fikir almaya o kadar ihtiyacım var ki lütfen bi şeyler söleyin :(((((

herşeyden önce sen ve senin düşüncelerin önemli ama benim sana tavsiyem de yine bu yönde yani sen kendin hiçbirşeyden değerli değilsin tamam o kızlarla birşey yaşamamış olabilir benim için şahsen kendi yerime koyduğumda yeltenmesi bile yeter bu ilişkiyi kafamda bitirebilmek için senin de öyle yapmanı ve bence aramamanı öneririm hani ne derece ciddi boyutta ilişkiniz bilemem ama çok ciddiyse ilerisi için evlendiğinizi farz edelim şu an kullandığı maddeleri bile belki sorun yaratır hayatınızda sorun yaşadınız hemen onlara başvuracak belki ve yine büyük sorun o yüzden işin başındayken çok fazla üzülmeden bitirmen yönünde benim tavsiyem sana hakkında en hayırlısı olsun inşallah

amin canım hepimizin hakkında hayrlısını versin Rabbim. bende aynı düşüncedeydim benden başkasıyla olabilme ihtimalini bile düşünmüş oysa ben asla yapmaz derken kendimden çok ona güvenirken yapmış şimdi diyorum kim bilir bilmediğim neler var daha diye...zaten en ufak kavgalarımızda teselliyi alkolde bulur olmuştu evlendiğimizde tam manasıyla elinde olcağım için çok daha kötü şeyler yapabilmesi tabi ki kaçınılmaz Allah'ıma dua ediyorum dilerim bir an evvel gönlümden ve aklımdan alır O nu avunurum yoklugunda ......

bu ilişki sana zarardan başka bişey vermez canım..
doğumgününü falan da kutlamana gerek yok..

amin canım inşallah.yani haklısın bilmediğin daha neler olabilir bilemezsin bu bile senin içini kemirir durur bu bile sorun yani.inşallah canım kısa zamanda gönlünden de aklından da çıkar sen de seviyorsan belki zor oluyor bu durum ama oluyor sonunda bu durumu yaşadım çok iyi bilirim. ama unutacaksın inşallah ve daha iyi insanalrla karşılaşacaksın

Herşey de bir hayır varmış.Olmamış demek ki senin içiin hayırlı olan böylesi ve onunla değil.Bence hiçbirşey yapma geleceğine bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…