Beni dikkate alan yok
Soru sormuştum ama
Merhaba Arkadaslar
benim moralim cok bozuk, ben bir kac gün sizden izin isteyecegim...kafami toparlamam lazim.
Cok duygusallastim, dün bahsettigim kisinin, baska birisiyle ciktigini ögrendim. Moralim sifir anliyacaginiz...
Düsünecek, spor yapacak halim yok acikcasi, sadece uyumak istiyorum..
Birkac güne dönerim ve yazarim. Suanda ama hic yazmak, paylasim yapmak istemiyorum.
Peki ciltteki lekelere etkisi var mı? Benim cildim de çıkan şeyler kabuk tuttuğunda gayri ihtiyari yoluyodum, hep izleri kaldı yüzümde, onlar da geçer mi?
Günaydın şekerler...
Ben bugün prinç lapasına başladım((( ağlamak istiyorum.....
Sabah ılık suyumu içtim
Sonra lapamı yaptım , baharat ekledim , 2kaşık yoğurt döktüm , 1 tanede domates kestim
Yarısını anca yiyebildim gitmiyo((
birde ağzımın içinde yara çıktı çok fenaya çenemi oynatamıyorum bişiy yiyemiyorum
Ağlamak istiyorum ......
bana kızacaksın belki ama yapıyosan tam yap şekerim yoğurt falan yoksade yiyecn yaa haftaya bi arkadaşın düğünü var oraya gidicem arkadaşlar beni uzun zamandır görmedi vav ne olmuşun dedirtmek istiyorum işi çok sıkıya aldım haftaya cuma ödem atın diye bende yapcam lapayı sadece 1 gun dayana bilirim ama kurallara uygun yapcam bu arada saçlarım siyah ve açık bir renk istiyorum düğüne gitmeden onuda halledecem :26:
ay yenmiyo bu ya...ancak yoğurt dökünce yiyebildim((
Sana kızmam bu arada mutlu olurum eleştirilmeyi seviyorum :)
Kızlar bu arada cumartesi günü kızkardeşimin sözü var :)
Onun için lapaya başladım:) Umarım yiyebilirim((
ye canım bide hataın şişkinliğini alır ne giyceksin ayarladınmı
kızlar asın beni hatta durun durun siz benim şu lanet gırtlagımı kesin ya :) 2 börege kafamda ötüşen arkadaslarıma kandım bugün yedim ama çok üzgünüm yok gitmeyecegim birdaha bir yere zaten şu okullar acılsın evden okula okuldan eve 1 ay hem zamanda geciyor bişeyde yemeye vakit olmuyor ana öğünler dışındaa ah ah( kızlar birşey sorucam birde size simdi okulların acılmasına 2 gün var bu 2 günün hergünü arkadaslarıma gidecegim etüt gibi yapacagız test cözecegiz sizce okula basladıgım günmü tamamen baslayayım su diyete ama o zman ramazana 1 ay kaloyor tam şuan 58 kiloyum verebilirmiyim dersiniz yoksa bu 2 günde evde gecirip kendim çalısıp bogazımımı tutayım yorumlarınız bekleniyor ??
kızlar beni tebrik etmelisiniz, misafirlerime 11 çeşit ikram yaptım, açık büfe self servis:)) ve bunların içinden sadece 3 parmak kalınlığında yarım börek,1/3 kurabiye, yarım kase kısır, bol domates salatalık yedim:))) akşam da yine yarım börek, yarım bardak light yoğurt(içine 2 tatlı kaşığı müsli attım) ve domates salatalık yedim.))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?