- 24 Haziran 2023
- 1.669
- 5.898
- 73
Daha kotu. Adam siz oldugunuzu anlamis cocugun sapigi olmayin bosverin gecmise gecmis olsun.Farklı numaradan yazdım tanımamazliktan gelmedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha kotu. Adam siz oldugunuzu anlamis cocugun sapigi olmayin bosverin gecmise gecmis olsun.Farklı numaradan yazdım tanımamazliktan gelmedi
sanırım aklımdan zorum var
Eli varmıyordur. Bence sana hala aşık.normalde tek kelime etmeden engelleyen insan neden bu kez benim engellememi istiyor
Bence de askim benimmmmyaEli varmıyordur. Bence sana hala aşık.![]()
Naz yapıyor bence devam etmelisineski sevgilime çok kötülük yapmıştım neyse beş aydır hiç yazmamıştım zaten engelliydim her yerden
Bugün ilk kez yazdım üniversite sonucunu sordum normalde beni direkt engellerdi ama bu kez şey dedi numarami engellersen sevinirim o günler geçti ama yani normalde tek kelime etmeden engelleyen insan neden bu kez benim engellememi istiyor
Eki Görüntüle 3290090
bana da öyle geldiNaz yapıyor bence devam etmelisin
engellemekten bikmak?Kabus gibi çöktün adamın hayatına rahat bırak artık istemiyor işte midesi bulanmış seni engellemekten bile, rahat bırak adamı
cocuga yapabileceğim her türlü kotulugu yaptım iftira ihanet darp tehdit taciz ailesini polislik ypama arkadasları ile arasını bozma vs her sey gercekten 1 sene boyunca cocugun hayatını mahvetmek icin yapabilecegim her seyi yaptım
yapmadigimi kim söylediYetmezz. Daha ihaleye fesat karıştırmak, yetim hakkı yemek, metalci konserlerinde civciv ezmek varken çabuk pes etmişsiniz![]()
O küllüğü arada bi yıkayın eğer evinizse. Kafe tarzı bi yerse rica edin değiştirsinler o ne be katman katman olmuş.eski sevgilime çok kötülük yapmıştım neyse beş aydır hiç yazmamıştım zaten engelliydim her yerden
Bugün ilk kez yazdım üniversite sonucunu sordum normalde beni direkt engellerdi ama bu kez şey dedi numarami engellersen sevinirim o günler geçti ama yani normalde tek kelime etmeden engelleyen insan neden bu kez benim engellememi istiyor
Eki Görüntüle 3290090
yav o mu konuO küllüğü arada bi yıkayın eğer evinizse. Kafe tarzı bi yerse rica edin değiştirsinler o ne be katman katman olmuş.
yapmadigimi kim söyledi![]()
Fotoğraftaki en önemli konu o.yav o mu konu
Her yerden hortlamandan bıkmış yani. Anlamıyor musun seni istemediğini neyine umutlanıyorsun?engellemekten bikmak?
bende boynumu belli sayılarda bı Anda sağ sol yapıyordum adimlarimi sayiyodum ve eşit miktarda bastigimi hissetmeye çalışıyordum tüylerimi yoluyodum bı yere dokununca diğer elimle de dokunup sonra iki elimle de beş on kere dokunuyodum biri bişi diyince kafamda en az bı ay her gün bin kere tekrar ediyodum çok şükür atlattımSiz okb olduğumuzdan emin misiniz? Aynısından bende de var da basamak sayıyorum, el yıkıyorum, çizgilere basmıyorum falan. Kimsenin hayatını kaydırmadım![]()
Ona baktım ben de ilk insan o şeyi salonuna bile sokmamalı içerde birikip kokuyor. Ben sigara içen bir insan olmama rağmen sadece mutfakta be balkonda içiyorum koku gitmesin diye. Yıllardır yıkanmıyordur o şeyin içi dışı eminimFotoğraftaki en önemli konu o.
Mikrop kaparsın bi kere 1000 kişinin nefesi vardır o küllükte ya öff.Ona baktım ben de ilk insan o şeyi salonuna bile sokmamalı içerde birikip kokuyor. Ben sigara içen bir insan olmama rağmen sadece mutfakta be balkonda içiyorum koku gitmesin diye. Yıllardır yıkanmıyordur o şeyin içi dışı eminim![]()
Ona baktım ben de ilk insan o şeyi salonuna bile sokmamalı içerde birikip kokuyor. Ben sigara içen bir insan olmama rağmen sadece mutfakta be balkonda içiyorum koku gitmesin diye. Yıllardır yıkanmıyordur o şeyin içi dışı eminim![]()