- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.503
- 88
- Konu Sahibi Hebehubele
-
Yok canım o kısmetsizlik değil. İş yok, gerçekten yok...halkla ilişkiler lisans mezunuyum, yüksek lisansım ve formasyonum da var.
son senemde özel bir şirketin kurumsal iletişim departmanına stajyer olarak girdim, orda 5 yıl uzman pozisyonunda çalıştım, sonra bir ajansta 5 yıl kıdemli uzman olarak çalıştım, doğum yaptım işten ayrıldım, 6 ay önce iş aramaya başladım işsizim.
elimde bilmemkaç tane yabancı dil sertifikası, koçluk eğitimleri, iletişim seminer sertifikaları, motivasyon ve takım çalışmaları eğitmenlik sertifikası vs vs sürüyle sertifika var, hiçbiri işe yaramıyor sanırım aşırı kısmetsizim
halkla ilişkiler lisans mezunuyum, yüksek lisansım ve formasyonum da var.
son senemde özel bir şirketin kurumsal iletişim departmanına stajyer olarak girdim, orda 5 yıl uzman pozisyonunda çalıştım, sonra bir ajansta 5 yıl kıdemli uzman olarak çalıştım, doğum yaptım işten ayrıldım, 6 ay önce iş aramaya başladım işsizim.
elimde bilmemkaç tane yabancı dil sertifikası, koçluk eğitimleri, iletişim seminer sertifikaları, motivasyon ve takım çalışmaları eğitmenlik sertifikası vs vs sürüyle sertifika var, hiçbiri işe yaramıyor sanırım aşırı kısmetsizim
Ücretsiz izinle evde oturuyor ve icra müdürü olarak görev yapıyorum. Söylenişi insanları ilk başta korkutuyor. Zor bir meslek bir bayan için özellikle. Kısa yolunu istersen açık öğretimden adalet okuyup adalet bakanlığının açtığı icra müdür ve yardımcılığı sınavına girebilirsin. Benim tavsiyem açık öğretimden bir bölüm okuyup kpss ve benzeri sinavlara girebilirsin yoksa bu zamanda kimse sertifikaymış kursmuş bunlara bakarak iş vermiyor..
Canım bişey soracağım normal düz lise yada açık öğretim düz lise okuyan da AOF de adalet okuyabilir mi[/QUOTE
Atanamadıysanız akademisyenliği deneyin. Yaşınız çok geçmemiş belki olur. Öyp yok artık ama madem temiz bir başlangıç yapacaksınız küçük bir ile gidip oradaki üniversitede çalışabilirsiniz. Kazanma ihtimaliniz daha yüksek olur.Hanımlar evdeyim şuan ve atanamadım . İş yapmak istiyorum kendimi geliştirmek bir şekilde bir yerlere gelip kendi ayaklarımın üzerinde durmak istiyorum
Kendimce imkanlarım var
Çalışmak istiyorum
Gerçekten nitelikli bir işte çalışmak istiyorum. Market kasiyerlik satış danışmanlığı gibi işler düşünmüyorum yapacağım işler değil.
Sizler ne iş yapıyorsunuz nasıl bu pozisyonlara geldiniz kendinizı nasıl geliştirdiniz? Hangi bölüm bitirdiniz ne tür kurslara gittiniz bunları çok merak ediyorum.
Yaşım 26 buna rağmen hala bişeyler için erken olduğunu düşünüyorum yapabilirim diye düşünüyorum bana fikir verebilir misiniz ?
Eşimle büyük ihtimal boşanmaya gidecek evliliğimiz.
Evde oturup bunu beklemek istemiyorum
Bi yerden başlamalıyım diye düşünuyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum tek sorunum bu yardımcı olursanız çok sevinirim
Sagol canim bilgilendirdiğin için :)Fark etmiyor bildiğim kadarıyla. Adaletin hem örgün hemde açıköğretimi var bunlara adalet meslek liseliler sınavsız geçiş yapabiliyor diğer lise mezunları da alan dışı tercih yaptıkları için puanları kırılarak yerleştiriliyor.
Yok canım o kısmetsizlik değil. İş yok, gerçekten yok...
Ya ne kadar başarılısınız belli ki, işverenler için büyük kayıp. Son zamanlarda iş bulmak gerçekten çok çok sıkıntılı, umarım hak ettiğiniz emeği aldığınız bir işe başlarsınız en kısa zamanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?