http://fikirzede.net/wp-content/Resimler/2012-bebe-yaka-elbise-modeller-225x300.jpg için Google Görsel Sonuçları
kızlar sipariş ettigim elbise tıpkı buna benziyor ama siyahı gelmesini bekleyemedim gösteriyim dedim siteden kopyalanmıyordu bende başka biryerden buldum aynısını nasıl :))
kızlar,benim telaşım hiç bitmiyor vallahi,önce tayinimiz çıktı,ev taşıdık yerleştirmeye uğraştık biraz,kendi evimize taşınınca inşaat işleri bir türlü bitmiyor,şu günlerde de oğlum ana sınıfına başlayınca onu alıştırmaya çalışıyorum öğretmenine.böyle böyle derken sohbetinize katılamadım,ama inşallah hafta içi daha yazacağım
Günaydınlar efendim :)
Kızlar valla yazmıyorsunuz ya dünden beri hiç ilerleme yok sayfalarda :) Ay tersimden uyanmışım :))))
Ben sabah kahvemi yudumluyorum bugün çok hareketli olacak benim için kardeşimin sözü var:)
Dün kayınvaldeciğim bana tulum aldı :)) Yeşil dökümlü düz abiye gibi bir omzu düşük :)))
Dün ayakkabısınıda ayırttım bir iki kişinin fikrini alıp alıcam:)
Kuru temizlemeden diğer elbisemi alıcam. Terziden tulumu alıcam boyunu tabi kısalttırıyoruz :)
Kocamada açık V yaka beyaz tshirt alıcam . O kot giyecek üzerine siyah kumaş blazer ceket içine beyaz açık Vyaka tshirt :)
Ayırttığım ayakkabılar lame file gibi full üzeri topuklu tabiki :)
Son olarak kuaföre gidicem :) Bugün sizlerle olamayacağım anlayacağınız
Öpüyorum sizi fıstıklarım ... Bol paylaşım yapın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?