Fikir almak istiyorum?

eski sevgilime çok kötülük yapmıştım neyse beş aydır hiç yazmamıştım zaten engelliydim her yerden
Bugün ilk kez yazdım üniversite sonucunu sordum normalde beni direkt engellerdi ama bu kez şey dedi numarami engellersen sevinirim o günler geçti ama yani normalde tek kelime etmeden engelleyen insan neden bu kez benim engellememi istiyor
Eki Görüntüle 3290090
Naz yapıyor bence devam etmelisin

Çocuk bıkmış sizden engellemeye bile uğraşmak istemiyor.
Kendinize saygınız olsun.

cocuga yapabileceğim her türlü kotulugu yaptım iftira ihanet darp tehdit taciz ailesini polislik ypama arkadasları ile arasını bozma vs her sey gercekten 1 sene boyunca cocugun hayatını mahvetmek icin yapabilecegim her seyi yaptım

Yetmezz. ihaleye fesat karıştırmak, yetim hakkı yemek, metalci konserlerinde civciv ezmek vb. kötülükler varken çabuk pes etmişsiniz :işsiz:

eski sevgilime çok kötülük yapmıştım neyse beş aydır hiç yazmamıştım zaten engelliydim her yerden
Bugün ilk kez yazdım üniversite sonucunu sordum normalde beni direkt engellerdi ama bu kez şey dedi numarami engellersen sevinirim o günler geçti ama yani normalde tek kelime etmeden engelleyen insan neden bu kez benim engellememi istiyor
Eki Görüntüle 3290090
O küllüğü arada bi yıkayın eğer evinizse. Kafe tarzı bi yerse rica edin değiştirsinler o ne be katman katman olmuş.

Siz okb olduğumuzdan emin misiniz? Aynısından bende de var da basamak sayıyorum, el yıkıyorum, çizgilere basmıyorum falan. Kimsenin hayatını kaydırmadım 🥲
bende boynumu belli sayılarda bı Anda sağ sol yapıyordum adimlarimi sayiyodum ve eşit miktarda bastigimi hissetmeye çalışıyordum tüylerimi yoluyodum bı yere dokununca diğer elimle de dokunup sonra iki elimle de beş on kere dokunuyodum biri bişi diyince kafamda en az bı ay her gün bin kere tekrar ediyodum çok şükür atlattım

Fotoğraftaki en önemli konu o.
Ona baktım ben de ilk insan o şeyi salonuna bile sokmamalı içerde birikip kokuyor. Ben sigara içen bir insan olmama rağmen sadece mutfakta be balkonda içiyorum koku gitmesin diye. Yıllardır yıkanmıyordur o şeyin içi dışı eminim 😂

Ona baktım ben de ilk insan o şeyi salonuna bile sokmamalı içerde birikip kokuyor. Ben sigara içen bir insan olmama rağmen sadece mutfakta be balkonda içiyorum koku gitmesin diye. Yıllardır yıkanmıyordur o şeyin içi dışı eminim 😂
Mikrop kaparsın bi kere 1000 kişinin nefesi vardır o küllükte ya öff.

:D küllük zaten balkonda? Ve her hafta yıkanıyor ama küller yapıştığı için çıkmıyor

Back
X