Fikir almak istiyorum

cnm yuksek lısans yaparken takıcılıkla basladım. komık bır rakama parttıme calısıyordum malum okul ve iş bır arada goturuyordum. sonra o iş benı sıkmaya baslayınca herturlu ıse basvurdum. hatta kendı bolumumle alakalı kadrolara basvurdum ama kısmet olmadı yoksa toefl gre yds ales ne varsan var bende bır ara yurtdısında doktora egıtımı için basvurmustum ama okuldan ret yemıstım. doktora yapıyorum suanda turkıyede. ve ıyı bır kargoda operasyon bolumde yıne parttıme calısıyorum. ama martta ıstıfamı verecegım cunku kadroya atanmayı beklıyorum. uzman olarak bir unıv e atanmaya hak kazandım ama guvenlık arastırmasını beklıyorum. allahın ıznıyle 3 4 ay sonra atanacagım.

sana tavsıyem ne ıstedıgıne karar ver once. devlet mı ozel mı ona gore de sınavlara gırersın yada basvurular yaparsın. ve allaha guven yasadıgımız surece allah bızım rızkımızı planlamıstır.

Kesinliklee bende böyle düşünüyorum devamm etsek bile kendime güvenim olur belki herşey farklı olur
Maşallah gerçekten basarilarinza. Yaşadığınız yerden mikaynaklı bu durum ?
Bende bu şekilde düşünüyorum ama nerden başlasam diye fikir almak istedim
Bende ayni durumdayım yaşım 26.Tipki senin gibi oyle market magaza tipi yerler istemiyorum.İnsan 4 yil okuyup oyle isler yapmak istemiyor.Gerci artik oralara işe girmek bile zor.Bir yandan da yas ilerliyor zor gerçekten.
Yaş ilerliyor öylece bakakalıyoruz. Gerekirse açıktan üniversite okuyacağım tekrar
Yok ama başlangıç yapmayı düşünüyorum üniversite için

Maşallah gerçekten basarilarinza. Yaşadığınız yerden mikaynaklı bu durum ?

çok teşekkür ederim :) istanbulda yaşıyorum, sadece kariyer siteleriyle sınırlı da kalmıyorum, şirketlerin insan kaynaklarıyla direk iletişime geçiyorum, arkadaşlarım aracılığıyla ayarlamaya çalışıyorum ama olmuyor bir türlü, hani gitsem görüşsem içim yanmayacak, son 2 ayda 1 yerle görüşmeye gittim sadece, özgeçmişimi görüntülemiyorlar ki çağırsınlar, şaka gibi...

Gerçekten şaka gibi hele ki ıstanbul gibi bi yerde. Nasip mi kapanmış nedir :)

Hangi bölüm bitirdiniz ne atanamadiniz? Bende atanamadim daha ama denicem tekrardan insallaah. Olmadı alternatifler değerlendirilir tabiki.

Ben de bu aralar kafayı üniversitenin yakınına gözleme börek dükkanı açmaya taktım. Çocuğum büyüsün icraate geçeceğim
İnşallah Allah fırsat versin kolaylik versin canimm :)

Var bende bir kismetsizlik o kesin
Bu yil cok arizali geciyor zaten, bi canimiz kaldi o sagolsun diyorum artik, diger her sey çöp
Aslında öyle Allah sağlık huzur versin canım bi kaç sene bizi mahvetti zaten genel bi kismetsizlik var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…