Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım hayırlı olsun öncelikle. Ben içlerinde 2 numarayı beğendim diğerlerinden daha uygun nişan için bence, fakat rengi zümrüt yeşili düşünürsen. Kırmızıyı ark.dediği gibi kınada zaten giyeceksin, bu hakkında bence farklı bir renk kullan zümrüt yeşili bu modelde çok şık duracaktır.
zevk meselesi bebeğim sen hangi tonda seviosan onu kullan ve hiç kimseyi işine karıştırma
tek bir düğmesine kadar ne istiosan öle olsun biz sadece küçük fikirler verioruz :)
açık renk olarak bu tonda güseldir
Canım hayırlı olsun öncelikle. Ben içlerinde 2 numarayı beğendim diğerlerinden daha uygun nişan için bence, fakat rengi zümrüt yeşili düşünürsen. Kırmızıyı ark.dediği gibi kınada zaten giyeceksin, bu hakkında bence farklı bir renk kullan zümrüt yeşili bu modelde çok şık duracaktır.
hayrlı olsun canm :) bunlarda hOş aama bazısı .ok abartılı gerçi nişan yerinede bağlı:) bende nişan kkıyafetimi koyıyım belki renk yada model olarak fikir olur :)
zevk meselesi bebeğim sen hangi tonda seviosan onu kullan ve hiç kimseyi işine karıştırma
tek bir düğmesine kadar ne istiosan öle olsun biz sadece küçük fikirler verioruz :)
açık renk olarak bu tonda güseldir Eki Görüntüle 627807