Fghthng'nin Diyet Günlüğü: 2 Ayda 10Kg

günaydın hanımlar :) dediklerinizi uygulayacagım bugün :) kahvaltımı yazıp kaçıyorum ve bugünde diyeti bozmayacagıma söz veriyorumm :)) sabah 1 dil.ekmek,1 yumurtra dom.salatalık 3 zeytin :)

1 dilim kepekli ekmek
1/2 orta boy domates
1 salatalık
1 bardak light süt

ara öğünümde de yarım şeftali+1 bardak light süt içeceğim))

hepinize günaydın bu arada, bugün misafirlerim geliyor, börek çörek pasta kurabiye hepsini hazırladım , hazırlarken dayandım , tatlarını da hep eşime deneterek kontrol ettim, Allahım bana misafirlerim yedikçe tokluk versin de yemeyeyim :)))

günaydın kızlar
dün gece sirkeli suyu içtim ama bi da içmem heralde tam tahıllı ekmeğimdem tostumu yedim yeşil çayımı içtimbugun bi yorgunn gibiyim hava kapalı ondan heralde

Ah canım ya çok üzüldüm dicek bişiy bulamıyorum .....

Peki ciltteki lekelere etkisi var mı? Benim cildim de çıkan şeyler kabuk tuttuğunda gayri ihtiyari yoluyodum, hep izleri kaldı yüzümde, onlar da geçer mi?

Sivilcelere filan iyi geldiğini biliyorum ama lekelere etkisini bilmiyorum canım ...

Günaydın şekerler...

Ben bugün prinç lapasına başladım ((( ağlamak istiyorum.....

Sabah ılık suyumu içtim
Sonra lapamı yaptım , baharat ekledim , 2kaşık yoğurt döktüm , 1 tanede domates kestim

Yarısını anca yiyebildim gitmiyo ((

birde ağzımın içinde yara çıktı çok fenaya çenemi oynatamıyorum bişiy yiyemiyorum
Ağlamak istiyorum ......

bana kızacaksın belki ama yapıyosan tam yap şekerim yoğurt falan yok sade yiyecn yaa haftaya bi arkadaşın düğünü var oraya gidicem arkadaşlar beni uzun zamandır görmedi vav ne olmuşun dedirtmek istiyorum işi çok sıkıya aldım haftaya cuma ödem atın diye bende yapcam lapayı sadece 1 gun dayana bilirim ama kurallara uygun yapcam bu arada saçlarım siyah ve açık bir renk istiyorum düğüne gitmeden onuda halledecem :26:

bu arada pilateimi yaptım ebrucumla karınları çalıştırdım yeşil çayımı içiyorum acaba 5 gunde 5 kilo falan gibi bi şok diyetmi yapsamki bilemedim

ay yenmiyo bu ya...ancak yoğurt dökünce yiyebildim((
Sana kızmam bu arada mutlu olurum eleştirilmeyi seviyorum :)

Kızlar bu arada cumartesi günü kızkardeşimin sözü var :)
Onun için lapaya başladım:) Umarım yiyebilirim ((

ye canım bide hataın şişkinliğini alır ne giyceksin ayarladınmı

ye canım bide hataın şişkinliğini alır ne giyceksin ayarladınmı

Ay çok kararsızım hatta kafamda elbiseler uçuşuyor :)

Çarşıda afedersiniz ama hiç bi bok yok herkes fotokopi gibi zaten nefretim kalkıyo.
Tarzları yok anladınmı , birde şu sorun var ya günlük elbise ve tulumlar yada full abiyeler var arası yok
Gidip siyah klasik bişiyde giymek istemiyorum farklı olmayı seviyorum çünkü :)
ben birde balık burcuyum cemiyette herkesin gözü bende olsun istiyorum
ay ben ne çok şey istiyomuşum beeee :)))))

Benim nikah elbisem var uzun kırık beyaz ip askılı göğüs altında altın renginde aşk düğümü var (makremadan bilirsiniz ) bir karış büyüklüğünde üzerinde ince kırık beyaz inci gibi bişiyler var. Diyorumki gidiyim onu diz altı kestireyim. Düğünümde giydiğim kırık beyaz ayakkabılarım var gene taşlı tuşlu onları giyim diyorum. Bugün gidip onu kestireyim diyorum
Bir iki ruj lekesi var eteğinin tülünde makinada soğukta yıkıyım diyorum. Ütülerim sonra.
Üzerinede gidiyim sırf güpür gibi boleralar var onlardan alıyım altın rengi bulursam öyle alırım bulamazsam kırmızı filanda olabilir farklı olsun çantada kırmızı alırım ozaman :) Evde var kırmızı taşlı çantam. Saçlarımıda manken topuzu gibi yaptırım düz toplatırım.

Kızlar bu arada moda pembe ojeler ne giyerseniz giyin pembe oje sürceksiniz. Hani eskiden herşeye kırmızı sürüyorduk ya şimdide pembe moda duyurulur... Şu hoollwood kırmızı halıda izledim herkesde pembe oje ne giyerseniz giyin pembe sürceksiniz bilgilerinize...

Gerçi bugün gene gidip çarşıyı turlucam bişiyler bulurum belki ((( Farklı fikrleriniz önerileriniz varsa sabırsızlıkla bekliyorum fıstıklarım

Kızlar size bir yazı buldum. Belki faydası olur

ELMA İLE GELEN GÜZELLİK VE SAĞLIK
Elma ve elma sirkesinin doğal güzellik ve
sağlık kaynağı olduğunu
biliyormuydunuz? Cilt bakımı, saç bakımı,
sivilce, ciltteki lekeler, şişmanlık, varis
tedavisi. Bütün bunlar için ihtiyacınız olan
şey yalnızca elma. Özellikle elma sirkesi sağlıkla parlayan saçlar, lekesiz bir cilt ve
ince, güzel bir vücuda kavuşmanı için
önemli rol oynar. Kepekli Saçlar İçin Elma Sirkesi Saç bakımı ve saçınızdaki kepekler için
saçlarınızı yıkadıktan sonra son durulama
suyuna yani 1 litre suya 1 çay bardağı
elma sirkesi koyun ve saçlarınızı bu su ile
durulayın. Bu işlemi bir süre her saçınızı
yıkadığınızda uygulayın. Saçlarınız kepekten arınacak ve parlaklaşacaktır. Sivilceler İçin Elma Sirkesi 1 çay bardağı elma sirkesine yarım çay
bardağı su ekleyin ve bir parça pamuğu
bu karışıma batırıp sivilce üzerine bir süre
kompres yapın. Faydısı olduğunu göreceksiniz...

Kızlar nerelerdesiniz neler yiyip içtiniz :)

Ya ben bu ağzımdaki yaradan bişiy yiyemiyorum sabah prinç lapasının arısını yiyebildim yazmıştım başkada bişiy yiyemedim biraz önce lapaya devam edeyim dedim yaradan çiğneyemiyorum , ağrıyor çok fena (( kendimide hiç aç hissetmiyorum
Bugün bişiy geçmedi boğazımdan yaaaa

Nöbetçi eczaneden bişiyler alırım belki Bu saate kadar dolaştım çarşıda. Siz neler yaptınız fıstıklar

kızlar asın beni hatta durun durun siz benim şu lanet gırtlagımı kesin ya :) 2 börege kafamda ötüşen arkadaslarıma kandım bugün yedim ama çok üzgünüm yok gitmeyecegim birdaha bir yere zaten şu okullar acılsın evden okula okuldan eve 1 ay hem zamanda geciyor bişeyde yemeye vakit olmuyor ana öğünler dışındaa ah ah ( kızlar birşey sorucam birde size simdi okulların acılmasına 2 gün var bu 2 günün hergünü arkadaslarıma gidecegim etüt gibi yapacagız test cözecegiz sizce okula basladıgım günmü tamamen baslayayım su diyete ama o zman ramazana 1 ay kaloyor tam şuan 58 kiloyum verebilirmiyim dersiniz yoksa bu 2 günde evde gecirip kendim çalısıp bogazımımı tutayım yorumlarınız bekleniyor ??

Valla bu iş irade işi.. Vereceksen boğazını tutcaksın
Çok zor biliyorum ama gırtlağı kesceksin ....

kızlar beni tebrik etmelisiniz, misafirlerime 11 çeşit ikram yaptım, açık büfe self servis:)) ve bunların içinden sadece 3 parmak kalınlığında yarım börek,1/3 kurabiye, yarım kase kısır, bol domates salatalık yedim:))) akşam da yine yarım börek, yarım bardak light yoğurt(içine 2 tatlı kaşığı müsli attım) ve domates salatalık yedim. ))

Allahım bu ne hamaratlık kız 11 çeşitmi .. maşşallah nazar etcen kendini :))))
Azcık banada bulaşsın :)))

Günaydınlar kızlar....
Ben sabah ılık suyumu içtim ağzımdaki yara geçmedi
Bişiy yiyemedim şimdi nescafe içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…