Fikir almak istiyorum?

Siz okb olduğumuzdan emin misiniz? Aynısından bende de var da basamak sayıyorum, el yıkıyorum, çizgilere basmıyorum falan. Kimsenin hayatını kaydırmadım
okb farklı türlerde ortaya çıkabiliyor, düşünsel bir okb olabilir. borderline kişilik bozukluğu da olabilir. daha olası olan kızın dümdüz kötü bir insan olması. her şeyi hastalıkla açıklamamak lazım, psikolojik sorunlarla boğuşanların genelde başkalarına kötülük yapacak hali olmuyor, zararları kendilerine oluyor. bazı insanlar sadece dümdüz kötüdür.
Bu arada umarım beyefendi mahkemeye verir konu sahibi tacizci hanımefendiyi.

senin yaptıklarin normal yani? Adı üstünde okb benimki sadece biraz ilerlemisi senin kompulsif davranislarin sabit mi kalacak saniyorsun da hastalığımın getirdigi ritüellerle aklın sıra şaka yapıyorsun anlamadim
tanınızı kim koydu? tedavi alıyor musunuz? kusura bakmayın ama bir tanınız olsa dahi okb insanın iradesini bozan, gerçekliği değerlendirmesini engelleyen bir şey değildir. ne yaptığınızı bilerek yapıyorsunuz. biri size dava açsa "bende okb var, ondan yaptım" diyemezsiniz, ceza alırsınız. bence silkinip kendinize gelin ağır bedelleri olabiliecek şeyler yapıyorsunuz.
ikincil kazançlar dediğimiz kavramı araştırmanızı öneririm çünkü yaptığınız şey tam olarak bu.

kendisi aradı diyorum konuşmak istediğini söyledi?

Tamam da sorma gereği neden duyuyosun belki sevgilisi var seni ilgilendirmez ki çocuğu haklı buldum rahatsız edilmek istemiyor.Etme.

Yoo ilaçlar gayet iradeyi mahveden bı şey mahkemede ilaç kullanman zaten ceza indirimi getiren bir şey akli dengenin olmaması dediğin gibi okb farklı türde ortaya çıkabiliyor insanları da takıntı yapabiliyorsun ve en az 5 doktor bana okb tehsisi koydu yani sen neye göre değerlendiriyorsun? Ben okbm var ondan yaptım demiyorum zaten hatamin farkındayim inan insan bazen kötü dönemlerinde asla yapmak istemeyeceği şeyler yapıyor seni hayal kırıklığına uğratmak istemem ama çocuk asla beni şikayet etmeyi düşünmüyor hatta konuşmak istiyor kötü dilek sahibini bulur derler

Ayrıca taciz seni istemeyen insanı rahatsız etmektir çocuk beni istiyoedu rahatsız ettiğim dönemlerde saatlerce konuşuyordu demek ki buna tam da bı tacız denmezmis

Okb için hangi ilaçları kullanıyorsunuz iradeyi mahvedip ceza indirimi almanızı sağlayacak?

Yaptığınızın sorumluluğunu alıyorsanız ve pişmansanız hiçbir sorun yok, herkes hata yapabilir ama herkes birilerinin hayatını mahvetmeyi kafaya koymaz. Bunun bir hata olduğunu kabul etmeniz iyi bir şey ama keşke yapmasaydınız. Ve ilaçlar iradeyi mahvetmiyor, okb psikotik bir rahatsızlık değildir ama size oturup saatlerce psikopatoloji anlatacak halim yok. Yine de okb zorlayıcı ve tedavisi emek isteyen bir şey, ilaç almanıza sevindim. Defansif olmanıza gerek yok, kötülüğünüzü istemem. Şikayet edilmeniz bir ṣeyleri idrak etmenizi sağlar diye düşünüyorum yalnızca. Ben niye üzüleyim, bunları deneyimleyen ben değilim. Sağlıklı günler diliyorum

Hata evet iğrenç derecede kötü bı hata asla aksini iddia etmem belki hatadan da ötesi ama düzeltmek istiyor olmam bir adım pişmanlık duymak da çok önemli dediğim gibi insanlar çok kötü şeyler yapabiliyor yanlış dönemlerinde bende bi intikam hırsına kapıldım hasta olduğum için de yaptım demiyorum sadece burda hastalığın etkisi onu takıntı haline getirmiş olmam ki bu da büyük bir etken teşekkür ediyorum bende sağlıklı günler diliyorum

Yapışkan misin ablacım her yerden engelleyen adamı hala nie rahatsız ediyosun acilen hayatta tek erkek modundan çik önüne bak etraf adam dolu yaa

Engellemek bir tepki bir his belirtisidir. O kadar umursamaz ve o kadar bitirmiş sizi üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…