Fikir bekliyorum son iki günüm kaldı?

Bence riskli sözleşmeli olması.Hazır şu an çalıştığınız okul sizi göndermek istemiyorken neden bunu fırsata çevirmiyorsunuz?Nasıl mutlu olacaksanız sunun şartlarınızı.
Çok konuştum isteklerim olmuyor.sıkıntılı yani.diğer yerle konuştum bana net oldular sonuçta okul müdürü neden yanlış bilgi versinki

Çok konuştum isteklerim olmuyor.sıkıntılı yani.diğer yerle konuştum bana net oldular sonuçta okul müdürü neden yanlış bilgi versinki

Yanlış bilgi vermemiştir mutlaka.Ama garanti yok.Sözleşmeli olmak kadrolu olmak gibi değilki.Feshedilme durumu olursa sıkıntıya düşersiniz diye dedim.Kararı siz vereceksiniz elbette.

Yanlış bilgi vermemiştir mutlaka.Ama garanti yok.Sözleşmeli olmak kadrolu olmak gibi değilki.Feshedilme durumu olursa sıkıntıya düşersiniz diye dedim.Kararı siz vereceksiniz elbette.
Evet bende sordum devlet memur atarsa ben nolucam dedim buraya devlet atamıyor yıllardır dedi.bir aylık deneme süren var dedi onun dışında karşılıklı zaten memnun kalırsak devam ederiz dedi deneme süresindede maaşını alıcan dedi.net oldular maaşın asgari ücretten biraz fazla olacak ama performansın iyiyse ben artırıcam sana onun sözüni veriyorum dedi

yanı alacagınız maas ve sosyal haklarınız yukselıyor ıse evet ıyı ama sozlesmenın her a fesh edılebılır bunu da unutmayın kadrolu degılsınz-ız cunku...
Maaş yükselecek dedi performnsına göre.sigortayı bilmiyorum bazı arkadaşlar bazen yatırmıyolar diyo takip et diyolar.bakalım nasıl olacak ama herşey resmi bi sürü evrak istediler.ve hemen bildiricrz seni dediler

valla bana devlette sözleşmeli memurluk olayı hiç cazip gelmedi. bu zamana kadar atama olmaması demek hiç olmayacağı anlamına gelmez. şu andaki işin yoğun olablir, kırgın olabilirsin ama belli ki şartları çok daha iyi. birden pat diye işten çıkarılma ihtimalin yok. bu çok önemli bir şey.

Bence iyi araştırın 2.işi.
Devlet dairesine öyle teklifle memur alınmaz.
İşçi olabilir ama memur olmak için (sözleşmeli olsa dahi) kpss sınavına girmiş ve milli eğitim bakanlığı tarafından ilan açılmış olması lazım.

canim seni cok iyi anlyrm is yerinde mutlu degilsen er yada gec ordan ayrlcksnz gozunuzde yok cunki.... ama bence iki tarafinda + ve -lerini yazn 5 yillik bir yerden kendi istegnzle ayrilmanz tazminatinizi yakmnz anlamina da geliyor bunu da unutmyn....

devlet memuru sana nasıl maaşını arttırma garantisi veriyor, hiç mantıklı gelmedi, bence devlette personel dairesinde çalışan birilerini bulup bilgi al, arkadaş arkadaşının arkadaşı, eş dost akraba bilen vardır mutlaka

eğitim danışmanlığı ile ilgili rehberlikle ilgili kişisel pr yap, blog sayfası aç, yazılar yaz, fotolarla süsle resimlerle, konunla ilgili diğer blogları, köşe yazılarını oku yerli yabancı, sosyal medyayı iyi kullan, valla böyle tanıdığım iki kişi bayağı güzel okullardan teklif aldı, hatta biri daha büyük şehre gitti

evet tabiki atamada olabilir.2.işin güvencesi pek yok.
ama şuanki yerdede mutsuzum.işe gelmek istemiyorum.birgün iznim var.
ve hemen hemen herkese çıkacağımı söyledim geri dönmekte istemiyorum artık.
oranında idaresinin yarı yolda bırakacağını düşünmüyorum

gerçektenmi çok iyiymiş.
benim son bir yılım kaldı okulu bitirmeme oyüzden burda bir yıl çalışayım okul bitene kadar diyorum.en azından mutsuz gitmem işe çünkü okul idaresini tanıdım çok iyi insanlara benziyolar.okulum bitince zaten sözleşmemde bitiyor başka yerlere başvururum diyorum

ben burda 10 yıl çalışsamda tazmiantımı vermezler onlar atmadığı sürece.
onlarda kolay kolay eleman çıkarmıyorlar işten.
diğer işi tam bilmiyorum öğrenicem ordaki işleri artı yani sabah 8 akşam 5 olması hafta sonu tatil olması kendime ait bir odam olması.değer göreceğimede inanıyorum.ama burdaki işimdede işi biliyorum diye rahatım.
onun dışında geç kalsam bişey demiyolar 15 dakika 10 dakika falan onun dışında bir artı yok yükselme de yok

işini seviyorsun, özel sektörde parlamak için kişisel reklam çok önemli, bence bu konuları araştır sen

işini seviyorsun, özel sektörde parlamak için kişisel reklam çok önemli, bence bu konuları araştır sen
araştırıcam ama şuanki işimden soğudum işe gelmek istemiyorum bile sabahları.
bilmiyorum ne yapmam lazım ama diğer tarafada evraklarımı verdim vazgeçtim demek ne kadar doğru olur bilmiyorum.
burdaki hemen hemen çoğu kişiyede söyledim ben işte çıkacağımı birçoğuyla vedalaştım bile.şimdi geri vites yapmakta bana doğru gelmiyor

birde burda değer görmüyorum mesela örnek vereyim size bir öğrenci gelip rahatıkla heresin içinde bağırıyor çağırıyor müdür öğrenciyi koruyor elemanını koruyacağına.
formasyonu olmayan bir çok kişi öğretmenlik yapıyor ama bunun eğitimini almış kişi işçi gibi çalışıyor.o kişi daha yüksek maaş alıyor ama birçok sertifikası bulunan kişi az maaş alıyor evet belki okumak çok şey değil ama bence eğitimsiz olmaz ki bu bariz ortada burda formasyonu olmayan rehberlik yapan kız öğrencilerle küfürlü konuşuyor.bunlar bana ters geliyor ben kaldıramıyorum

tamam da tutunduğun dal sağlam gelmedi bana, dediğim gibi devlet memuru sana maaşını arttırırız diyemez çünkü maaş artışı yapacak merci o değil, gideceksen iyi araştır, devlet personelde çalışan birilerinden akıl al derim

evet maaş okulun kasasından veriliyormuş.bunu araştırdım.ama bana aynen öyle dedi.yalanmı söylüyor bilmiyorum ama neden yalan söylesin onuda anlamıyorumki

evet maaş okulun kasasından veriliyormuş.bunu araştırdım.ama bana aynen öyle dedi.yalanmı söylüyor bilmiyorum ama neden yalan söylesin onuda anlamıyorumki

yani hem bana hem buraya yazan çoğu arkadaşa garip gelmiş, bence yine de bilen başka birilerine sor derim
yalan söylüyor mu söylemiyor mu işin uzmanına sormadan kimse bilemez, belki de acil birine ihtiyacı vardır, birini alırsa kendi iş yükü hafiflicektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…