Fikir almak için burdayım

abi dediginiz kisi gercekten asılıyormu bilemem ama arkadaşınız çok tehlikeli.
işi gücü bırakmış millet bir birine nasıl davraniyor derdine düşmüş.
dedikoducu olduğunada kalıbımı basarım.
yerinizde olsam iş dışında samimiyet kurmam.
birde bazi insanlar iş yerlerinde birilerinin (özellikle kendinden ustun gorduklerinin ) ayağını kaydirmaya bayılır ve bunu yapmak icinde her yolu mübah görürler arkadaşınızda tam olarak boyle biri dikkat edin derim

Son olanları yazmak istiyorum
Bu durumu ilk önce eşimle paylaştım. Eşim arkadaşıma çok kızdı ve abiye söyle bilsin nasıl biri olduğunu dedi, bende zaten anlatmak istediğim için abiyi kimse yokken çağırdım ve herşeyi anlattım. Seni uyarmak için bu konuşmayı yapıyorum.ben gerekli cevabı verdim. Eşin duyarsa yanlış anlar böyle şeyler olsun istemiyorum. Ben eşimle konuştum o bana konuşmamı söyledi dedim
Bana çok şaşırdım ben herkese aynı şekilde davranıyorum dedi, bekar olsaydık tamam ama evliyken böyle şey olur mu sonu hiç bir zaman iyi olmaz, onun niyeti kötü olduğu için herkesi kendi gibi sanıyor dedi. Kesinlikle söylemiceksin dedim tamam dedi
Ve 2 saat sonra aşağıdan bağırma sesleri geldi ben duydum, o benim kardeşim gibi sen nasıl bu yakıştırmayı yaparsın dedi. Arkadaşım ben zaafı var vs dedi. Daha fazla dinlemedim zaten
Yukarıya çıktıklarında hani söylemicektin dedim iyi oldu ağzının payını verdim dedi
Mesai bitmişti ve arkadaşım sert bir şekilde çıktı gitti
Kaç senelik arkadaşlık bitti ama anlattığım için çok rahatladım.onunda bilmesini istiyordum. Ama her gün yüz yüze nasıl bakılıcak bilmiyorum. İkiside yanımda çalışıyor

Başkalarının yanında sözünüzü kestiğinde bir şey konuşuyorduk ne söyleyeceksen birazdan söyler misin tarzında bir şey söyleyip bozun derim.
Yaptığı şeyin farkında olduğunuzu bilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…