Fghthng'nin Diyet Günlüğü: 2 Ayda 10Kg

Günaydın kızlar..

Bu sabah:

2 dilim kızarmış ekmek
1/2 domates, 1/2 salatalık
1 kk'den az peynir
2 zeytin
1 fincan yeşil çay

Araöğün yapmadım henüz.. Regl ağrım var.. Biraz sıkıntılıyım.

Günaydınlar kızlar....
Ben sabah ılık suyumu içtim ağzımdaki yara geçmedi
Bişiy yiyemedim şimdi nescafe içiyorum

günaydın hanımlar yediklerim: 1 dil.ekmek 1 yumurta 3 zeytin simdilik bu kadar :)

Dün benim de regl ağrılarım vardı, üşütmüşüm biraz da hiç nete giremedim, dün iki kase tavuk çorbASI, 1 dilim ekmek yedim sadece, bugünkü yedijlerime gelince:

Sabah: 2 dilim ekmek, azıcık sucuk, peynir, domates, bol yeşillik

Ara 1 armut,
Öğlene de taze fasulye var, yanına bir kase yoğurt..

Kendimle yüzleştiğim ilk gün aynanın karşısında duran tombul kızı gördüğüm an oldu. Ve o an dedimki işte kilo verme vakti. Yaşım 23 boyum 1,53 ve kilom 60 ‘dı. İşe önce sağlıklı beslenmeyi öğrenmekle başladım. Kızartmaları çıkarttım hayatımdan ekmeği azalttım. En önemliside hayatımda eksik olan sporu soktum hayatıma. Ve böylelikle 2,5 ay gibi bir sürede 56 kiloya düşmeyi başardım. Fakat hedefim 48 kilo olmak. 1 hafta önce başladığım diyet yolculuğumda her şeyden az yiyerek ve araöğünlerle diyetimi destekleyerek akşam en geç yemek vakti olarak 7,30 ve sporla birlikte diyetime katkıda bulundum. Şuan tartıda gördüğüm rakam 54,20 ama bitmedi 48 kilo olana kadar devam edicem ve ideal kiloma ulaşmış olsamda sağlıklı beslenme ve spordan asla vazgeçmeyeceğim

Kendimle yüzleştiğim ilk gün aynanın karşısında duran tombul kızı gördüğüm an oldu. Ve o an dedimki işte kilo verme vakti. Yaşım 23 boyum 1,53 ve kilom 60 ‘dı. İşe önce sağlıklı beslenmeyi öğrenmekle başladım. Kızartmaları çıkarttım hayatımdan ekmeği azalttım. En önemliside hayatımda eksik olan sporu soktum hayatıma. Ve böylelikle 2,5 ay gibi bir sürede 56 kiloya düşmeyi başardım. Fakat hedefim 48 kilo olmak. 1 hafta önce başladığım diyet yolculuğumda her şeyden az yiyerek ve araöğünlerle diyetimi destekleyerek akşam en geç yemek vakti olarak 7,30 ve sporla birlikte diyetime katkıda bulundum. Şuan tartıda gördüğüm rakam 54,20 ama bitmedi 48 kilo olana kadar devam edicem ve ideal kiloma ulaşmış olsamda sağlıklı beslenme ve spordan asla vazgeçmeyeceğim

çok güzel anlatmıssın canım umarım hedefine ulaşırsın

kızlar bende pazartesiden itibaren günde 1 saat yürüyüşe başlıyorum şurda kurbana ne kaldı ( elbisemide sipariş ettim öyle yada böyle kurbana kadar vercem ama şanslıyım ki pazartesi okullar acılıyor ve bütün hayatım düzene giriyor sabah kahvaltımı edip gidiyorum öğlen yemek yemeye geliyorum ardından tekrar okula sonra 4 te geliyorum o arada 1 meyve yerim ordan dershaneye ordanda 6 gibi geliyorum aksam yemegi ardından temiz havada 1 saat yürüyüş kurban tatiline kadar böyle devam edersem bırakın 8 kiloyu belki 10 veririm aman inşallaah siz ne diyorsunuz :))

sabah
yeşil çay 1 dilim tam tahıllı ekmek
az peynir
3 zeytin
domates
öğle
maydonoz salatası
1 dilim ekmek
kızım yerken canım çekti kiçiük parça çikolata

şimdilik bu kadar bugun canım sıkılıyo ya pilates yapasım yok kımıldayasım yok koca göbek nasıl gidecek merak ediyorum

Araöğünde 1 dilim karpuz yedim

Öğlen 2 dilim tam buğday ekmeğiyle tost yaptım yedim

Sonra dondurma yedim :)

Merhaba arkadaslar tekrar aranizdayim..

Umarim sizde hersey yolunda gidiyordur.

Ben biraz daha iyiyim, ama zamanla cok iyi olacagim. Bu diyet isini tam istikrarli bir sekilde yapmaliyim bundan sonra. Kendime güvenim cok sarsildi cünkü.

Neler yedim hic hatirlamiyorum acikcasi, ne yazdim, yedimmi onuda bilmiyorum. Spor falan yapmadim sirf normal yürüdüm kafayi boslamak icin.

Bugün yediklerime gelirsek

sabah: 1 pogaca

ögle: 2 dilim ekmek, domates, salatalik, sarma

aksam: yemedim daha

spor: yok
su: 2 bardak light kola

acil toparlanmam lazim ben ya:18:
Bu arada kizlar 10 ayin ilk haftasinda dügün varmis...daha yeni ögrendim. O zamana kadar ne kadar veririm acaba? Detoks falan mi yapsam? Birde halen acayip sisim, adet olamadim daha...Sinirlerim birazda bbu yüzden gergin galiba

acil toparlanmam lazim ben ya
Bu arada kizlar 10 ayin ilk haftasinda dügün varmis...daha yeni ögrendim. O zamana kadar ne kadar veririm acaba? Detoks falan mi yapsam? Birde halen acayip sisim, adet olamadim daha...Sinirlerim birazda bbu yüzden gergin galiba

canım sinirlerinin gergin olması normal regl öncem benimde ve olamıyorum birtürlü dışarı falan çıkmak istemiyorum çok kötü bir durum bilirim bence detoks falan degil kendine uygun bir diyet listesi bul boyuna ve kilona göre ben dr.ayçanın verdigi listeyi uyguluyorum ama senin gibi bu ara baya bosladım okul acılınca tamemen toparlıyacagıma eminim şu 3 gün sıkmak istemiyorum kendimi..

canım simdide 36-38 giyiyorum zaten ama 36 aldım kalıbını bilmiyorum inş.yapışırda tam bayrama kadar giymek için hırslanrıım :))

İnşaallah canım, hepimiz umudu bu yönde, çok azimli gördüm seni , elbisen de çok cici, 36 beden olmak nasıl bir duygu acaba , bir deri bir kemik kalsam 38 beden zor olur bana, kemikler iri anacığım napiyim ben , iki çocuktan sonra 40 bedene razıyım

Reglden dolayı ben de bugün çukolata kaçamağı yaptım, ohh iyi geldi sinirlerime, rahatladım sanki , bu arada karın için egzersizler yaomaya başladım, kendileri yerçekimine karşı koyamamaya başladı

Araöğünde 1 dilim karpuz yedim

Öğlen 2 dilim tam buğday ekmeğiyle tost yaptım yedim

Sonra dondurma yedim :)

Maşaallah herkes diyetine dikkat ediyor, çukolatanın yanısıra bira daha kaçamak yaptım ben, saymamayayım şimdi, yarın acısını çıkaracağım ama :26:

10 kilo verip üstüne kavitasyon mu yaptırsak acaba , 30 lu yaşlarımdayım , içimde müthiş bir güzel görünme isteği var, yaş geçtikçe hormonlar tavan yapıyor sanırım

Dediğim gibi elbise güzel canım, ama böyle olmaz, üzerinde görmek istiyoruz

Kızlar ben bugün yine bişiy yiyemedim sadece akşam 4-5 kaşık bamya yemeği yedim yanındada yarım kase yoğurt sonra tartıya çıktım
ne göreyim 68 olmuşum yemekten sonra tartıldım hem. Ay ok mutlu oldum :))))
ağzımdaki yara hala geçmedi (((

Kızlar ben bugün yine bişiy yiyemedim sadece akşam 4-5 kaşık bamya yemeği yedim yanındada yarım kase yoğurt sonra tartıya çıktım
ne göreyim 68 olmuşum yemekten sonra tartıldım hem. Ay ok mutlu oldum :))))
ağzımdaki yara hala geçmedi (((

çok sevindim canım senin adına ama biraz yemeye çalış iştahın açılırsa birden alırsın bu seferde azda olsa ara öğünlerini falan yap böyle giderse sende kurbana gayet fit girecege benziyorsun hadi bakalım inşallahh :))

Günaydın kızlar, yarın pazar ve ben reglim, kaç kilo çıkacağım acaba çok merak ediyorum, bugün ödem atmak için detoks yapacağım, pirinç lapasına başladım ama hiç gitmiyo

Günaydınlar efendim :)

Kızlar valla yazmıyorsunuz ya dünden beri hiç ilerleme yok sayfalarda :) Ay tersimden uyanmışım :))))

Ben sabah kahvemi yudumluyorum bugün çok hareketli olacak benim için kardeşimin sözü var:)
Dün kayınvaldeciğim bana tulum aldı :)) Yeşil dökümlü düz abiye gibi bir omzu düşük :)))
Dün ayakkabısınıda ayırttım bir iki kişinin fikrini alıp alıcam:)
Kuru temizlemeden diğer elbisemi alıcam. Terziden tulumu alıcam boyunu tabi kısalttırıyoruz :)
Kocamada açık V yaka beyaz tshirt alıcam . O kot giyecek üzerine siyah kumaş blazer ceket içine beyaz açık Vyaka tshirt :)
Ayırttığım ayakkabılar lame file gibi full üzeri topuklu tabiki :)
Son olarak kuaföre gidicem :) Bugün sizlerle olamayacağım anlayacağınız
Öpüyorum sizi fıstıklarım ... Bol paylaşım yapın :)

yürüyüş bandım ve regl olmam işe yaramaya başladı.ama kilomu daha yazmayacağım.sürpriz.akşam görüşürüz,bugün çok işim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…