selam kızlarrr nasılsınız :) ya ben bugün sanırım çok azda olsa bir kaçamak yaptım ama mecbur kaldım arkadaslarla dısardaydık gez dolas o kadar acıktım ki ama kalorisi az bulabilecegim hiçbirşey yoktu bende meyvesuyu içtim birtane oda sekerli sonucta yani bir nevi kaçamak umarım birşey olmazz :)
günde iki üc kere 15 dk yürüyüs, kilo vermene hicbir katkida bulunmaz.. Cünkü enerji yakimi, yag yakimi 45 dkdan sonra basliyor... 15 dk daha vucudun tam isinamadan yürüyüsü birakmis oluyorsun... En iyisi bir kere ama 45--60 dk yürüyüs yapman
canım çok isterdim yürümek ama aksam 7 de evde oluyorum ve sadece eve kadar yürüyebiliyorum mesafelerimi arttırmaya calısıyorum kilo vermeme yardımcı olmasada sıkılassam yeter
kahvaltin cok güzel doyurucu olmus ama ara ögün 4 kücük armut derken, gercekten bayagi kücükmüydüler?
kuzuşşşş allah yardımcınız olsun benimde olur inşherşeyi anladım da 3 biberi anlamadım afiyet bol enerji olsun kalori olmasın ama yediklerimiz
Arkadaslar ne dersiniz, pazar gününe kadar katilanlar katilsin, onda sonrada sadece listedekilerle devam etsen ne dersiniz? Cünkü eger sonradan hep katilan kisiler olursa, hem adil olmayacak hemde liste karmasasi yasamayalim... ne diyorsunuz bu konuda? Fikirlerinizi almak isterim.. Bu arada konuyu ben acmadim, ama isterseniz listeyi ben yapayim? Yada baska birisi yapmak ister mi?
kızlar bu arada herkes kendinden bahsetsin mesela ben başlamak istiyorum ki birbirimizi daha iyi tanıyıp daha iyi motive olalım
benim diyete başlamamın sebebi birden kilo almam 1 ayda yaklaşık 6 kilo aldım bu yüzden artık bir dur demenin vakti gelmişti...
dediğim gibi öğrenci oldugum için çok sık yürüyüş falan yapamıyorum ama yediklerime çookça dikkat ediyorum herkes önümde çikolataları,bisküvileri yerken su içiyorumm) abur cubur canavarıyım denilebilir yani ne kadar olsada doymam yerim bu yüzden şimdilik kendime haftada bir 1 parça bitter çikolatayı fazla görmüyorum ama dahası yok kesinlikle :) aklıma geldikçe beslenme şeklimi ve yaptıklarımı paylaşırım umarım sizde paylasırsınızda bende deneyimlerinizden yararlanmıs olurum :)
kızlar bu arada herkes kendinden bahsetsin mesela ben başlamak istiyorum ki birbirimizi daha iyi tanıyıp daha iyi motive olalım
benim diyete başlamamın sebebi birden kilo almam 1 ayda yaklaşık 6 kilo aldım bu yüzden artık bir dur demenin vakti gelmişti...
dediğim gibi öğrenci oldugum için çok sık yürüyüş falan yapamıyorum ama yediklerime çookça dikkat ediyorum herkes önümde çikolataları,bisküvileri yerken su içiyorumm) abur cubur canavarıyım denilebilir yani ne kadar olsada doymam yerim bu yüzden şimdilik kendime haftada bir 1 parça bitter çikolatayı fazla görmüyorum ama dahası yok kesinlikle :) aklıma geldikçe beslenme şeklimi ve yaptıklarımı paylaşırım umarım sizde paylasırsınızda bende deneyimlerinizden yararlanmıs olurum :)
Arkadaslar ne dersiniz, pazar gününe kadar katilanlar katilsin, onda sonrada sadece listedekilerle devam etsen ne dersiniz? Cünkü eger sonradan hep katilan kisiler olursa, hem adil olmayacak hemde liste karmasasi yasamayalim... ne diyorsunuz bu konuda? Fikirlerinizi almak isterim.. Bu arada konuyu ben acmadim, ama isterseniz listeyi ben yapayim? Yada baska birisi yapmak ister mi?
çok sevindim kızlar :) o halde hergün burda ne yedigimizi ufakta olsa günlük hareketlerimizi yazarsak cok daha etkili olur hem birbirimizin yanlıslarını düzeltir hemde destek oluruz birde haftada 1 günü tartılma günü yapalım ne dersiniz ? ben simdilik ne yedigimiyazıp cıkıyorum bugun cok yogunum ama aksam mutlaka girecegim sabah: 2 dil.kepekli ekmek 3 zeytin 1 yumurta domates salatalık bu kadr size sabırlı diyetler dilerim :)
Bugün yediklerimi yazayim
sabah: 1 seftali
ögle: iki lavas , domates, salatalik, peynir
ara: 1 avuc cekirdek
aksam: 1 tabak haslanmis sebze
1 litre su ictim, 2 bardak light cola
1 saat yürüdüm sabah.
kizlar benim ne olacak halim, fazla yiyemiorum, aninda catlayacak gibi oluyorum...eskiden ben deli gibi yerdim, niye böyle oldum anlamadim ya(((((((
kızlar beni de kabul edin aranıza.psikolojim mahvolmuş durumda.2 ay önce dukan diyeti yaptım olmadı dayanamadım.1 ay öncede özelde diyetisyene gittim ama 1 hafta yaptım 1 kilo verdim yürüyüş yapmadan,kayınvalidemgile gidince bırakmak zorunda kaldım.şimdi tekrar diyetime başlayacaktım ki,sizler çıktınız karşıma.hadi hep birlikte inşalla 20kg fazlam var,birbirimize destek olursak başarabilir.yarın yürüyüş bandımı da kurdurucamve cunartesi Allahın izniyle başlayacağım yürüyüşüme de.ama diyetime bugün başladım.
Şöyle söyleyim ceviz kadar falan :) Küçük sayılmaz mı :)
Akşam yemeğinden önce 1 saat yrüyüş yaptım.
Akşam:
2 kepçe tarhana çorbası
2 yemek kaşığı patates püresi
4 yemek kaşığı bulgur pilavı yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?