günaydın kızlar nerelerdesiniz :) ben sabahki menümü yazıp kaçıyorum akşama kadar :) sabah :2 dil.ekmek (kepekli) 1 yumurta 3 zeytin domates salatalık :)) şimdilik u kadar sizinde nasıl beslendiğinizi neler uyguladıgınızı merak ediyorum yazarsanız sevinirim sabırlı günler :)
Bgün aç karnına tartıldım, inanamadım bayramdan beri kilo almışım
Şu anda 82.7 kiloyum
pazar günü tekrar tartılıp buraya yazıcam inşallah
Ben DKZ uyguluyorum kurbana kadar bir 10 olmazsa bile 7 kilo hedefim.Sabah acıkmış olmamama rağmen annemin zoruyla yedim bir daha ya akşama yerim ya da yarına çok acıkmıyorum ben nedense.Sbah yediklerime gelirse
1 tost
bir bardak çay
domates,salatalık,zeytin.
Şimdi aldım yanıma yarım litrelik suyumu akşama kadar 3 litre su inşallah.
Bgün aç karnına tartıldım, inanamadım bayramdan beri kilo almışım
Şu anda 82.7 kiloyum
pazar günü tekrar tartılıp buraya yazıcam inşallah
günaydın kızlar nerelerdesiniz :) ben sabahki menümü yazıp kaçıyorum akşama kadar :) sabah :2 dil.ekmek (kepekli) 1 yumurta 3 zeytin domates salatalık :)) şimdilik u kadar sizinde nasıl beslendiğinizi neler uyguladıgınızı merak ediyorum yazarsanız sevinirim sabırlı günler :)
ya aç kalmıyorum acıkınca hiç beklemeden yiyorum zaten.Hem şimdilerde regl döneminde olduğum için çikolatalar peş peşe gidiyor bakalım ne olacakBenim diyetlerimde yaptığım en büyük yanlış uzun süre aç kalmaktı, kilo verimimde az olurdu, bence aralarda elma ye en azından, daha güzel kilo verirsin garanti
Bizim şimdiki kilolarımız da hedef kilolarımızda birbirine yakın , 20 kiloyu nasıl verdin, tebrik ederim
bence hiç moralini bozma.Bayramda hangimiz kilo almadık ki ya da sonrasında evde tepsi tepsi baklava varken kim yemez.100 kilodan 80 'e inebildiysen hiç üzülme 82 mi seni yıldıracak.
Çok sağolun, inşallah dediğiniz gibi olur.
Aslında eşim 1 ay görevde, o gelene kadar 5 kg versem diyorum, sürpriz yapmak istiyorum :)
Daha önce hiç yapmadım , bilen birileri varsa yapsa ne güzel olur, daha sonraki tablo güncellemelerinde yardım ederizkızlar çizelge nasıl yapılıyor bilen varsa beni bilgilendirebilirmi böylece karışıklık olmaz yada yapabilecek olan varmı ?
merhabalar umarım diyetiniz sorunsuz devam ediyordur benim 3.günüm şimdilik bir sorun yok gibi umarım hiç kaçamaksız devam ederim neysee menümü yazıyım hemen :) öğlen 6 y.k sebze yemeği salata 1 dil.ekmek akşam:1 kase çorba 3 y.k sebze yemegi 1 dilim ekmek salata :) simdilik böyle birde size birşey soracagım kızlar ben saat 1 ile 6 arası evde olamıyorum maalesef aparatif olarak dışarda bulabilecegim ve kalorisi düşük ne yiyebilirim sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?