Fikir bekliyorum son iki günüm kaldı?

ebrarrarba

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2010
650
49
118
40
merhaba ben özel eğitim kurumunda eğitim danışmanı olarak çalışıyorum.5 yıl olacak.işe girdiğimde sürekli kendimi geliştireyim istedim daha iyi yerlere geleyim diye maaş iyi değildi ilk girdiğimde şuan fena değil ara ara primde geliyor.kendini geliştirenleri iyi yerlere getirdiklerini duydum gördüm bende 2.üniversitemi okudum birirmek üzereyim o aradada formasyon aldım.ve müdürden bi isteğim oldu ama bana şans vermedi bekledim gene olmadı söz verdi yapmadı sonra dayanamadım ağladım rehber öğretmenliğine başlamak istiyordum ama işlerimide aksatmamam sözü vrniştim zorla verdi bana bir sınıf ama onuda zorla verdi beni saymıyordu kimse zorla yapıyor gibiydim diğer rehberliklerde istemiyorlardı.bunları farkettim.mutsuz mutsuz işe gidip geliyordum.7de çıkıyorum akşam haftada 1gün izin.ve yorgunluk cabası.derken bu hafta bi teklif geldi gittim görüştüm devlet olulunda memurluk hafta sonu tatil olması beni cezbetti şartları nasıldır bilmiyorum ama öyle ısındımki oraya anlaştım orayla.mesai şartları daha iyi buradan.
Şimdiki iş yerimede işten ayrılacağımı söyledim ama kimseyi kırmamak adına yoruluyorum artık gitmek istiyorum falan dedim.onlarda beni ikna etmye çalışıyolar.ama ben onlara müdüre özellikle çok kırgınım.siz olsanız yeni bir başlangıçmı yapardınız yoksa alışmış olduğunuz yerde mutsuz da olsanız devam edermiydiniz?teşekkürler

mutsuz insanın kimseye faydası olmaz arkadaşım, elinde gül gibi mesleğin var, ya bismillah deyip yeni sayfa açmalısın, 5 yıl tecrübe az değil, hangi özel kurum olsa havada kapar. Rabbim yolunu bahtını açık etsin..

Devlet okulunda ise ücretli öğretmenlik yapacaksınız sanırım. Atanma durumunuz olmadiysa

Teşekkür ederim.bende öyle düşünüyorum zorla gidiyorum sabah ayaklarım hep geri geri gidiyor

Yeni yer içine sinmiş gibi
Sözleşmeli mi memurluk?
Bir de is yerine acelen olduğunu hissettirirsen cikarken ihbar sureni ödemek zorunda kalabilirsin

Yeni yer içine sinmiş gibi
Sözleşmeli mi memurluk?
Bir de is yerine acelen olduğunu hissettirirsen cikarken ihbar sureni ödemek zorunda kalabilirsin
Son iki günüm kaldı kabul ettiler ama çıkma yinede diyolar.evet sözleşmeli

Zaten kararınızı vermişsiniz, anlattıklarınıza göre yeni iş bariz daha iyi görünüyor. Eski işten kötü olan bir yanı yok.

Hem yeni işe başlayıp, ekstra tatil gününüz sayesinde devlette kadrolu olmak için KPSS'ye de hazırlanabilirsiniz.

Evet hafta sonu tatil olayı var.oyüzden daha cazip geldi.

taşerondan gırer calısırsınız ama alacagınız asgarı ucretı gecmez , sartları ve sozlesmeyı ıyı okuyun derım. gerı kalan ızın hakları memurlarla hemen hemen aynıdır haftasonu resmı tatıller ızınlı olursunuz 8-5 calısırsınız falan fılan...

Yani sizce iyimi

ücretli öğretmenlik gibi ücretli memurluk yapılabiliyor okullarda,

şirket çalışanı gibi değil sizin maaşınızı okulun kasaasından ödüyorlar

Bence riskli sözleşmeli olması.Hazır şu an çalıştığınız okul sizi göndermek istemiyorken neden bunu fırsata çevirmiyorsunuz?Nasıl mutlu olacaksanız sunun şartlarınızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…