• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikir alışverişii

Madem tesbih gibi el emeyi bişeyler istiyosunuz bence yine beyendiğiniz taşlarlar bileklik yapın
Bu aralar moda onlar evet taşlı bilekliklerden almıştım ama kendimin yapması daha özel olur heralde olmazsa öyle bişey yapayım başka aklıma bişey gelmiyor. Erkeklere öyle süslü püslü bişiler süsleyip vermeyi sevmiyorum ben.

Sevgi kavanozu yapabilirsin. yani bana yapılsa çok hoşuma gider doğrusu ama sevgilin de romantik bi tipse beğenir sanırım böyle tatlı pembr bi kavanoz alıyorsum içine de kalpli kartlar atıyorsun üstüne ister sizin aranızda geçen özel bi anı ister bi sevgi cümlesi isterden de anlamlı güzel bi söz yazarsın. yani tespih bana banal geldi ama sen bilirsin yine de

Tesbih almak istiyorsanız internetten sipariş verin bence el yapımı çok düzgün olmayabilir.
Ama sonuçta alıp odasına falan koyar veya arabasına, başka kullanabileceği birşey alsanız mesela saat gibi.
Saatlerin içine resim yerleştirebiliyor onlar daha ilgi çekici.

Bence başka hediye düşünün yada biraz bahsedin fikir verelim
Yani dediğim gibi kıyafet şu bu hep yapılan şeyler e sagolsun o da bana yapınca bende bikere özel bişey yapmak istiyorum ama ne olabilir hiç bilmiyorum. Kutunun içine bi şeyler koyup süslemek erkeklere göre hediye değil bence bende yaparken zevk almam açıkcası..

Tesbih almak istiyorsanız internetten sipariş verin bence el yapımı çok düzgün olmayabilir.
Ama sonuçta alıp odasına falan koyar veya arabasına, başka kullanabileceği birşey alsanız mesela saat gibi.
Saatlerin içine resim yerleştirebiliyor onlar daha ilgi çekici.
Saat aldım ama resim koydurmayı düşündüm sonra acaba dışardan hoş görünür mü dedim. Ne bileyim sanki alnımıza bakın sevgilim var gibi bi imaj oluştursun da istemedim :D

Sevgi kavanozu yapabilirsin. yani bana yapılsa çok hoşuma gider doğrusu ama sevgilin de romantik bi tipse beğenir sanırım böyle tatlı pembr bi kavanoz alıyorsum içine de kalpli kartlar atıyorsun üstüne ister sizin aranızda geçen özel bi anı ister bi sevgi cümlesi isterden de anlamlı güzel bi söz yazarsın. yani tespih bana banal geldi ama sen bilirsin yine de
Bahsettiginiz fikir güzel ama bana yapılırsa :D Erkeklerin çok hoşuna gidecegini düşünmüyorum. Mesela bazen şiir yazarım sever hatta uzun zmaan olunca bişiler yazda okumayalı oldu baya der ama öyle çok not yazmak bana göre değil sanrım . Karikatür gibi eglenceli bi şey olsa diyorum ama kafamda tam oturtamıyorum nasıl bir şey yapsam diye

Saat aldım ama resim koydurmayı düşündüm sonra acaba dışardan hoş görünür mü dedim. Ne bileyim sanki alnımıza bakın sevgilim var gibi bi imaj oluştursun da istemedim :KK70:

Boynuna asmayacak ki koluna takacak :KK48:
Bence hoş olurdu, her baktığında hem saat hem resminiz.
Hadi isim falan yazdırsan dediğin gibi olurdu ama fotoğraf güzel olurdu bence.
Ama tabi saat almışsın bir daha gerek yok.
Yastığa resminizi bastır uyandığında görür duygulanır özler falan :KK53:
Ben illa bir resim bastırtacam sana inat ettim :p

Boynuna asmayacak ki koluna takacak :KK48:
Bence hoş olurdu, her baktığında hem saat hem resminiz.
Hadi isim falan yazdırsan dediğin gibi olurdu ama fotoğraf güzel olurdu bence.
Ama tabi saat almışsın bir daha gerek yok.
Yastığa resminizi bastır uyandığında görür duygulanır özler falan :KK53:
Ben illa bir resim bastırtacam sana inat ettim :p
Yanında bi de tişörte bastırayım seni mi kıracagım kız :D çok kıskandıgım ortamda giydiririm hahahahah

Yanında bi de tişörte bastırayım seni mi kıracagım kız :KK70: çok kıskandıgım ortamda giydiririm hahahahah

Şu güneşte renk değiştiren tişörtler var ya ondan yaptır özel olarak görüş firmayla :p
Normal düz bir tişört sansın güneşte ben aşkımı çok seviyorum gibisine bi yazı çıksın artık ne zaman farkederse :KK53:

Şu güneşte renk değiştiren tişörtler var ya ondan yaptır özel olarak görüş firmayla :p
Normal düz bir tişört sansın güneşte ben aşkımı çok seviyorum gibisine bi yazı çıksın artık ne zaman farkederse :KK53:
:KK9::KK9::KK9:vallahi bu kk kadınlarında yok yok nerden geldi aklına çok hoşsun cidden yaa . Sanırım gerçek hayatta cıvıl cıvıl bi insansın :KK71:

:KK9::KK9::KK9:vallahi bu kk kadınlarında yok yok nerden geldi aklına çok hoşsun cidden yaa . Sanırım gerçek hayatta cıvıl cıvıl bi insansın :KK71:

Gerektiğince, teşekkür ederim :KK19:
böyle şeylere aklım iyi çalışır heheh yardım istediğinde sorabilirsin :KK52::KK45:

Benim yaptığım en marjinal şey tanımadığım insanlara onu sevdiğimi söyletip videoya çekmek olmuştu. Başka da fikir çıkmadı o günden sonra.
Ve bide ayrıldık, emeğime yazık oldu :63::KK53:

Siz birşey çizin , ikinizle ilgili onu tişörte veya kravata bastırın. Ben yapmıştım çok hoş oldu.
Çift yaptırmıştım. Kendime ve eşime. İkiside farklı ama tamamlayıcıydı.

benim eşim bayılır tespihlere
gördüğü güzel taşı olan tespihleri alır ya da hediye ederler tuhaf gelmedi bana tespih fikri
gerçek taştan güzel bir tespih alabilirsiniz

COCUK BOL BOL SABIR ÇEKMESİN SONRA :KK49: ŞAKA Bİ YANA HAZR AL YA BU DEVİRDE KM MANİDARLIĞI EL EMEĞİNİ ÖNEMSİYOR Kİ

Ben erkekte tesbihi seviyorum ya.
Eger kullaniyorsa cok da sevecegi bir hediye olur ama kullanmiyorsa ne alaka gibi.
Bi tane vardi adini unuttum, renk degistiyor yaga falan batiriliyor oyle ozellikli bir seydi. Onu kocama sorucam aksam yazarim.
Onun disinda oltu tasi ya da firuze diyorum ben.

Back
X