- 16 Ekim 2010
- 650
- 49
- 118
- 40
- Konu Sahibi ebrarrarba
-
Teşekkür ederim.bende öyle düşünüyorum zorla gidiyorum sabah ayaklarım hep geri geri gidiyormutsuz insanın kimseye faydası olmaz arkadaşım, elinde gül gibi mesleğin var, ya bismillah deyip yeni sayfa açmalısın, 5 yıl tecrübe az değil, hangi özel kurum olsa havada kapar. Rabbim yolunu bahtını açık etsin..
Hayır memurluk sözleşmeliDevlet okulunda ise ücretli öğretmenlik yapacaksınız sanırım. Atanma durumunuz olmadiysa
Son iki günüm kaldı kabul ettiler ama çıkma yinede diyolar.evet sözleşmeliYeni yer içine sinmiş gibi
Sözleşmeli mi memurluk?
Bir de is yerine acelen olduğunu hissettirirsen cikarken ihbar sureni ödemek zorunda kalabilirsin
Ben de onu çözmeye çalışıyorum.Kpss olmadan devlette memurluk nasıl oluyor??
Bende sordum bunu bana dedikleri şey devlet buraya memur atamıyor yıllardır böyleymişKpss olmadan devlette memurluk nasıl oluyor??
Evet hafta sonu tatil olayı var.oyüzden daha cazip geldi.Zaten kararınızı vermişsiniz, anlattıklarınıza göre yeni iş bariz daha iyi görünüyor. Eski işten kötü olan bir yanı yok.
Hem yeni işe başlayıp, ekstra tatil gününüz sayesinde devlette kadrolu olmak için KPSS'ye de hazırlanabilirsiniz.
Devlet atamıyormuşBen de onu çözmeye çalışıyorum.
Kpss olmadan devlette memurluk nasıl oluyor??
Yani sizce iyimitaşerondan gırer calısırsınız ama alacagınız asgarı ucretı gecmez , sartları ve sozlesmeyı ıyı okuyun derım. gerı kalan ızın hakları memurlarla hemen hemen aynıdır haftasonu resmı tatıller ızınlı olursunuz 8-5 calısırsınız falan fılan...
yanı alacagınız maas ve sosyal haklarınız yukselıyor ıse evet ıyı ama sozlesmenın her a fesh edılebılır bunu da unutmayın kadrolu degılsınz-ız cunku...Yani sizce iyimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?