Fibrocell Uygulaması -Kulak Arkasından Doku Alınarak Gençleştirme

:)) kesinlikle mucize gibi canım,,ben de bayramdan sonra gideceğim,,buluşup beraber mi gitsek :)),,aslı hanıma gideceğim önce,,tobb muayene ücreti olarak 270 tl rica ediyor :)) sahi vermedim de mi fiyatları,,
bak aslı hanım peşin 45001 tl kredi kartı 4800 tl,,,tobb etü 5750 tl ücret vermiş,

hadi yazışalım yine,,iyi bayramlar ,sevgilerrrrr :))

Canım özelden yazdım sana. Bu fiyatlar beni korkuttu :)) benim sulama kanalına dönmüş nazolabiallerime filan etki ederse, bakarız artık bi çaresine. Bu işlem daha çok senin gibi ihtiyacı olmayan fıstıklara yönelikmiş, cildin yaşlanmasını geciktirmek için.

Ben geçen yıl yaptırdım, doktorum estetik cerrah ve tanınmış bir dr , ama maalesef umduğum sonucu alamadım daha önce kendi yağımdan yine aynı doktora yüz dolgusu yaptırmıştım o
uygulamadan çok memnun kalmıştım ama fibrocelle bir işe yaramıyor maalesef, paranız boşa gitmesin.

Arkadaşlar başka yaptırıp sonuç alan var mı acaba?
Bugün mezoterapiye başladım.Vitamin ve hyluronik asitle bakım yapıldı ancak daha etkili yontemler varsa denemek istiyorum.Sertab Erener'de çok etkili olmuş gibi gorunuyor acaba onunki farklı bir uygulama mıydı?
İstanbul'da hangi doktora yaptırabilirim?

buuygulamayımı yaptırtmış.geçen gün yıl önceki halini gösterdiler daha yaşlı 11 yıl önce

buuygulamayımı yaptırtmış.geçen gün yıl önceki halini gösterdiler daha yaşlı 11 yıl önce

evet bu uygulamayı yaptırtmış..grupta pek yaptıran yok galiba..olsa fikir alırdık:(

ben prp yaptırmayı planlıyorum ama bakalım işller bi bitsin de yaza izinde ilgileneceğim

ben de düşünüyorum prp ama kalıcılık da istiyorum...kök hücrede 4-5 yıl sürüyor etkisi deniyor..

prp de hücreler kendini tedavi ediyor diye biliyorum
süresi vücuda bağlı değil mi

vücuda bağlı olsa da 1 yılı geçeceğini sanmam..enjekte edilen plazmanın belli bir etki süresi vardır ..yaptıranlar da uzn süreli etkiden bahsetmiyor:( keşke öyle olsa..

vücuda bağlı olsa da 1 yılı geçeceğini sanmam..enjekte edilen plazmanın belli bir etki süresi vardır ..yaptıranlar da uzn süreli etkiden bahsetmiyor:( keşke öyle olsa..

300 500 olsa üç ayda bir yaptıralım da 2000 euro dediler sürekli nerden bulalım o kadar parayı

300 500 olsa üç ayda bir yaptıralım da 2000 euro dediler sürekli nerden bulalım o kadar parayı

PRP o kadar pahalı mıymış?2000 lira civarında diye biliyodum ..kök hücre uygulaması da 4500-6000 arasında..yarın fiyatları telefonla öğreneyim merak ettim şimdi..

[ünlü bi cilt hekimi yapıyor netten görüp aradım 2000 euro dedi sekreteri

prp plazma tedavisi içindedi evet
sen dermatoloğunun numarasını yazar mısın bana yakın bi görüşeyim

prp plazma tedavisi içindedi evet
sen dermatoloğunun numarasını yazar mısın bana yakın bi görüşeyim

yazdım özelden..o fiyata yerinde olsam kök hücreyi denerim..dönüp dolaşıp yağ enjeksiyonu yaptırmazsam iyidir..

yazdım özelden..o fiyata yerinde olsam kök hücreyi denerim..dönüp dolaşıp yağ enjeksiyonu yaptırmazsam iyidir..

yağ enjeksiyonu yaptıranlar pişman oluyolar erirken şekilsiz eriyormuş bide durmuyomuş koyulduğu yerden kayıyormuş

yağ enjeksiyonu yaptıranlar pişman oluyolar erirken şekilsiz eriyormuş bide durmuyomuş koyulduğu yerden kayıyormuş

mikro yöntemle yani ince kanüller kullanılarak yapılanda kesinlikle kayma olmuyormuş..Naci Bey kendi yaptığında yağların kesinlikle kaymadığını söylemişti..çok usta bir hekimin incelikle çalışması gerekiyor sanırım..keşke enjektör kullanılabilse o zaman tamamen dolgu gibi olur ama ince de olsa kanül kullanılıyor.nedenini bilmiyorum..belki çok ince olursa hücreler zarar görüyordur..

mikro yöntemle yani ince kanüller kullanılarak yapılanda kesinlikle kayma olmuyormuş..Naci Bey kendi yaptığında yağların kesinlikle kaymadığını söylemişti..çok usta bir hekimin incelikle çalışması gerekiyor sanırım..keşke enjektör kullanılabilse o zaman tamamen dolgu gibi olur ama ince de olsa kanül kullanılıyor.nedenini bilmiyorum..belki çok ince olursa hücreler zarar görüyordur..

canım numarasını verdiğin kiliniği aradım.görüştüm randevu için arayacağım yarın.gitmeyekarar verdim.650 lira dedi ama tek enjeksiyon fiyatı dedi sanırım en ez üç tane yaptırtmak gerekiyo.650*3 =1950 ye geliyor

Son düzenleyen: Moderatör:
canım numarasını verdiğin kiliniği aradım.görüştüm randevu için arayacağım yarın.gitmeyekarar verdim.650 lira dedi ama tek enjeksiyon fiyatı dedi sanırım en ez üç tane yaptırtmak gerekiyo.650*3 =1950 ye geliyor

tamam canım..çok güvendiğim bir hekimdir.prof zaten..riskli hiçbir işlemi uygulamıyor..ah akılsız kafam.radyofrekans filan yok örneğin.thermage'i da önermiyor ..onda yoksa vardır bir bildiği değil mi....yine de sor soruştur ..prp'yi iğneyle uyguluyor..bazı arkadaşlar dermarollerla uygulananın daha etkili oldugunu yazmıştı..her şeyi sor ayrıntılı olarak..yaptırırsan da haber verirsin değil mi?ben de denerim belki..

Back
X