• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikir arkadaşlar lütfen...

beyel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2009
257
0
96
İstanbul
ben boşanmış bir bayanım ve hayatıma girmek üzere olan biri var ve onun 2 çocuğu var çocukları anneleri ile birlikte yurtdışında yaşıyor.ama ben kişiye karşı çok güzel şeyler hissediyorum gerçekten yanında mutlu olduğumu hissediyorum...ama tam anlamı ile devam ettirip ettirmemek konusunda kararsız kaldım...aslında kalbim önemli değil diyor ama yakınlarım sonra sorun olacağını söylüyor...2. bir hatayı sanırım kaldıramam...fikirlerinize ihtiyacım var arkadaşlar şimdiden teşekkürşakkıdı ederim

acele etmeden birbirinizi iyice taniyana dek gorusun , kimse hata yapmayi istemez tabiki...ozellikle ayni hatayi ....kalbinizin onemli degil dedigi sey , o kisinin cocuklari sanirim. onlar anneleriyle yurtdisinda kaliyorlarmis, yakinlarinizda sonradan cikar sIKIntisi diyorlar, gelecegi kimse bilemezki ? mantiginizla kalbinizi barisik bir sekilde dinleyin , zaman taniyin iliskinize. Allah yardimciniz olsun ,

Birinci,ikinci,üçüncü farketmez; çiftlerin benzer hikayelere sahip olması evliliği daha kolay kıldığını söyleyen bir program izlemiştim..
Kendi adıma ben çocuklu bir adamla evlilik düşünmem..Çünkü hem çocuğum yok hem de evlat sahibi olmak istemiyorum..Sanırım sizin de çocuğunuz yok.
Sadece çok sevmekle evliliğin yürümeyeceğini siz de az çok tecrübe etmişsinizdir... Üzülmenizi istemem ama bence zor bir ilişki gibi görünüyor.. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah..

Gözünüzü karartıp hiç hesapsız karar veremediğinize göre kafanızda oluşan sorular olmalı.
Var da soruların içeriği ne?
Benim çocuğum yok onun var ileride babaları almak isterse mi?
Benim var onun olmasın mı?
Ya da en önemlisi çocuk var ise eski eşi ile görüşmeside devam edecektir ve bu beni rahatsız eder düşüncesi mi?
Önce sizi bu iki çocuk neden rahatsız ediyor onu bulmalı,sonra evet sorundur ya da değidir demek daha sağlıklı olur.

bence önce bu kişiyi çok iyi tanımaya çalışın.. acele etmeyin evlilik için. çünkü aynı hatayı ikinci kez yapmak sizi çok üzer. bekleyin ... birlikte vakit geçirin. tanıyın ve daha önce ki boşanma sebebini de öğrenmeye çalışın. tabiki insanlar boşanabilirler. ancak çok kötü bir sebepten de boşanmış olabilir...
belkide çok iyi biridir. sizi mutlu eder. ancak çocuk konusuna gelince; evlenmeye karar verirseniz bu konuda net bir tutum sergilemelisinizki sonra bir sorun çıkmasın. mutluluklar...

Sadece 2 çocuk olması mı, sizi düşündürüyor.
Sadece bu ise, kaldırıp kaldıramama sınırları size ait.
Eğer ciddi manada her konuda eminlik varsa, 2 çocuk engel değil bana göre.
Normal şartlarda başkasının çocuğunu kaldırmak kolay iş değildir mutlaka, ama sırf çocukları var diye, gerçekten yaşanacak güzel şeylerden vazgeçmemeli bence. Başka soru işaretleri varsa o başka tabi.

Canım, ben de boşandım, aramızdaki fark benim bir çocuğum var.

Sana kendi penceremden verebileceğim en büyük öneri ne yaparsan yap ama sakın acele etme.
Senin de tahmin ettiğin gibi ikinci bir yıkım çok daha korkunç oluyor.
Kendine zaman tanı, adım adım git ve asla ama asla istemediğin hiçbir şey yapma.
ınsan altından kalkarım zannediyor o aşkla... ama inan bana kalkamıyor.

zamana birakin
herkez farkli düsünür elbette cocuklar hic sorun olmaz
diyemez kimse size bunu beklemeyin mutlaka sorun olucaktir
babalari maddi manevi onlara yeri geldiginde destek olmak zorunda
bunlari olumlu karsilayabilecekseniz evlenin yani sorumluluk altina giriceksiniz
yariin birgün cocuklarin annesiinin degilde babasinin yaninda yasama istekleride olabilir
yani hayat bu ne olacagi belli olmaz her yönüyle düsündükten sonra karar verin

Back
X