evine davet etti gitmek istiyorum ama biliyorum ki gidersem zorla tıkıştıracak agzıma diyet falan anlamıyor allem kallem edip yedirtiyor benim diyette oldugumu söylememem lazım hastayım falan mı desem sizce aslında gitmemek içinde bahane bulabilirim ama diyetteyim diye asosyal olmakta istemiyorum ah ah ne yapsam ama kesinlikle yemek istemiyorum hele elbise aklıma geldikçe hiçç
Bende arkadaşımın bilgilendirmesine bişiycik ekliyim :)
Yüzü cildi problemli arkadaşlarımız bunu sabah kalkar kalkmaz içerlerse ciltleri pürüzsüz olur
sivilceleriniz filan varsa yok ediyor süper faydalı bilgilerinize
İçemiyorsanız salatalarınıza ekleyebilirsiniz :)
daha almadım canım araştırıyorum bir kaç yer daha hangisi daha güzelse onu alacagım :) bu arada size birşey danışacagım yarın bir arkadasım beni evine davet etti gitmek istiyorum ama biliyorum ki gidersem zorla tıkıştıracak agzıma diyet falan anlamıyor allem kallem edip yedirtiyor benim diyette oldugumu söylememem lazım hastayım falan mı desem sizce aslında gitmemek içinde bahane bulabilirim ama diyetteyim diye asosyal olmakta istemiyorum ah ah ne yapsam ama kesinlikle yemek istemiyorum hele elbise aklıma geldikçe hiçç
Merhaba Arkadaslar
benim moralim cok bozuk, ben bir kac gün sizden izin isteyecegim...kafami toparlamam lazim.
Cok duygusallastim, dün bahsettigim kisinin, baska birisiyle ciktigini ögrendim. Moralim sifir anliyacaginiz...
Düsünecek, spor yapacak halim yok acikcasi, sadece uyumak istiyorum..
Birkac güne dönerim ve yazarim. Suanda ama hic yazmak, paylasim yapmak istemiyorum.
besamel ben sirkeli suyu bi kere denedim ama içemedim bu kadar fark ettiriyoa içmek isterim ama nasıl düşüncesi bile midemi kaldırıyo o kokuya falan nasıl tahammül ediyosunuz içmenin yolu ne 1,2 kere zorla içsem alışırmıyım acaba denicem bu akşam
bende kokusundan falan nefret ederim ama sıcak suyla hazırlıyorum ben o zaman daha rahat içebiliyorum yudum yudum, koksunu daha az alıyorum soğuk içince daha çok midem bulanıyorben gece yatarken içiyorum, ilk günlerde midem kasılır gibi oluyordu , pek hoş olmuyor tabi ama her zaman söylerim "azimli fare mermeri deler))" azmedince onu bile içebiliyorsun, ama daha önce uyarıda bulunmuştum, gastrit ülser yada mide spazmı şikayeti olan kesinlikle yapmasın!!!
gece yatmadan önce 1 yemek kaşığı sirkeyi bardağa koyuyorum, üstünü oda sıcaklığında suyla dolduruyorum, burnumdan nefes almadan bir dikişte içiyorum, sonra da ağzımı çalkalayıp gidip dişlerimi fırçalıyorum,kaldı ki ben normalde sirkeyi salatada bile sevmem, ama isteyince oluyor:))) ilk 2 gün midende ekşime yanma ağrı yapmadıysa devamını dene, çok güzel iştah kesiyor:))
kızlar bugünkü menümü yazayım
sabah
2 dilim ekmek 1 domates biraz salatalık kibrit kutusu peynir
öğlen sütlü talı yedim bir yerde gittiğimiz yerin ki çok meşhurmuş dayanamadım yedim bende
başka bişey yemedim o yüzden
akşam 1 dilim ekmek 1 kase mercimek çorbası biraz yoğurt
arada da kahve içtim sütsüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?