Günaydınlar kızlar....
Ben sabah ılık suyumu içtim ağzımdaki yara geçmedi
Bişiy yiyemedim şimdi nescafe içiyorum
günaydın hanımlar yediklerim: 1 dil.ekmek 1 yumurta 3 zeytin simdilik bu kadar :)
Günaydın kızlar..
Bu sabah:
2 dilim kızarmış ekmek
1/2 domates, 1/2 salatalık
1 kk'den az peynir
2 zeytin
1 fincan yeşil çay
Araöğün yapmadım henüz.. Regl ağrım var.. Biraz sıkıntılıyım.
http://fikirzede.net/wp-content/Resimler/2012-bebe-yaka-elbise-modeller-225x300.jpg için Google Görsel Sonuçları
kızlar sipariş ettigim elbise tıpkı buna benziyor ama siyahı gelmesini bekleyemedim gösteriyim dedim siteden kopyalanmıyordu bende başka biryerden buldum aynısını nasıl :))
kızlar bende pazartesiden itibaren günde 1 saat yürüyüşe başlıyorum şurda kurbana ne kaldı( elbisemide sipariş ettim öyle yada böyle kurbana kadar vercem ama şanslıyım ki pazartesi okullar acılıyor ve bütün hayatım düzene giriyor sabah kahvaltımı edip gidiyorum öğlen yemek yemeye geliyorum ardından tekrar okula sonra 4 te geliyorum o arada 1 meyve yerim ordan dershaneye ordanda 6 gibi geliyorum aksam yemegi ardından temiz havada 1 saat yürüyüş kurban tatiline kadar böyle devam edersem bırakın 8 kiloyu belki 10 veririm aman inşallaah siz ne diyorsunuz :))
Reglden dolayı ben de bugün çukolata kaçamağı yaptım, ohh iyi geldi sinirlerime, rahatladım sankisabah
yeşil çay 1 dilim tam tahıllı ekmek
az peynir
3 zeytin
domates
öğle
maydonoz salatası
1 dilim ekmek
kızım yerken canım çekti kiçiük parça çikolata
şimdilik bu kadar bugun canım sıkılıyo ya pilates yapasım yok kımıldayasım yok koca göbek nasıl gidecek merak ediyorum
Araöğünde 1 dilim karpuz yedim
Öğlen 2 dilim tam buğday ekmeğiyle tost yaptım yedim
Sonra dondurma yedim :)
Merhaba arkadaslar tekrar aranizdayim..
Umarim sizde hersey yolunda gidiyordur.
Ben biraz daha iyiyim, ama zamanla cok iyi olacagim. Bu diyet isini tam istikrarli bir sekilde yapmaliyim bundan sonra. Kendime güvenim cok sarsildi cünkü.
Neler yedim hic hatirlamiyorum acikcasi, ne yazdim, yedimmi onuda bilmiyorum. Spor falan yapmadim sirf normal yürüdüm kafayi boslamak icin.
Bugün yediklerime gelirsek
sabah: 1 pogaca
ögle: 2 dilim ekmek, domates, salatalik, sarma
aksam: yemedim daha
spor: yok
su: 2 bardak light kola
acil toparlanmam lazim ben ya:18:
Bu arada kizlar 10 ayin ilk haftasinda dügün varmis...daha yeni ögrendim. O zamana kadar ne kadar veririm acaba? Detoks falan mi yapsam? Birde halen acayip sisim, adet olamadim daha...Sinirlerim birazda bbu yüzden gergin galiba
http://fikirzede.net/wp-content/Resimler/2012-bebe-yaka-elbise-modeller-225x300.jpg için Google Görsel Sonuçları
kızlar sipariş ettigim elbise tıpkı buna benziyor ama siyahı gelmesini bekleyemedim gösteriyim dedim siteden kopyalanmıyordu bende başka biryerden buldum aynısını nasıl :))
yürüyüş bandım ve regl olmam işe yaramaya başladı.ama kilomu daha yazmayacağım.sürpriz.akşam görüşürüz,bugün çok işim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?