Fghthng'nin Diyet Günlüğü: 2 Ayda 10Kg

günde iki üc kere 15 dk yürüyüs, kilo vermene hicbir katkida bulunmaz.. Cünkü enerji yakimi, yag yakimi 45 dkdan sonra basliyor... 15 dk daha vucudun tam isinamadan yürüyüsü birakmis oluyorsun... En iyisi bir kere ama 45--60 dk yürüyüs yapman

canım çok isterdim yürümek ama aksam 7 de evde oluyorum ve sadece eve kadar yürüyebiliyorum mesafelerimi arttırmaya calısıyorum kilo vermeme yardımcı olmasada sıkılassam yeter

o kadarciktan birsey olmaz :) bes dakika yerinde kosarsin yeter pizza falan yeseydin fena olurdu

eger evde yürüyüs yapmak istersen, su evde yürüme videolari var..ismini unuttum simdi, onu dene hic olmazsa :)

Arkadaslar ne dersiniz, pazar gününe kadar katilanlar katilsin, onda sonrada sadece listedekilerle devam etsen ne dersiniz? Cünkü eger sonradan hep katilan kisiler olursa, hem adil olmayacak hemde liste karmasasi yasamayalim... ne diyorsunuz bu konuda? Fikirlerinizi almak isterim.. Bu arada konuyu ben acmadim, ama isterseniz listeyi ben yapayim? Yada baska birisi yapmak ister mi?

kızlar bu arada herkes kendinden bahsetsin mesela ben başlamak istiyorum ki birbirimizi daha iyi tanıyıp daha iyi motive olalım

benim diyete başlamamın sebebi birden kilo almam 1 ayda yaklaşık 6 kilo aldım bu yüzden artık bir dur demenin vakti gelmişti...
dediğim gibi öğrenci oldugum için çok sık yürüyüş falan yapamıyorum ama yediklerime çookça dikkat ediyorum herkes önümde çikolataları,bisküvileri yerken su içiyorumm ) abur cubur canavarıyım denilebilir yani ne kadar olsada doymam yerim bu yüzden şimdilik kendime haftada bir 1 parça bitter çikolatayı fazla görmüyorum ama dahası yok kesinlikle :) aklıma geldikçe beslenme şeklimi ve yaptıklarımı paylaşırım umarım sizde paylasırsınızda bende deneyimlerinizden yararlanmıs olurum :)

kahvaltin cok güzel doyurucu olmus ama ara ögün 4 kücük armut derken, gercekten bayagi kücükmüydüler?

Şöyle söyleyim ceviz kadar falan :) Küçük sayılmaz mı :)

Akşam yemeğinden önce 1 saat yrüyüş yaptım.

Akşam:

2 kepçe tarhana çorbası
2 yemek kaşığı patates püresi
4 yemek kaşığı bulgur pilavı yedim

listeyi sen hazırlamışsın sen devam ettir düzenli olsun aldığımız yolu görelim ona göre ayağımızı denk alalım :) ve bence de ilk tartı gününden sonra listedekilerle devam edelim senin için çok zor olur hem bizim için 50 günlük bir maraton olsun

Benim diyete başlama sebebim eşim. Aslında 20 kg verdim ama yeterli değil, bir 10 kilo daha versem güzel olacak.
2 aylık evliyim. 26 yaşındayım. Boyum 170, kilom dün tartıldığımda 82.7 idi.
Nişanlandığımda daha da kiloluydum. Zaten nişanlılık döneminde verdim 20 kiloyu.
Şimdi eşim görevde 1 aylık. Ona sürpriz yapmak istiyorum. İnşallah hedefime ulaşırım, yürüyüşün yanında bir de egzersiz yapmayı düşünüyorum ama başlayamadım henüz, daha sıkı bi vücut için egzersiz çok önemli..

Son düzenleme:

Haklısın canım. Ben 26 yaşındayım. İşten yeni ayrıldım. Evdeyim bir süre ara vereceğim.
Bu arada 2,5 aylık hamileyken kürtaj oldum. Mayıs ayında oldum.
Bebeğin kalbi hiç atmadı bu sebepten doktorlar aldı.
Bende kilolarımla öylece kalakaldım. Lisedeyken diyet yapmıştım. 3 ayda 65 kilodan 45 kiloya düşmüştüm.
Üniversitedeykende biber hapından kullanıp baya vermiştim. Ama zamanla hep geri geliyorlar :)

01.09.2012 günü yine başladım. 70 kilo ile start verdim. Bugün tartıldım 1 kilo gitmiş.

Ama tek başına olmuyor. Evdeyimde irademi sürekli ayakta tutmalıyım. Birbirimizi gaza getirmemiz çok önemli.
Ben sürekli netteyim. Sizi ve kendimi motive etmek için elimden ve dilimden geleni yaparım :)

Boy: 1.65 - Kilo: 69 - Yaş: 26 - Hedefim : 55:)))

Herkese başarılar

Bence uygundur, sonradan katılanlar olursa liste karışabilir, çünkü tarih tarih kilomuzu yazıyoruz.

kızlar bu kilo cetvelini nasıl yapıyorsunuz bana da öğretir misiniz?????????

Bugün yediklerimi yazayim

sabah: 1 seftali

ögle: iki lavas , domates, salatalik, peynir

ara: 1 avuc cekirdek

aksam: 1 tabak haslanmis sebze

1 litre su ictim, 2 bardak light cola

1 saat yürüdüm sabah.

kizlar benim ne olacak halim, fazla yiyemiorum, aninda catlayacak gibi oluyorum...eskiden ben deli gibi yerdim, niye böyle oldum anlamadim ya (((((((

Canım senin miden küçülmüş ondan fazla yiyemezsin. Amaç o zaten mideyi küçülttünmü sürekli formda kalırsın. Çünkü istesende fazla yiyemezsin :)

kızlar beni de kabul edin aranıza.psikolojim mahvolmuş durumda.2 ay önce dukan diyeti yaptım olmadı dayanamadım.1 ay öncede özelde diyetisyene gittim ama 1 hafta yaptım 1 kilo verdim yürüyüş yapmadan,kayınvalidemgile gidince bırakmak zorunda kaldım.şimdi tekrar diyetime başlayacaktım ki,sizler çıktınız karşıma.hadi hep birlikte inşalla 20kg fazlam var,birbirimize destek olursak başarabilir.yarın yürüyüş bandımı da kurdurucamve cunartesi Allahın izniyle başlayacağım yürüyüşüme de.ama diyetime bugün başladım.

bende kendimden bahsedeyim

bekarim, yas 26
boy 155 kisayim kisa :)
aslinda senelerdir vermeye calisan, ama birtürlü kafasinda bitiremeyenlerdeyim.
Ama hayatimda öyle degisiklikler olduki, mecbur kilo vermek gerektigine inaniyorum artik... Böyle kendime olan güvenim mutlaka yerine gelecektir. Aslinda toplamda 13-14 kg civari kilo vermek istiyorum...ama bayrama kadar 8-10 kg versim yeterli, gerisi zamanlada gidecektir, bir düzen oturttuktan sonra.

Insulin direncim var, ve laktoz intolrans var... ve kesinlikle kirmizi et tüketmiyorum. Anliyacaginiz beslenmem cok kötü...Buna dayanarakta demir eksikligim. Bunlarin hepsini dengeleyerek, birsekilde saglikli beslenrek ve sürekli spor yaparak verme niyetindeyim kilolarimi...ama daha tam olarak arastirma sürecindeyim (pazara kadar kesin bir sekilde size bildiririm)

Subatta 66 kiloydum, ama bazi sorunlarimdan dolayi yaklasik bu alti ay sürede kendiliginden 5 kilocuk gitmis zaten. Ama zaten hic istah kalmadi bende. Bunuda düzenlemem gerekiyor ki, tüm vitaminleri saglikli bir sekilde alayim. anliyacaginiz benim isim zor, ama imkansiz degil

hosgeldin kurtlu kiraz

bilgilerini verirsen, senide listeye alalim... birbirimize destek cikarsak hepberaber, bu kilolar bizden korksun..

yürüyüs bandinda hazirmis ohhhhhhh süper valla. Psikolojini bozma derim, bende bozdum ne oldu, dahada kötü oldu hersey. Olumlu olmaya calis, zor biliyorum.

Haklısın canım. Ben 26 yaşındayım. İşten yeni ayrıldım. Evdeyim bir süre ara vereceğim.
Bu arada 2,5 aylık hamileyken kürtaj oldum. Mayıs ayında oldum.
Bebeğin kalbi hiç atmadı bu sebepten doktorlar aldı.
Bende kilolarımla öylece kalakaldım. Lisedeyken diyet yapmıştım. 3 ayda 65 kilodan 45 kiloya düşmüştüm.
Üniversitedeykende biber hapından kullanıp baya vermiştim. Ama zamanla hep geri geliyorlar :)

01.09.2012 günü yine başladım. 70 kilo ile start verdim. Bugün tartıldım 1 kilo gitmiş.

Ama tek başına olmuyor. Evdeyimde irademi sürekli ayakta tutmalıyım. Birbirimizi gaza getirmemiz çok önemli.
Ben sürekli netteyim. Sizi ve kendimi motive etmek için elimden ve dilimden geleni yaparım :)

Boy: 1.65 - Kilo: 69 - Yaş: 26 - Hedefim : 55:)))

Herkese başarılar

canım öncelikle bebegine çok üzüldüm allah sabr versin sana ve eşine .(
benimde hedefim 50 birbirimize yakın hedeflerdeyiz umarım basarılı oluruz :)

benim aklima birsey takildi, aksam yemeginde sadece karbonhidrat tüketmissin. Yogurt, sebze, salata tarzi birsey yok.
bulgur iyi yaninda tavuk veya yoguert türkettseydin güzel olurdu.

hem bulgur, hem patates püresi hemde tarhana...bence dikkat et bu konuda hemde aksam yemeginde... Insulin direncim oldugu icin biliyorum, aksamlari aslinda en az derecede bunlardan tüketmeliyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…