Fghthng'nin Diyet Günlüğü: 2 Ayda 10Kg

sabah dışarda yaptım kahvaltımı bu yüzden bir poğaca yedim kızlar şu pazartesi bir gelsede dönsem yeme düzenime ne zmaan dışarda olsam kaçıyor hep öğlen sebze yemegi yiyecegim ekmek olmadan anca böyle telafi edebilirim :) sizler neler yaptınız

kızlar,benim telaşım hiç bitmiyor vallahi,önce tayinimiz çıktı,ev taşıdık yerleştirmeye uğraştık biraz,kendi evimize taşınınca inşaat işleri bir türlü bitmiyor,şu günlerde de oğlum ana sınıfına başlayınca onu alıştırmaya çalışıyorum öğretmenine.böyle böyle derken sohbetinize katılamadım,ama inşallah hafta içi daha yazacağım

kızlar,benim telaşım hiç bitmiyor vallahi,önce tayinimiz çıktı,ev taşıdık yerleştirmeye uğraştık biraz,kendi evimize taşınınca inşaat işleri bir türlü bitmiyor,şu günlerde de oğlum ana sınıfına başlayınca onu alıştırmaya çalışıyorum öğretmenine.böyle böyle derken sohbetinize katılamadım,ama inşallah hafta içi daha yazacağım

hayırlı olsun eviniz canım :) evet kimsecikler yok bu ara boş kaldı buralar bende pazartesiden itibaren menülerimi falan eksiksiz yazacagım inşallah :))

taşınmak felaket bişey 1 sene içinde 2 kere taşındım bende eviniz oğluşunun okulu da hayırlı olsun kaç yaşında oğlun bende oyun grubu gibi bişeye göndermek istiyorum bakalım

fotonu çekip ekle merak ettim valla gözümde baya iyi canlandın ama resim ekle kesin

şok diyet yapayım diye düşünmüştüm ama vazgeçtim çünkü benim ihtiyacım olan kendimi belli bi sağlıklı yeme düzenine alıştırmak ondan dolayı bu hafta yapacağım diyeti buldum 1 haftada 2 kilo verdiriyomuş bugun gazetesinde ayça kayanın diyet litesini yapıcam ama hiç bozmadan harfiyen ilk defa bi diyet uygulayacam inşallah tabiki pazarteiden itibaren başlıycam haftasonu eşim evdeyken çok zor

şok diyet yapayım diye düşünmüştüm ama vazgeçtim çünkü benim ihtiyacım olan kendimi belli bi sağlıklı yeme düzenine alıştırmak ondan dolayı bu hafta yapacağım diyeti buldum 1 haftada 2 kilo verdiriyomuş bugun gazetesinde ayça kayanın diyet litesini yapıcam ama hiç bozmadan harfiyen ilk defa bi diyet uygulayacam inşallah tabiki pazarteiden itibaren başlıycam haftasonu eşim evdeyken çok zor

canım bende ayça kayanın 1 ayda 8 kilo diyetine başladım aynımı acaba ??

fghthng tam olarak aynı kilodayız ve ben de 50'ye inmek istiyorum.zaten önceden 45 kilolarda gezinen biri olarak bünyem kiloya alışık değil o yüzden vermekte zorlanmam pek.ama ben malesef belli bi diyet listesine uyamıyorum çünkü kendimi bildim bileli öğle yemeği yemem bu küçüklüğümden beri böyle bizim evin düzeni işte :) ama yine de girebildiğim zamanlarda ne yediğimi içtiğimi yazarım.bu arada boyunu merak ettim boyumuz da yakınsa tam aynı görünümdeyiz demektir.ben 1.64'üm :)

Ben bu hafta kendimdee degilim ya...Sizleride üzmek istemiyorum, o yüzden yediklerimi yazmayim en iyisi. Silkelenip kendime gelmeliyim, yarin birde tartilacagiz.

Birde dügün var, ben en iyisi sok diye gibi birsey yapmaliyim ki, kendi motivasyonumu kazanayim tekrar.
Pazartesinden itibaren yazarim yediklerimi artik. Ben sok diyet arayisina gireyim. Aslinda hic hazetmem sok diyetlerden falan. Ama motivasyon acisindan yapacagim

fghthng tam olarak aynı kilodayız ve ben de 50'ye inmek istiyorum.zaten önceden 45 kilolarda gezinen biri olarak bünyem kiloya alışık değil o yüzden vermekte zorlanmam pek.ama ben malesef belli bi diyet listesine uyamıyorum çünkü kendimi bildim bileli öğle yemeği yemem bu küçüklüğümden beri böyle bizim evin düzeni işte :) ama yine de girebildiğim zamanlarda ne yediğimi içtiğimi yazarım.bu arada boyunu merak ettim boyumuz da yakınsa tam aynı görünümdeyiz demektir.ben 1.64'üm :)

canım benimde boyum 1.64 :) ve 3 ay öncesine kadar 52 kilo falandım okullar tatil oldu öss stresi sürekli evde ders çalıs ye yapa yapa 59 a çıktım alısık olmadıgım için bu kiloya vermek istiyorum çok rahatsızım psikolojimide olumsuz etkiliyor eski pant.olmuyor falan falan bu yüzden biran önce baslamak istiyorum :) birbirimize yardımcı olursak bende sevinirim

Birde dügün var, ben en iyisi sok diye gibi birsey yapmaliyim ki, kendi motivasyonumu kazanayim tekrar.
Pazartesinden itibaren yazarim yediklerimi artik. Ben sok diyet arayisina gireyim. Aslinda hic hazetmem sok diyetlerden falan. Ama motivasyon acisindan yapacagim

canım şok yapıpta saglıgından olma düzenli saglıklı bir liste yap o şok diyetler hep kastan kilo kaybettiriyor :)

ahahah ben de son 4 ayda aldım bu aldıklarımı çok ortak yanımız varmış :) ben bi 55'e ininceye kadar epey dikkat etmeyi düşünüyorum sonrasında biraz daha serbest davranabilirim.55'den sonrasını yavaş da versem olur :)

ahahah ben de son 4 ayda aldım bu aldıklarımı çok ortak yanımız varmış :) ben bi 55'e ininceye kadar epey dikkat etmeyi düşünüyorum sonrasında biraz daha serbest davranabilirim.55'den sonrasını yavaş da versem olur :)

bende bayrama kadar vermek istiyorum açıkcası ama veremezsemde pek dert degil yavas yavas gider :)sen niye aldın senindemi sınav stresii :))

Kızlar kuaföreden geldim :) evde kocamı bekliyorum. Foto paylaşırım size zaten facedede paylaşıırm :)
Valla dün öğrendim eşimin sadıcınında düğünü varmış kardeşiminkinden 11 gibi çıkıp birde ona gideceğiz
Düğün bardaymış alkol alırsam şaşırmam :)))
Bu gece yoğunum şekerler :) Alkol için şimdiden affedin beni :)))

kızlar akşam menüm : 4 y.k sebze yemegi o kadar hırslandım ki daha fazla yemek istemedim bile 1 ay kaldıgını düşündükçe simdide kahve içiyorum birazdan da markete gidicem kısada olsa yürüyüş :))

Kızlar kuaföreden geldim :) evde kocamı bekliyorum. foto paylaşırım size zaten facedede paylaşıırm :)
Valla dün öğrendim eşimin sadıcınında düğünü varmış kardeşiminkinden 11 gibi çıkıp birde ona gideceğiz
Düğün bardaymış alkol alırsam şaşırmam :)))
Bu gece yoğunum şekerler :) Alkol için şimdiden affedin beni :)))

ohh keyfine bak canım yarın telafi edersin iyi eğlenceler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…