- 16 Ekim 2010
- 650
- 49
- 118
- 40
- Konu Sahibi ebrarrarba
-
Çok konuştum isteklerim olmuyor.sıkıntılı yani.diğer yerle konuştum bana net oldular sonuçta okul müdürü neden yanlış bilgi versinkiBence riskli sözleşmeli olması.Hazır şu an çalıştığınız okul sizi göndermek istemiyorken neden bunu fırsata çevirmiyorsunuz?Nasıl mutlu olacaksanız sunun şartlarınızı.
Çok konuştum isteklerim olmuyor.sıkıntılı yani.diğer yerle konuştum bana net oldular sonuçta okul müdürü neden yanlış bilgi versinki
Evet bende sordum devlet memur atarsa ben nolucam dedim buraya devlet atamıyor yıllardır dedi.bir aylık deneme süren var dedi onun dışında karşılıklı zaten memnun kalırsak devam ederiz dedi deneme süresindede maaşını alıcan dedi.net oldular maaşın asgari ücretten biraz fazla olacak ama performansın iyiyse ben artırıcam sana onun sözüni veriyorum dediYanlış bilgi vermemiştir mutlaka.Ama garanti yok.Sözleşmeli olmak kadrolu olmak gibi değilki.Feshedilme durumu olursa sıkıntıya düşersiniz diye dedim.Kararı siz vereceksiniz elbette.
Maaş yükselecek dedi performnsına göre.sigortayı bilmiyorum bazı arkadaşlar bazen yatırmıyolar diyo takip et diyolar.bakalım nasıl olacak ama herşey resmi bi sürü evrak istediler.ve hemen bildiricrz seni dedileryanı alacagınız maas ve sosyal haklarınız yukselıyor ıse evet ıyı ama sozlesmenın her a fesh edılebılır bunu da unutmayın kadrolu degılsınz-ız cunku...
merhaba ben özel eğitim kurumunda eğitim danışmanı olarak çalışıyorum.5 yıl olacak.işe girdiğimde sürekli kendimi geliştireyim istedim daha iyi yerlere geleyim diye maaş iyi değildi ilk girdiğimde şuan fena değil ara ara primde geliyor.kendini geliştirenleri iyi yerlere getirdiklerini duydum gördüm bende 2.üniversitemi okudum birirmek üzereyim o aradada formasyon aldım.ve müdürden bi isteğim oldu ama bana şans vermedi bekledim gene olmadı söz verdi yapmadı sonra dayanamadım ağladım rehber öğretmenliğine başlamak istiyordum ama işlerimide aksatmamam sözü vrniştim zorla verdi bana bir sınıf ama onuda zorla verdi beni saymıyordu kimse zorla yapıyor gibiydim diğer rehberliklerde istemiyorlardı.bunları farkettim.mutsuz mutsuz işe gidip geliyordum.7de çıkıyorum akşam haftada 1gün izin.ve yorgunluk cabası.derken bu hafta bi teklif geldi gittim görüştüm devlet olulunda memurluk hafta sonu tatil olması beni cezbetti şartları nasıldır bilmiyorum ama öyle ısındımki oraya anlaştım orayla.mesai şartları daha iyi buradan.
Şimdiki iş yerimede işten ayrılacağımı söyledim ama kimseyi kırmamak adına yoruluyorum artık gitmek istiyorum falan dedim.onlarda beni ikna etmye çalışıyolar.ama ben onlara müdüre özellikle çok kırgınım.siz olsanız yeni bir başlangıçmı yapardınız yoksa alışmış olduğunuz yerde mutsuz da olsanız devam edermiydiniz?teşekkürler
Evet bende sordum devlet memur atarsa ben nolucam dedim buraya devlet atamıyor yıllardır dedi.bir aylık deneme süren var dedi onun dışında karşılıklı zaten memnun kalırsak devam ederiz dedi deneme süresindede maaşını alıcan dedi.net oldular maaşın asgari ücretten biraz fazla olacak ama performansın iyiyse ben artırıcam sana onun sözüni veriyorum dedi
evet tabiki atamada olabilir.2.işin güvencesi pek yok.valla bana devlette sözleşmeli memurluk olayı hiç cazip gelmedi. bu zamana kadar atama olmaması demek hiç olmayacağı anlamına gelmez. şu andaki işin yoğun olablir, kırgın olabilirsin ama belli ki şartları çok daha iyi. birden pat diye işten çıkarılma ihtimalin yok. bu çok önemli bir şey.
gerçektenmi çok iyiymiş.eğitim danışmanlığı ile ilgili rehberlikle ilgili kişisel pr yap, blog sayfası aç, yazılar yaz, fotolarla süsle resimlerle, konunla ilgili diğer blogları, köşe yazılarını oku yerli yabancı, sosyal medyayı iyi kullan, valla böyle tanıdığım iki kişi bayağı güzel okullardan teklif aldı, hatta biri daha büyük şehre gitti
ben burda 10 yıl çalışsamda tazmiantımı vermezler onlar atmadığı sürece.canim seni cok iyi anlyrm is yerinde mutlu degilsen er yada gec ordan ayrlcksnz gozunuzde yok cunki.... ama bence iki tarafinda + ve -lerini yazn 5 yillik bir yerden kendi istegnzle ayrilmanz tazminatinizi yakmnz anlamina da geliyor bunu da unutmyn....
gerçektenmi çok iyiymiş.
benim son bir yılım kaldı okulu bitirmeme oyüzden burda bir yıl çalışayım okul bitene kadar diyorum.en azından mutsuz gitmem işe çünkü okul idaresini tanıdım çok iyi insanlara benziyolar.okulum bitince zaten sözleşmemde bitiyor başka yerlere başvururum diyorum
araştırıcam ama şuanki işimden soğudum işe gelmek istemiyorum bile sabahları.işini seviyorsun, özel sektörde parlamak için kişisel reklam çok önemli, bence bu konuları araştır sen
birde burda değer görmüyorum mesela örnek vereyim size bir öğrenci gelip rahatıkla heresin içinde bağırıyor çağırıyor müdür öğrenciyi koruyor elemanını koruyacağına.işini seviyorsun, özel sektörde parlamak için kişisel reklam çok önemli, bence bu konuları araştır sen
araştırıcam ama şuanki işimden soğudum işe gelmek istemiyorum bile sabahları.
bilmiyorum ne yapmam lazım ama diğer tarafada evraklarımı verdim vazgeçtim demek ne kadar doğru olur bilmiyorum.
burdaki hemen hemen çoğu kişiyede söyledim ben işte çıkacağımı birçoğuyla vedalaştım bile.şimdi geri vites yapmakta bana doğru gelmiyor
Böyle mi alıyorlar artıkHayır memurluk sözleşmeli
evet maaş okulun kasasından veriliyormuş.bunu araştırdım.ama bana aynen öyle dedi.yalanmı söylüyor bilmiyorum ama neden yalan söylesin onuda anlamıyorumkitamam da tutunduğun dal sağlam gelmedi bana, dediğim gibi devlet memuru sana maaşını arttırırız diyemez çünkü maaş artışı yapacak merci o değil, gideceksen iyi araştır, devlet personelde çalışan birilerinden akıl al derim
aslında atama olması gerekiyor ama devlet atamıyormuş.ücretli öğretmenlik gibi memur da alıyorlarmış.fark sadece memurun maaşını okul veriyorBöyle mi alıyorlar artık
evet maaş okulun kasasından veriliyormuş.bunu araştırdım.ama bana aynen öyle dedi.yalanmı söylüyor bilmiyorum ama neden yalan söylesin onuda anlamıyorumki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?