• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikir almak istiyorum

hellomy99

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2025
16
11
3
26
Merhaba 8+5 günlük hamileyim bebeğin nabzı 175 atıyor iyi dedi doktor ama bugün doktorum ultrasonda bakarken rahimde kasılmalar var dedi hamileliğimin en başından beri ağrım da oluyor sürekli böyle bir durum yaşayan anneler var mı daha önce ne yapmalıyım fikir verin lütfen tecrübeye ihtiyacım var

Merhaba 8+5 günlük hamileyim bebeğin nabzı 175 atıyor iyi dedi doktor ama bugün doktorum ultrasonda bakarken rahimde kasılmalar var dedi hamileliğimin en başından beri ağrım da oluyor sürekli böyle bir durum yaşayan anneler var mı daha önce ne yapmalıyım fikir verin lütfen tecrübeye ihtiyacım var
Bol bol dinlenin bence kasılmayı tetikleyeb şeyler yapmayın cinsellik vs gibi

Hayır haftaya tekrar gel dedi D vitaminime baktı o da 3.37 çıktı normalde min 30 olmalıymış benim baya düşük haftaya göstericem sonucumu da düşüğe mi sebep olur bu durum
hayır d vitamini sizde ve bebekte sağlık sorunlarına sebep olabilir. ama düsüğe sebep olmaz.

kasılmalar düsüğe sebep olabilir. son haftalara kadar kasılma olması istenmez. doktor sizi nstye bağladı mı? belki de çok güçlü kasılmalar olmadığı için ciddiye almadı bilemiyorum.

vitaminlerinizi aksatmadan için. insallah iyi olur her sey

Back
X